Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lagpools and laggis crossing. normalka
  • Chtělo by to spíš pořádný singleplayer. Stejně si tam akorát všichni měří pérka navzájem. Lituju svých 1250 kč které jsem za to dal a 2 týdnech mě to přestalo bavit. Nechcete někdo krabicovku za nějakou rozumnou cenu? *1*
    • Tak Diablo nebylo nikdy o ničem jinym než o kydlení množství mrch v generovanym prostředí a honění se za co nejlepším lootem. A samozřejmě o předhánění se kdo dropl lepší věc :). A díky RoS a updatu 2.1.0 už je i z Diabla 3 zase trochu Diablo jak sme ho měli rádi, právě s těmi náhodně generovanými částmi. Hlavně po všech těch rebalancech dropů, odstranění aukce atp. je zas zábava rubat pro loot.
      Pokud bys chtěl prodat krabicovku RoSka tak mi chybí doma druhá, klidně bych koupil, základ mám však 2x .... ten už nepotřebuju :D (kvůli domácímu co-opu). Byla by na to lepší konzolová verze než kupovat vše 2x ale tam mne naštvali rozhodnutím neaktualizovat na patch 2.1.0, tak si radši pořídím druhé RoS k té PC verzi.
      • neaktualizovat old gen verzi
    • co jako, se ti nelibi mec +5 , a boty +1 ? ty taky houno rozumis gameseni. *6*
      • Asharak
        "You'll touch my +5 to dexterity vest." *5*
    • Pošli poštou za korunu, jako doplněk k digitalní verzi.
  • dajablo :D
  • další dávka pro závisláky, už tam dodelali to slibovane pvp? asi ne co protože to by si sami urizli vetev pro svy moba hry
    • PvP je tam uz dlouho. Obcas ho i nekdo hraje *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit