Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • este takle freespace 3 :P
    • alebo Starlancer 2 *4*
  • walltar
    Tak na robertsův výtvor se těším ... pokud se povede tak to bude pro mě záminka koupit si Pedály, track ir. Teď na konci roku proběho celkem dost zajímavých kickstarterů a celkem se těším co z nich vyleze. Když už z normální produkce nic hratelného není tak třeba tady bude něco k zahrání na delší dobu než týden.
  • Jak jsem psal níže, vynikající a ne moc známá věc, X3:TC a X3:AP:
    http://www.egosoft.com/community/news_en.php
    • Jason_dinAlt
      Akorát na X3 by mohli trochu víc vyladit ovládání. Když se impérium rozrůstá, tak už to není pro mě taková zábava.
      • Svatá pravda, nahráno mám 600 hodin, příběh dokončený a teď jen buduji impérium ale to ovládání je strašně nepřehledné a kostrbaté, navíc se musí půlka hry pospravit a upravit modama aby to šlo hladce. Navíc Engine na kterém běží X3:R, TC i AP už je zastaralý a neskutečně náročný na výkon CPU (respektive na výkon jednoho jádra):). Z X: Rebirth mám troch obavy (jedna jediná loď kterou budu ovládat vlastnoručně mi nějak nesedí) a proto se těším na nějaký Space Sim co by mi to vynahradil :)
  • Je to pochopitelné. Hlad po vesmírných simulátorech (i arkádových) je veliký. Já například stále doufám v nový X-Wing nebo nějakého nástupce Freelancera a Starlancera. Škoda, že se furt jen opakují FPS a MMO v poslední době.
    • Nastupce freelancera ma byt prave Star Citizen.. ostatne to dela ten samy clovek! Chris Roberts je hvezda co se tyce vesmirnych simulatoru :) a verim ze tohle bude epicka hra.. *5*
  • Keyz
    Jaké jsou Stretch Goals pro 6 milionů dolarů?
    Na hlavním webu tam nic nemají napsáno,navíc je dost přetížen.
    • Ghost47
      Další rozšíření vesmíru pro MP část (celkem 100 hvězdných soustav), orchestrální soundtrack a první datadisk pro singleplayer v ceně.
      • Keyz
        Dík.
        Btw jak to bude s vesmírem pro SP a MP? těch 100 soustav je asi pouze pro MP boje.
        • Ghost47
          SP se odehrává v tom samém vesmíru, ale to je jedno - je to kampaň jako ve Wing Commanderovi, takže se lítá tak, jak je to ve scénáři...
          Otevřený vesmír s obchodováním ve stylu Elite je akorát online (ale server si půjde založit i vlastní a cokoliv si modifikovat).
        • 6 mega už je, lidi tam nasypali za vikend strasne prachy. :)
  • Proč má ta stíhačka v Star cizinec vepředu dva větráky? To je v Robertsově vesmíru takové vedro? *1*
    • Keyz
      Já se zase divím proč dělají stíhačky čáry když letí?
      To vypadá jako na letecké show.
      • Shania
        Protoze maji radi Homeworld:) Vic neni treba dodavat.
      • MrSanta
        U pilotů se od začátku mimoatmosférických letů projevovaly různé psychické a fyzické obtíže. Dlouhodobým testováním bylo zjištěno, že pohled na letící stroj bez kondenzačních čar působí pilotům různé problémy. Piloti letící těleso bez kondenzačních stop popisují jako něco "nepřirozeného" a má to na ně různé účinky. Většinou se jim dělalo nevolno a také si stěžovali na dezoirentaci. V nejhorších případech docházelo i k omdlení.
        Tyto nepříjemné problémy mají i piloti, kteří nikdy nelétali v atmosféře a lékaři se marně přou čím to je způsobné. Je to pro ně podobná záhada, jako mořská nemoc, která postihuje některé lidi na větších vesmírných plavidlech.
        Když byly na stíhače skupiny testovacích pilotů přidány výrobníky "kondenzačních čar", tak žádné z negativních pocitů nezažívali. Z těchto důvodů je každý stroj vybaven emitorem umělých kondenzačních čar.
        • Coffin.Corner
          A nebo: ...čáry jsou na stíhačky promítány principem augmentované reality, přímo do přilbových zaměřovačů pilotů a taktických kamer, statických, či pohyblivých, tak, aby pilotům usnadnili lety ve formaci.
          Zároveň střelecký počítač umisťuje čáry na nepřátelské stroje výpočtem jejich nejpravděpodobnější trajektorie, aby usnadnil pilotovi manévrovací souboje a zjednodušil vizuální zaměřování. Nepřítel, samozřejmě nevidí nic, i když naši zpravodajové odhadují, že jejich stroje jsou možná vybaveny podobnou technologií.
          Takové informace však nesmí být šířeny, protože disponujeme těmi nejlepšími zbraněmi a jakýkoliv náznak ztráty technologického náskoku, by mohl mít neblahý vliv na bojovou morálku našich pilotů! Kdo takto učiní, bude bez soudu a bez skafandru vypuštěn z přechodové komory!!! *1* *3*
          • MrSanta
            S ručníkem nebo bez ručníku?
        • Jason_dinAlt
          Přesně. Když má člověk trochu fantazie, tak se dá vysvětlit všechno.
        • Magister_Peditum
          Problém je, že se v kosmickém prostoru nebudou tvořit "čáry" ale plyn by ihned unikal do všech směrů.
          • MrSanta
            Jak si přišel na to, že je to na nějaké plynné bázi?
            • MrSanta
              W!nt3r: přestaň vyzrazovat vojenská tajemství *15*
            • Zubní pasta to je! Na každém křídle jedna tuba. *2*
            • Magister_Peditum
              A na čem jiném?
        • Keyz
          Snad to půjde vypnout aby nepřítel neviděl kdo kudy letěl a jak se pohybuje/pohyboval.

Jinak dobré odůvodnění :)
      • Jo to mě taky zarazilo. Kondenzačky na koncích křídel stíhaček ve vesmíru??? Ale perfektně to zapadá do sebe: v Robertsvě vesmíru je atmosféra, proto se dělají kondenzačky a proto se stíhačky musí chladit, neboť se třením dost zahřívají! *3*
        • MrSanta
          To jako fakt je v tom jeho vesmíru nějaká atmosféra? Já se na to vykašlu. Se tu namáhám s "vědeckým" zdůvodněním kondenzačních čar a on tam vrazí atmosféru *15*
          • To je moje teorie. Půjde nejspíš o nějaký ranný, neexpandovaný vesmír. Proto je ještě poměrně hustý a má tudíž nějakou - nejspíš vodíkovou - "atmosféru". *1*
            • Magister_Peditum
              To by tam zase nebyly žádné nebo téměř žádné hvězdy. *3*
        • vetracky jsou zduvodneny tim ze se pocita se vstupem do atmosfery
  • Vrook
    Doufám že vesmírný akce prorazej.. Zahrál bych si něco jako byl Freelancer, jenže takovejch her je málo. Nebo vo nich nevim teda..
    • Pokud neznáte, tak X3:Terran conflict nebo X3:Albion prelude jsou velmi dobré
      • Jason_dinAlt
        V X3 mi přijde vesmír takovej placatej. A mrňavej. Ale možná je to jen subjektivní pocit.
        • walltar
          Nejsi sám ... sem na tom stejně.
      • Vrook
        Jojo, X3 je jedna z těch mála. Ale super.
  • MrSanta
    Mě se ten název hned zdál nějaký divný - Strike Suti Zero je Strike Suit Zero *3*.
    Doufám, že velké hry vyjdou a budou míst úspěch. Mé naivní já věří tomu, že to může třeba mít blahodárný vliv na velké vydavatele. Ti by třeba mohli začít dávat šanci i menším projektům. Nuž uvidíme.
  • to trhani je tim ze to nekdo hraje na konzoli ? proc to neslo projit plynule s mysi ? konzole GTFO. k tematu po graficke strance paradni...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit