Přejít na výpis diskuzí
Velký update přidává do Knights of the Old Republic II podporu Steam Workshop, widescreenu a další příjemnosti
22.7.2015 | Petr Poláček
47 příspěvků
-
10 let *8* Tohle je nestárnoucí pecka společně s prvním dílem a Jedi Knight sérií to je to nejlepší ze Star Wars co si může člověk zahrát.
-
Chtělo by to mod, co vám dovolí ze začátku oddělat Kreiu, jak já tu babiznu nesnášel
-
-
Jo, Kreia pro mě byla asi nejnudnější část celé té velmi nudné hry.
-
Já se ji v průběhu hry taky pokoušel zbavit, nechat ji umřít, vyhodit z party, pak jsem zjistil že asi bude důležitou postavou hlavního děje. Bohužel i když ji člověk nebere na mise, stejně k hráči promlouvá v myšlenkách. Hrůza.
-
-
Po 10ti letech bych něco takovýho opravdu nečekal *1*
Včera jsem tomu dal 3h a je to opravdu paráda, jen to UI by chtělo ještě trochu doladit, na FHD mi přijde zbytečně velký a trochu rozmázlý, nejspíš roztažením aby šlo ve vyšších rozlišeních.
Jinak za mě palec hore *5* -
A co widescreen a "další příjemnosti" pro nás, kteří KOTOR vlastníme na GOGu?
-
-
Mozno je to len otazka casu, tak isto ako bola len otazka casu ze sa prekopany System Shock 2 objavil na Steame.
-
To měl zařídit GOG. Problém to asi nebude technicky udělat.
Možná si to steam vynutil aby to měl jen Steam a tedy silou tlačil lidi k přechodu. .. -
-
To určitě nemyslíš vážně, viď šmudlo *1*
-
Ilumináti, neblbni, samozřejmě že si zařídili exkluzivitu 16:9. :D
-
-
Může si zařídit právo to modovat a prodávat.
To je běžné. Aby jsi někomu upravil hru a pak to prodával s modem, tak na to musíš mít svolení.
Stejně jako když chceš mod prodávat. Navíc se firmy často různě blokují. Tedy dalo by se to očekávat.
-
-
-
kup si to zo Steamu, teraz je v zlave za 2 či 3e
-
-
Tak takhle určitě ne. Hry, který mám na Steamu si klidně znovu koupím na GOGu, abych je skutečně "měl", ale obráceně to jistojistě dělat nebudu *15*
-
-
Klidně si hry "užívej" na GOGu (tvá volba), my si zase užíváme s full podporou všech fíčur na "zlém" Steamu *5*
-
-
-
-
Tohle je absolutní pecka. Udělalo mi to velkoku radost *14*
nebudu zbytečně rýt do konzolistů, ale pak že je PC mrtvé *1* *1* *1*
Víc takových projektů! -
Tak to mám radost. V roce 2012 jsem si to koupil a s Restored to byla fakt dobrá jízda. Tak si to dám znova :-) Víte dobrej mód pro rozšíření síly? (aka víc kouzel? )
-
A cestina do toho pujde nainstalovat?? Mam chut si to po letech opet zopaknout,ale vim ze cestina na steam verzi nefungovala,pres steam workshop by to snad melo byt pohodlnejsi ji tam dostat...
-
-
tu je niekolko češtin a funguje aj na steame bez problémov http://swgc.cz/kotor2-cestina
-
-
je čeština přímo pro ten mod
-
Pokud je "Restored Content Mod" to stejné, jako "Restoration Project Mod", tak čeština je zde: http://swgc.cz/kotor2-tslrp-cz
-
-
TSLRP a TSLRC je rozdiel. Robia to iní ľudia s rozdielnou ideológiou.
-
jde o to ze puvodni cestina na steram verzi nefungovala,ma jine soubory v adresari hry.. Tahle cestina teda funguje? Ma to nekdo odzkouseny na steam verzi?? *13*
-
-
tu je čeština, ktorá funguje na steam aj gog aj na Restored Content Mod...
http://swgc.cz/kotor2-cestina -
-
no mam poslednu verziu 1.8.4 modu a vcerajsi update a mam len filmy v cestine.. ostatne je v ENG :/
-
-
-
-
"Důvodů k oslavám je spousta. Třeba, že jde o jednu z nejlepších RPG her vůbec."
Já měl za to, že KotOR 2 byl po jedničce spíše zklamání. -
-
pro me tedy VELKE zklamani byl
-
tak to je problém že KOTOR1 by měl 100% hodnocení a KOTOR2 92,5%. Je v tom tak velkej rozdíl? Je do dost důstojný pokračování o proti ME.
-
jednotka je typicka bioware rozpravka, dvojka je umelecke dielo.
-
-
2ka je horšia vo všetkom ..príbeh nie je tak silný, atmosféra tak hutná, hudba je horšia, postavy sú menej sympatické, crafting system je po case zbytocny,koniec je riadne osekaný a nemá správny drajv vyvrcholenia ...jednotka je veľké dielo, dvojka je stále výborná hra, no na kult 1tky podľa mňa nemá
-
-
souhlasim
-
-
-