Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajimalo by me kdy konecne opravi optimalizaci na vsechny grafickyke karty, jelikoz do dnesniho dne nejsem schopen hru na PC spustit, ano steam ukazuje ze hra bezi, vcetne zatizeni procesoru, ale tim to hasne ... a neni schopen mi nikdo poradit ani z technicke podpory. Hlavne ze jsem za hru vysolil balik penez, ze nejede co nam je potom ...
    • Pokud ses dosud nepoucil ... kdybys totiz poucen byl, tak vis, ze za hry se zasadne plati az po te, co je dohrajes - a to ze jdou spustit je samozrejme soucast toho, co se otestuje warez verzi. Pokud nefunguje ta, tak na 100% nebude fungovat ani ostra.
      • No warez-leta mam jiz davno za sebou a jakozto verny fanda TW serie, jsem si objednal originalku v domneni, ze bude stejne kvalitni jako predchozi dily, lec omyl, hra bohuzel nejede a pravdepodobne nikdy nepojede, nove PC vsak kvuli tomu urcite kupovat nebudu, nicmene me napada myslenka, ze asi po letech oprasim warez stranky, jelikoz dnesni hry ve stavu jakovem vychazeji, warezu velice napomahaji.
        • Mezi nama ... pozaduju minimalne 1/2 roku testovani i na "dospele" aplikace - zkusenosti jsou totiz to, co veli nikomu a v nicem neverit. Pokud bys cekal (trebas) ze zalohovaci system umi taky data obnovit ... tak bys moh zjistit, ze tento skromny predpoklad, ktery asi povazujes za samozrejmy, nemusi byt pravdivy .... a bavime se o appkach za miliony.

Takze u games proste nepredpokladam ani to, ze pujdou nainstalovat. Je totiz dost pravdepodobny, ze nepujdou. A kdyz uz se podari nainstalovat, je jeste porad mozny, ze nepujdou spustit, a kdyz i to pujde, je skorem jisty, ze to nepujde dohrat.

Specielne v posledni dobe se totiz s takovejma vytvorama setkavam celkem pravidelne.
          • Muzes mi napsat o cem to tady meles ? Nejak se v tom ztracim.

Jsem jiz mozna stary, ale ja nechci nic jineho, nez aby produkt ktery si za predrazene penize koupim, alespon fungoval jak ma. Ale doba se jaksi zmenila a vydavat nedodelany patvor je dnesni smutny trend, bohuzel.
            • mno jak rikam,,,to co se deje s hernim prumyslem je k pos.rani *16*
  • Stále je to celé zabugované. Napr v mp nemozem postavit pevnost lebo pri nacitavani bitky to sekne, alebo ked je dazdive pocasie s hmlov tak to ide asi 1 fps. Lutujem ze som to kupil ani stiahnut sa to neoplati.
    • Stillson
      Tak nevim co máš Ty za počítač, ale když jsem hrál a byl déšť hra mi běží kolem 20-30FPS a to jsem ještě streamoval což je další nápor na procesor.
      • 20 - 30 fps ? :D to je akože podla teba dobré hej ? hovorí sa že pokial je to pod 30 tak je to lag ... ale ak ty dokážeš s niečim takým hrať tak to ťa lutujem, je to ten istý engine čo je na shogunovi a ludia dávali shoguna na extreme, vrátane mna :)

teraz ? nemožem ani len TIENE zapnut aby to nelagovalo ... hnus !
      • Lenze toto mi nerobilo pred patchom, ja mám pocit ze kazdý novy patch prinesie len viac bugov. A singl ide v pohode robi to len v mp.
        • Walldstein
          To mi připomíná patche pro Battafield 3, kde taky každej patch opravil jednu nevýznamnou chujovinu a naopak přinesl několik bugů a ještě horší kompatibilitu s PC..:D
  • ..jeste to chce nechat uzrat..mozna goty edice a Radious mod..a pujde to .o)
  • tomocz
    včera jsem to po třech patchích opět zkusil a jakou jsem měl radost, když už mi to konečně nepadlo, když jsem dal konec tahu. Mou radost však opět vystřídalo nasr*ní, když jsem pustil bitvu, že budu bránit své veledůležité sídlo a pak jsem jen hodinu seděl na hradbách, protože debilní nepřítel neudělal ani krok! Po bitvě následoval save a alt+F4.
    • Walldstein
      Jo tohle znám moc dobře.. Má přesilu jako kráva, ale hradby poskytují strategickou výhodu..půl hodiny stojí a čumí a pak začne útočit, no pokud se posílání jednotlivých praporů na smrt dá považovat za útok *1*
      • xnire
        *1*
  • Llour
    Po nějakém čase jsem s k Rome II opět vrátil a s Magnar Modem už je to celkem hratelný. Bez něj to ovšem pořád nemá cenu hrát, což je smutný *9*
  • ajaj, tak to teď bude aspoň na 13/10 když to v době vydání bylo na 9 *1*
  • Pôvodné Rome a Medieval boli aj tak najlepsie.
    Nahodou neviete niekto nejaky mod na zobrazenie dostrelu vacsi unzoom?
  • Selucid byli už ve hře v době vydání, modeři to dokázali unlocknout už dávno. CA nám zase chce tvrdit jak nám něco dává zadarmo ale ve skutečnosti to tak není.
  • 1-podat hromadnou zalobu/ti co to měli predplaceno/
    2-podpalit CA studio
    3-nainstalovat NAPOLEONA bo SHOGUNA
    4-hrat
    • 5-MOD scena rulez
  • Jack1947
    Ted uz je to na tech 9/10. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit