Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • species
    Dvojka je pro me neskutecne spatna hra, asi jsem to nepochopil nebo co.
    Po zvratu z jednicky kdy sem sbiral celist jeste dva mesice po dohrani dostaneme Freyu o ktery kazdy vi ze je to sith prestoze se hra 3/4 pribehu tvari jakoze neni a na konci, kdo by to cekal, velkej zvrat... freya je sith.....

Dohral jsem to jednou a dost, kotora1 jsem prosel snad 10x
  • Vojta_Ilavsky
    Ilumináti, neblbni, samozřejmě že si zařídili exkluzivitu 16:9. :D
  • Keyz
    To měl zařídit GOG. Problém to asi nebude technicky udělat.

Možná si to steam vynutil aby to měl jen Steam a tedy silou tlačil lidi k přechodu. ..
  • Jsem myslel že ty dělali jenom SteamOS a Mac
  • 2ka je horšia vo všetkom ..príbeh nie je tak silný, atmosféra tak hutná, hudba je horšia, postavy sú menej sympatické, crafting system je po case zbytocny,koniec je riadne osekaný a nemá správny drajv vyvrcholenia ...jednotka je veľké dielo, dvojka je stále výborná hra, no na kult 1tky podľa mňa nemá
  • štúdio Aspyr
  • kup si to zo Steamu, teraz je v zlave za 2 či 3e
  • palver
    A co widescreen a "další příjemnosti" pro nás, kteří KOTOR vlastníme na GOGu?
  • Me tez funguje 1nicka na win 7 64bit,dokonce ve fullHD a 16:9
  • Vojta_Ilavsky
    Mě fachá z céda v pohodě na 8.1ničkách.
  • Chtělo by to mod, co vám dovolí ze začátku oddělat Kreiu, jak já tu babiznu nesnášel
  • RazorProduction
    Jeste tak do jednotky dat patch aby hra sla na win 7 a win 8 (8.1) aby to nepadalo kazdich 5min a mozno to uz konecne prejdem.
  • Kdo stojí za Updatem Obsidian, nebo Lucas?
  • tak to je problém že KOTOR1 by měl 100% hodnocení a KOTOR2 92,5%. Je v tom tak velkej rozdíl? Je do dost důstojný pokračování o proti ME.
  • jednotka je typicka bioware rozpravka, dvojka je umelecke dielo.
  • 10 let *8* Tohle je nestárnoucí pecka společně s prvním dílem a Jedi Knight sérií to je to nejlepší ze Star Wars co si může člověk zahrát.
  • TSLRP a TSLRC je rozdiel. Robia to iní ľudia s rozdielnou ideológiou.
  • "Důvodů k oslavám je spousta. Třeba, že jde o jednu z nejlepších RPG her vůbec."
    Já měl za to, že KotOR 2 byl po jedničce spíše zklamání.
  • jonatan.hanzlik
    Tak to mám radost. V roce 2012 jsem si to koupil a s Restored to byla fakt dobrá jízda. Tak si to dám znova :-) Víte dobrej mód pro rozšíření síly? (aka víc kouzel? )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit