Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevěřil bych, že jen díky něčemu takovému je někdo schopnej vypláznout 50 tyček. Hype is real !

Po max 200hodinách se budeš kopat dozadku, sám uvidíš a rád bych při té chvíli byl. Ale proti gustu ... *5*
  • walltar
    Tak jsem se podíval na pár prvních videí a není to nic světobornýho... za 30€ by se to asi dalo a na chvíli by hra i vydržet mohla ale jinak jsem neviděl nic co by mě posadilo na zadek. Za 60€ určitě ne.
  • munphf
    Toz po precteni diskuze me to pripada jako bych byl jedinej kdo se na NMS opravdu tesi a neodsuzuje tu hru predem :D. Hravam uz docela dlouho, vetsinou na PC v sestave kterou fasuje kde jakej kancelarskej balik na hratky s excelem, to ze sem na tom nerozjel spoustu novych titulu me sice vadilo ale prekousl sem to, ze witcher 3 tam jede na 15 FPS bylo doted taky v pohode, ale az feel z NMS a komplet filozofie teto hry me prinutili vyplaznout 50k za novej PC... Pokud ta hra bude propadak tak se neda nic delat, ja v to ale neverim, ba naopak, po dlouhe dobe vylozene "must have" zalezitost...
  • Reagujes na jinyho cloveka ty prajoudo xD ale pokracuj, ten muj popkorn sem nesezere xD
  • Treba minecraft?
  • Jdi spát aeaíčku, jsi unavený.
  • Tady jde spis o tom ze nechapes co myslim a meles si porad svou. Jestli ti prijde v poradku ze vyjde hra v krabicce za 1800 korun a je ji tam jen pulka a zbytek si musis stahnout tak se pak nedivim ze to je jak to je. V pripade NMS se nejedna o nejaky day one patch, ale o polovinu hry. A to ze pro cast lidi to je proste problem, a nemaj moznost si to stahnout je proste fakt, za tim si stojim.
  • Okoukanej argument lidi kteri nemaji co rict a presto se musi nejak vyjadrit. Ja o kupovani nebo nekupovani vubec nemluvil..takze?
  • Noo, na meta má PS4 verze od hráčů zatim 5,4, ale všichni víme, jak směroplatný tyhle časný hodnocení hráčů na základě (v lepšim případě) několika hodin hraní jsou...
  • generovaná stále se opakující nuda jako všechny generovaný nesmysle
  • Miluji Veskoslavovy argumentace typu chlapče, běz spát a klikaní. Best *3*
  • rohlos
    Aaaa pardon, to jsem přehlídl. *4*
  • Mi to kazite ja cekal jak se ozve nejakej troll :(
  • Jojo, počkej si na recenze.
    Nebo to zkus, na Steamu máš do dvou hodin hraní vrácení peněz. Otázka je, zda tahle hra jde ohodnotit po dvou hodinách. První zážitek na první planetě může být špatný *2*
  • To pak jo, ten generátor vesmíru musí být úžasný. Myšlenka po updatu mít vlastní velkou obchodní loď je ze sekce pretty tempting. :)
  • Zastávám názor, že hra bude dobrá, ale bude to chtít ještě další rok dva, kdy bude přibývat content a přibývat možností ve hře.
    Základny tam neměli být no, sám zakladatel studia to v jednom rozhovoru říkal. Ale asi ho přemluvily hlasy z komunity, možná diskuse v týmu, nebo prostě zjistili, že je velká skupina lidí, co se bude chtít někde usídlit a třeba obchodovat jen.
  • Já jim to napálil za plnou cenu, i když to třeba nebude taková zábava, tak to nemění nic na tom, že vytvořili něco famózního, tak jsem jim ty prachy dal. No, těším se už na pátek, další plány do budoucna jsou velmi slibné v této hře.
  • Bože, autor jen vzal oficiální zprávu a přeložil jí velmi neuměle do češtiny.
    "Zvířata mají... specifickou dietu"? Co to je proboha, trošku toho citu pro češtinu by to chtělo, když už tedy píši na celkem navštěvovaný web.
  • Jeste ze to nemusim resit mozna na prezrok :D a jaktoze je vyprodano ?
  • Tak je to venku, ale pořád v tom nevidim tu hru, jako techdemo zajímavé

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit