Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nerekl bych lini ale proste to vyžaduje spoustu prace a to se jim nevyplati, a pochybuju ze na tom budou delat. takovych prikladu kde pak fanouskove udelali obri overhaul patch je spousta.
  • Asi jsme cetli jinou recenzi...
    "Rome II není žádný neznámý spasitel, který se natáhne z monitoru"...
    "megalomanský rozměr celé hry, který je jí občas až ke škodě"...
    "Total War: Rome II je typický produkt Creative Assembly. Problémem není hardwarová náročnost, nýbrž hardwarová nevypočitatelnost"...
    " Rome II občas hodí zlomyslně korunou a posléze se rozhodne, jestli bude dělat neplechu, nebo ne."...
    "Neškodilo by však udělat program na otestování se systému, aby věděli, jak na tom jsou."
    "Směrem dopředu však od AI opravdu žádné zázraky nečekejte."
    " vidím věci, které by mělo jít velmi rychle upravit na základě reakcí hráčů (snížit rychlost bitev a trochu upravit vyhodnocení morálky"

Co takhle cist a nezvanit jen o cislech?
  • Kdyz se ta chyba neda opravit patchem od vyvojaru, jak by to mohl napravit fanouskovsky mod? Pokud tim teda nemyslis to, ze jsou vyvojari na opravu takovych chyb lini :)
  • Tak jsem se těšil na TWR2 a nakonec hraju SPQR mod na RTW1, to je to samé jak s Hitman Absolution, ten jsem si koupil, dohrál se znechucením a daroval kamarádovi. Těším se už jen na Mount & Blade II: Bannerlord, doufám že to nebudou vyhozené peníze jako tady. *9*
  • podle mych zkušenosti se chyby takoveho rozsahu uz nedaji napravit patchem, jedine na co se ted da čekat a doufat je nejaky rozsahly fanouškovsky mod
  • Pilgrim66
    Daval jsem jim cas, aby to fixli, nekde tu bude lezet i muj pripevek na to tema, ale uz na to fakt s*ru. Zapnu hru. Kampan mapa stale 17-25 FPS, odehraju dva tahy, chci vyhlasit valku, bug s zaseklym diplomacy oknem. Musim Alt F4. Dohromady, zapnuto asi 10 min. Jediny, ceho jsem si vsiml je, ze doba tahu uz je docela snesitelna.
  • Už jsem se bál, že na to nikdo nenarazí .... od té doby ani pan Smutný nepíše na Ro,me 2 články.. a jsem rád a doufám, že už dlouho nic nenapíše.
  • Llour
    Jen tak pro srandu jsem dal proti sobě nejlepší pikenýrskou jednotku seleukovců a makedonců (cena tuším 1000 a 970) a hle, za 12, slovy DVANÁCT vteřin bylo po bitvě. Člověk by čekal, že tito skvěle vycvičení, bojem zocelení muži se budou rvát o trošku déle *1* *1* . Ne tohle je ale vážně tragédie *7*
  • Spíš to naznačuje, ale Aleš při své rezenci 9/10 nebyl zrovna upřímný, otázka je jakou měl motivaci lhát....
  • ..docela sranda že pánové s Games se neumí dohodnout na skupinové lži..lehce to připomíná politickou scénu ČR..:o))
  • Selucid byli už ve hře v době vydání, modeři to dokázali unlocknout už dávno. CA nám zase chce tvrdit jak nám něco dává zadarmo ale ve skutečnosti to tak není.
  • kickasl
    proc by se nemohl postavenim kostela zvysit verejny poradek? lidi chodi do kostela kde se dozvi, ze maj pracovat a ze stastny budou po smrti a pak nedelaj problemy
  • Cože Shogun ? OMG ... Zatracovaný lepší svého nástupce ?
  • Viděl jsem jak excelentně běžela na For Games ... bitka třiceti oddílů a slideshow na herním desktopu od CZC.

Jako reklama to budilo jen zasloužený posměch .
  • Menorri
    Díky!
  • Zayl
    " Jakkoliv se tak start hry moc nepovedl, tvůrci se teď o napravení reputace opravdu snaží a ještě se svým úsilím ani zdaleka nekončí..."

Teda pánové nemůžete v redakci držet trochu pospolu? Vždyť podle vaší recenze ta hra byla excelentní od prvního dne.
  • Llour
    Po nějakém čase jsem s k Rome II opět vrátil a s Magnar Modem už je to celkem hratelný. Bez něj to ovšem pořád nemá cenu hrát, což je smutný *9*
  • tohle sis nechal přeložit google translatorem? *12*
  • V souboru preferences.script.txt ktery se nachazi v Appdata\Roaming\The Creative Assembly\Rome2\ scripts lze zmenit nasledujici polozku:

"battle_left_click_drag_move_delay 0;" kde nula je pocet sekund po ktere se tato funkce aktivuje. Zmena na 1 nebo 2 nebo vice by mela vyresit tento problem.
  • Nomadskej pack nejspis alespon tyden po uvedeni bude zdarma

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit