Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to pochopitelné. Hlad po vesmírných simulátorech (i arkádových) je veliký. Já například stále doufám v nový X-Wing nebo nějakého nástupce Freelancera a Starlancera. Škoda, že se furt jen opakují FPS a MMO v poslední době.
    • Nastupce freelancera ma byt prave Star Citizen.. ostatne to dela ten samy clovek! Chris Roberts je hvezda co se tyce vesmirnych simulatoru :) a verim ze tohle bude epicka hra.. *5*
  • Jak jsem psal níže, vynikající a ne moc známá věc, X3:TC a X3:AP:
    http://www.egosoft.com/community/news_en.php
    • Jason_dinAlt
      Akorát na X3 by mohli trochu víc vyladit ovládání. Když se impérium rozrůstá, tak už to není pro mě taková zábava.
      • Svatá pravda, nahráno mám 600 hodin, příběh dokončený a teď jen buduji impérium ale to ovládání je strašně nepřehledné a kostrbaté, navíc se musí půlka hry pospravit a upravit modama aby to šlo hladce. Navíc Engine na kterém běží X3:R, TC i AP už je zastaralý a neskutečně náročný na výkon CPU (respektive na výkon jednoho jádra):). Z X: Rebirth mám troch obavy (jedna jediná loď kterou budu ovládat vlastnoručně mi nějak nesedí) a proto se těším na nějaký Space Sim co by mi to vynahradil :)
  • Prosim, prosim remake nejakeho military space sim, nechcem nic budovat, nic objavovat, chcem mat proste pocit sci-fi konfliktu. Taky Starlancer bol v tomto absolutne top. A Freespace.
    • Star Citizen bude o obojím...
  • walltar
    Tak na robertsův výtvor se těším ... pokud se povede tak to bude pro mě záminka koupit si Pedály, track ir. Teď na konci roku proběho celkem dost zajímavých kickstarterů a celkem se těším co z nich vyleze. Když už z normální produkce nic hratelného není tak třeba tady bude něco k zahrání na delší dobu než týden.
  • Taktéž jsem neodolal a dal svých 35 dolarů na Star Citizen..myslím, že toho nebudu litovat *4* . Teď jen přečkat to nekonečné čekání *9*
  • Fakt je, že Star citizen vypadá luxusně, komunikace s fanouškama funguje v rámci možností parádně, to co ukázali vypadá skvěle. Kickstarter to rozjel, lidi se chytli, poslední "limited" věci to nakoply... Osobně jsem tipoval že to skončí někde kolem 4,5 max (no spíš ty 4:)
    • Jason_dinAlt
      Já se bál, že to nepřeleze 3m a šel do toho až když tahle hranice byla jistá.
      Že to za posledních pár hodni vyšplhá až na 6,23m $ to jsem fakt nečekal. A asi nejsem sám.
      Prý je to nový rekord hry financovanou crowdfundingem.
      • "...financovanou crowdfundingem"

lol, tohle je i na mě moc...
        • Pilgrim66
          a jak to chceš překládat borče? Financovanou davovým financováním?

Taky řikáš email a ne epošta.
          • Třeba říká :)
        • Jason_dinAlt
          A co že jim to vlastně vadí ?
          Použití anglického termínu v české větě?
        • Jason_dinAlt
          Ale není to moc. To rozdejcháš.
          Každopádně máš u mě plusko.
      • Já dával když to přelezlo milion a pak upgradnul kolem jednoho a půl, v té době se to docela vleklo:)

Je a docela výrazně, jsem zvědavý, která hra to kdy překoná :) Zrovna u space simu jsem to nečekal.
        • Jason_dinAlt
          Space simulátorů moc není a pamětníkům to už chybí.
  • sugyn
    Pekne, rad bych si zahral vesmirnou akci s dobrym mmorpg systemem akorat nic takovyho neznam, eve online je hard to learn a bsg se hraje proste divne.Jeste je black prophet myslim ale tam me nechteji poslat beta klic.
    • kostejnesmrtelny
      EVE online především není vesmírná akce.
  • o.O 6.200.000
  • Koukám, že na live chatu je momentálně nejpopulárnější lampa :)
  • test

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit