Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xD dobrej pokus tlamicko :D
  • Asi tak jak píše Walltar. Pokud ten člověk nechce ani hnout prstem aby si něco pořídil/použil/zahrál/vytvořil přestal jsem takový lidi řešit. Znám lidi který si něco nespustí jen kuli tomu, že si prostě nepřečtou tabulku která na ně vyskočí. Vyskočí na ně registrace a místo toho aby si přečetli text a pochopili co se po nich chce mi raději volají (než aby si daný text přečetli). NE! Nad takovými lidmy jsem nedávno nadobro zlomil hůl.
    Pokud si ten člověk chce zahrát hru za 1500,- Kč na herní krabičce která ho stála 10k+ která vyžaduje stálé internetové připojení ale není ochoten si pořídit internet ani od souseda za flašku, co na to říct?
  • Čekej na recenze, co na to říct.. chození po prázdných planetách den dva počká ne? Není to žádný příběhový must have titul.
  • Je třeba si uvědomit, jak velké studio vytvořilo hru s takovým rozsahem. Vše další chce čas a trpělivost, pokud to bude solidní, rád si na cokoliv počkám.
  • Ceny jsou v pohodě, jen skladem nic není.
    Než naskladní, tak ceny poletí vzhůru kvůli Vánocům. :D
  • Nemely by spadnout ceny kdyz vysly nove gk od nvidie
  • Na PS4 je to venu od půlnoci
  • rohlos
    Koukám, že negativních ohlasů je pořád mraky.. a to ta hra ještě ani nevylezla.
    Já jí pořád ještě dávám šanci a dost se těším, ale až ta cena trošku spadne.
    60 éček je pořád docela raketa... *13*
  • Celkem vyhypovaný walking simulator
  • "budovať vlastni zakladnu" ? Veď to tam nemalo byt. NMS sa prezentuje ako hra o objavovaní a kto chce budovať, ten ma hrať Minecraft. Takto mudrovali hraci na fórach.
    Akože mne by to nevadilo :)
    No vyzerá to tak že ten obsah co tam je asi nebude stačiť a oni to v Hello Games vedia...
  • Dojel jsem si Starbound a jelikož tam vyškrtli náhodně generované planety, tak se na NMS těším. Nemyslím, že mě to ovšem udrží nějak dlouhou dobu a tak za plnou palbu do toho nepůjdu.800Kč bude ok cena.
    Osobně mne i v tom Starboundu bavilo přistávat na planetách na kterých jsem ještě nebyl ( než se začali příliš opakovat).

Navíc potřebuju dokoupit grafiku a nějak nejsou žádné cenově optimální k dostání. *11*
  • Ja proste nevim jestli to mam nebo nemam koupit :D co myslite mudrcove?
  • Vakek
    flash: Já nechápu co tu furt řešíš. Copak ti někdo drží pod krkem nůž a nutí tě tu hru koupit?
  • Já jsem si celou diskuzi přečetl dobře, ty by jsi se ale nad těmi svými výplody měl zamyslet... píšeš tady, že hodně lidí pořád nemá internet, ty jsi to napsal jako 3 z 10 lidí nemají internet a další 2 si nedokážou udělat účet, to je 5 z 10 lidí a to je prosím 1/2, tudíž si navzájem protiřečíš když v jednom příspěvku píšeš, že většina lidí nemá internet a v odpovědi na můj komentář jsi napsal, že pouze malé procento lidí nemá internet.

To, že dnešní hry vycházejí nedodělané - četl jsi si ten odstavec o postupném vývoji? Že vývojáři se hře věnují dlouhodobě a vytvářejí obsah na základě feedbacku hráčů, upravují hru(balancují) atd.? Ty mi něco říkej o přečtení zadání...

A jediný, kdo tady zpochybňuje tu tvojí 20letou praxi jsi jedině ty sám tím, jaké hovadiny tady plácáš a myslím si, že za pitomce jsi tady taky jenom ty. Ostatní se snaží pouze konstruktivně bavit a reagovat na tvoje výplody, ale bav se s blbcem bez tyče že?
  • poradne si precti celou diskuzi a pak tady pis platna textu..meles uplne o necem jinem nez sem psal ja.
    Jasne sem napsal ze vetsina lidi internet ma, ale ze procento lidi ktery ho nema je porad dost velky.
    Ja jsem nepsal ze dnesni hry jsou strasny ale ze se vydavaji nedodelane, coz driv nebylo. A tak dale.
    Jestli mas potrebu se k necemu vyjadrit tak si precti zadani, jinak to vypada ze ti slo o to zpochybnit moji 20ti letou praxi, tak jsi si nasel takzvane to co jsi potreboval. cele to obratil naruby, pridal par svojich mindraku a cpes mi to jako zakon bible svate. Takhle hochu v zivote nikam nedojdes, napred se nauc poslouchat ostatni, poradne si to promysli a pak neco rekni, jinak to pak dopadne presne tak jako ted a ti starsi a zkusenejsi te budou mit za pitomce a budizknicemu a rozhodne nikde v pracovnim pomeru 20 let nevydrzis.Realita neni internet, tam ti vsechno neprojde, bacha na to:)

PS: a ne PS1 hry skutecne hrat nechci, hral jsem jich dost kdyz PS1 byla aktualni konzole, radsi hraju hry soucasne, a proto me irituje dnesni pristup (ktery vam mladsim asi prijde normalni jak tak koukam) kdy vyjde hra a zaplatuje se pak dalsi rok za zvucne muziky nekonecnych DLC.
  • No zahral jsem si demo, dostal se na lvl 15, koupil pulku jedne zakladni planety, hned napravo od startovaciho hangaru a to bylo asi tak vse...radeji si zahraju BF1
  • Skladníka? Spíš hlídače.
  • Takovej dotaz, co ty děláš s hrama, že tě za tich 20 let co tam údajně "děláš" nevyhodili? Nějakýho skladníka? Protože být na jakékoliv jiné pozici tak by tě nejspíš vyhodili ještě ve zkušební době s tvojí inteligencí...

A docela by mě zajímalo, kde jsi přišel na to, že většina lidí nemá internet, to by mě vážně zajímalo... Já osobně neznám nikoho a nikdy jsem neslyšel o nikom kdo by internet v dnešní době neměl... Nejsou ty tvoji známý, kterých denně potkáš 50 náhodou nějaký maďarský dělníci co tady dělaj za 50kč na hodinu a bydlejí na ubytovně? V tom případě bych to chápal, že nemají internet...

A za další, když jdi přijdou dnešní hry tak strašný, tak proč nejdeš hrát hry na PS1? Asi se budeš mít líp, všechno bude odladěné... Ani nemusíš řešit, že to má rozlišení, že nepoznáš co je hlava a co tělo... Hlavně že to bude odladěný ne?

A ještě jednu poznámku nakonec si dovolím říct, ty ( xD ) "odborníku na hry" ( xD ). Říká ti něco postupný vývoj? Že se hra neustále vyvíjí kupředu? Že vývojáři přidávají nové funkce? Protože když by měli dělat HG NMS do stavu kdy tam bude všechno co oni chtějí tak by jsme taky mohli čekat dalších 10 let... Přece není nic proti přidávání herních mechanismů, které akorát rozšíří gameplay a prohloubí zážitek z hraní, navíc mají vývojáři možnost reagovat na feedback od fanoušků, což občas bývá neocenitelné.

Každopádně chápu, že ty nic z toho nedokážeš pochopit protože jsi zamrznul v době PS1 stejně jako tvůj mozek při vývoji v 7 letech... Alespoň že není moc lidí jako ty, jinak by se lidstvo asi nikdy nevyvinulo tam kde je teď :-)
  • jamar28
    Vypadá to zábavně na odreagování. Ale 60 euro je strašně přepálená cena.
  • TheGGG
    ale má flashko... internet má skoro každej, tedy určitě každej kdo to myslí s hrama vážně... já osobně neznám jediného člověka co by neměl internet a nějaká babka z Horní Dolní stejně no man sky hrát nebude, kdyžtak vezme svou ps4 k vnukovi a od něj si stáhne patch a pak může pařit mezi dojením k*av a čištěním chléva... džíííz lol m8, estli tobě je bro 50 years tak to potěš broom, se stařím wisdom nepřichází duh... wtf rofl *1* *1* *1* *3* *14* *7* *11* *13*
    #flashisatroll
    BTW: proč je na slovo kr*va cenzura, snad nečekáte, že budu psát tur domácí... LoL, toto hned řeknu bros na fejsbučku *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit