Přejít na výpis diskuzí
Veřejnosti určená verze Oculus Rift se začne prodávat na začátku roku 2016
6.5.2015 | Petr Poláček
41 příspěvků
-
Vive je to nejlepší co se mohlo na poli VR přihodit, je možné že Oculus skutečně předběhnou ale také je možné, že tak silná konkurence Oculus dokope k velkému skoku přímo na 4k již v CV1. Možná je to naivní ale minimálně je to hezká představa :)
-
HTC s Valve sice neřekli přesné datum prodeje, ale zmínili se o letošním podzimu ne? Já jen jestli se něco nezměnilo? Nějak se v tom nestačím orientovat...
Vzhledem k tomu, jakou má Valve zákaznickou základnu (Steam) bych tak nějak řekl, že mají před konkurencí solidní náskok. A kdyby stačili svou VR periferii s obdobnými hardwarovými specifikacemi vydat ještě o něco dříve, mohli by své konkurenci pořádně zatopit. -
Rok 2016 si naše děti budou pamatovat jako nástup rádoby VR která opět velice brzy upadne v zapomění a jako vždy po ní za chvíli neštěkne ani pes protože je úplně k ničemu a naprosto nepotřebná...
-
Jo já bych řekl, že se museli víc zaměřit na věci, které až tak nečekali + Nejsem si jistý jestli ty výroky nejsou z doby před FB akvizicí. Pokud jo, tak to je celkem lehké vysvětlit... prostě měli víc peněz na vývoj a tak do toho mohli zakomponovat věci na které původně neměli peníze.
Plus taky je možné, že je zpomaluje vývoj SDK, protože ta prý dneska není v extra dobrém stavu. -
Mě by zajímalo kde pořád lidi berou, že to kazí oči. To je zase nějaká taková ta povídačka, jako že čtení kazí oči?
-
Mno .. to uprimnou soustrast, tou dobou bude diky nasi centralni bance dolar za kilo.
-
A netykaji se nahodou ty citace vydani finalni verze produktu?
-
Jak dlouho je tu televize? A jak dlouho okoflus?
-
to v nějaké debatě zaznělo že rift zničil zrak nějakému pilotovi a teď tu hovadinu lidé šíří a opakují dokola jako nad slunce jasný fakt. Zatím nic nedokazuje, že by zrak poškozoval více než koukání na monitor. Navíc jsou lidé co používají DK1 už třetí rok, kdyby zrak poškozoval už by z toho byla dávno kauza. I když je možné, že pokud si ho člověk neumí správně nastavit tak to zraku neprospěje ale to už tak chodí že pokud je blbá hlava trpí celé tělo.
-
Jaaaj lebo TV a ine zobrazovace ociam prospievaju.
-
pokud by tomu tak bylo a opravdu to prokazatelně zhoršovalo zrak, lidi by je roztrhali žalobama, to se mi nezdá jako moc dobrý obchodní plán
-
Spíš naráží na to, že to lidem hodně rychle kazí oči.
-
Nevydali náhodou během té doby už dvě vývojářské verze a jedna z nich byla přímo odměna pro backery?
-
Já mam -2 s cylindrem na obou a s DK2 jsem neměl problém. Pokud nemáš nějakou extrémní oční vadu, budeš v pohodě.
-
Mate tam preklep, ma to byt 2116.
-
V roku 2016 bublina teda praskne a fb vyvalil peniaze za nahypovany gimmick
-
neviete budú k tomu dávať aj kupón na zľavu na dioptrické okuliare alebo budú zákazníkov rovno odkazovať na operáciu očí?
-
Tak to by měli HTC a Valve zabrat šponu, vydat to na vánoce a budou v balíku.
-
Palmer Luckey 2013:
"Something has gone wrong if it takes until the 2014 holiday season to ship."
Palmer Luckey 2014:
"If it doesn't come out by the end of next year (2015), then something's gone wrong."
Palmer Luckey 2015:
"Today, we’re incredibly excited to announce that the Oculus Rift will be shipping to consumers in Q1 2016." ...if something wouldn't go wrong again*4* -
No bylo by to super, zrovna na tu dobu planuju koupit nove zelezo, tak bych to vzal vsechno prijednom *1*