Přejít na výpis diskuzí
Vesmírné střílečky úspěšně dobývají Kickstarter
19.11.2012 | Petr Poláček
65 příspěvků
-
to trhani je tim ze to nekdo hraje na konzoli ? proc to neslo projit plynule s mysi ? konzole GTFO. k tematu po graficke strance paradni...
-
Mě se ten název hned zdál nějaký divný - Strike Suti Zero je Strike Suit Zero *3*.
Doufám, že velké hry vyjdou a budou míst úspěch. Mé naivní já věří tomu, že to může třeba mít blahodárný vliv na velké vydavatele. Ti by třeba mohli začít dávat šanci i menším projektům. Nuž uvidíme. -
Doufám že vesmírný akce prorazej.. Zahrál bych si něco jako byl Freelancer, jenže takovejch her je málo. Nebo vo nich nevim teda..
-
-
Pokud neznáte, tak X3:Terran conflict nebo X3:Albion prelude jsou velmi dobré
-
-
V X3 mi přijde vesmír takovej placatej. A mrňavej. Ale možná je to jen subjektivní pocit.
-
-
Nejsi sám ... sem na tom stejně.
-
-
Jojo, X3 je jedna z těch mála. Ale super.
-
-
-
Proč má ta stíhačka v Star cizinec vepředu dva větráky? To je v Robertsově vesmíru takové vedro? *1*
-
-
Já se zase divím proč dělají stíhačky čáry když letí?
To vypadá jako na letecké show. -
-
Protoze maji radi Homeworld:) Vic neni treba dodavat.
-
U pilotů se od začátku mimoatmosférických letů projevovaly různé psychické a fyzické obtíže. Dlouhodobým testováním bylo zjištěno, že pohled na letící stroj bez kondenzačních čar působí pilotům různé problémy. Piloti letící těleso bez kondenzačních stop popisují jako něco "nepřirozeného" a má to na ně různé účinky. Většinou se jim dělalo nevolno a také si stěžovali na dezoirentaci. V nejhorších případech docházelo i k omdlení.
Tyto nepříjemné problémy mají i piloti, kteří nikdy nelétali v atmosféře a lékaři se marně přou čím to je způsobné. Je to pro ně podobná záhada, jako mořská nemoc, která postihuje některé lidi na větších vesmírných plavidlech.
Když byly na stíhače skupiny testovacích pilotů přidány výrobníky "kondenzačních čar", tak žádné z negativních pocitů nezažívali. Z těchto důvodů je každý stroj vybaven emitorem umělých kondenzačních čar. -
-
A nebo: ...čáry jsou na stíhačky promítány principem augmentované reality, přímo do přilbových zaměřovačů pilotů a taktických kamer, statických, či pohyblivých, tak, aby pilotům usnadnili lety ve formaci.
Zároveň střelecký počítač umisťuje čáry na nepřátelské stroje výpočtem jejich nejpravděpodobnější trajektorie, aby usnadnil pilotovi manévrovací souboje a zjednodušil vizuální zaměřování. Nepřítel, samozřejmě nevidí nic, i když naši zpravodajové odhadují, že jejich stroje jsou možná vybaveny podobnou technologií.
Takové informace však nesmí být šířeny, protože disponujeme těmi nejlepšími zbraněmi a jakýkoliv náznak ztráty technologického náskoku, by mohl mít neblahý vliv na bojovou morálku našich pilotů! Kdo takto učiní, bude bez soudu a bez skafandru vypuštěn z přechodové komory!!! *1* *3* -
-
S ručníkem nebo bez ručníku?
-
-
Přesně. Když má člověk trochu fantazie, tak se dá vysvětlit všechno.
-
Problém je, že se v kosmickém prostoru nebudou tvořit "čáry" ale plyn by ihned unikal do všech směrů.
-
-
Jak si přišel na to, že je to na nějaké plynné bázi?
-
-
W!nt3r: přestaň vyzrazovat vojenská tajemství *15*
-
Zubní pasta to je! Na každém křídle jedna tuba. *2*
-
A na čem jiném?
-
-
-
Snad to půjde vypnout aby nepřítel neviděl kdo kudy letěl a jak se pohybuje/pohyboval.
Jinak dobré odůvodnění :)
-
-
Jo to mě taky zarazilo. Kondenzačky na koncích křídel stíhaček ve vesmíru??? Ale perfektně to zapadá do sebe: v Robertsvě vesmíru je atmosféra, proto se dělají kondenzačky a proto se stíhačky musí chladit, neboť se třením dost zahřívají! *3*
-
-
To jako fakt je v tom jeho vesmíru nějaká atmosféra? Já se na to vykašlu. Se tu namáhám s "vědeckým" zdůvodněním kondenzačních čar a on tam vrazí atmosféru *15*
-
-
To je moje teorie. Půjde nejspíš o nějaký ranný, neexpandovaný vesmír. Proto je ještě poměrně hustý a má tudíž nějakou - nejspíš vodíkovou - "atmosféru". *1*
-
-
To by tam zase nebyly žádné nebo téměř žádné hvězdy. *3*
-
-
-
vetracky jsou zduvodneny tim ze se pocita se vstupem do atmosfery
-
-
-
-
Jaké jsou Stretch Goals pro 6 milionů dolarů?
Na hlavním webu tam nic nemají napsáno,navíc je dost přetížen. -
-
Další rozšíření vesmíru pro MP část (celkem 100 hvězdných soustav), orchestrální soundtrack a první datadisk pro singleplayer v ceně.
-
-
Dík.
Btw jak to bude s vesmírem pro SP a MP? těch 100 soustav je asi pouze pro MP boje. -
-
SP se odehrává v tom samém vesmíru, ale to je jedno - je to kampaň jako ve Wing Commanderovi, takže se lítá tak, jak je to ve scénáři...
Otevřený vesmír s obchodováním ve stylu Elite je akorát online (ale server si půjde založit i vlastní a cokoliv si modifikovat). -
6 mega už je, lidi tam nasypali za vikend strasne prachy. :)
-
-
-
-
Proč to vlastně bude podporovat různé externí HW na ovládaní?
Hodně tam čtu jak si lidi koupí super ovladače atd....Přitom co jsem pochopil tak to bude arkáda.Teda nebude to simulace.To pak přece nemá smysl. -
-
na tom snad nezalezi, jestli je to simulace nebo arkada, tento typ her se daleko lip ovlada na joysticku a kdyz mas paku na plyn, tak je to o dost lepsi. Krom toho SC bude mít NT fyziku, takze i pokrocile funkce urcite vyuzije. Dale takove track IR je k nezaplaceni u kazde hry, kde se chces rozhlizet. O lidech co si postavi cely cockpit a maji tam sest monitoru, hydrauliku atd radsi ani nemluvim:)
-
-
Jo jo ... pěkně křeslo, do jedné ruky joystick, do druhé plynovou páku, pod nohy pedály na hlavu track ir a před sebe třímetrové plátno ... už se těším.
-
-
Pokud se povede dotáhnout Oculus RIFT do konce za tu cenu, co slibujou, tak řešení s projektorama a TIR ztrácí smysl - VR helma s FullHD rozlišením na každé oko a s cenou do 1000 dolarů by byla o dost lepší...
-
-
jak uvidim s helmou na klavesnici ?
-
Jo oculus pokus by byl tak do 30K bych si i pořídil ... pokud ho budou i podporovat hry atd, ale pořád tu zůstává otázka jak to bude s únavou očí a podobně takže ten projektor se pořád ještě hodí, pokud se ale člověk musí rozhodovat mezi jedním a druhým tak bych asi vzal ty brejle.
-
-
-
-
-
Star Citizen to dokázal:D Doufám ,že hra bude stejně úspěšná jako finanční kampaň:-) Ale s těmi $6M od budoucích hráčů a dalšími miliony od soukromých investorů by to neměl být problém.
-
-
Když mají svobodu tak bude záležet na tom jak se dokáží ovládat.Je známo,že když má člověk volnost tak často sám sebe špatně ovládá a odkládá věci,nebo zbytečně něco dělat atd.
Například práce z domova.Výhoda,ale dost náročné na sebekázeň. -
-
Tak i přesto, že nejsou závislý na distributorovi, nějaké termíny už stanoveny byly. Jestli se nepletu, tak 12 měsíců do prvních "veřejných" testů a pak je tam 30 měsíců na mmo persistentní svět.
-
-
-
este takle freespace 3 :P
-
-
alebo Starlancer 2 *4*
-
-
Jak to vůbec plánujete hrát? Půjdete do nějaké guildy (fleet), nebo budete šmejdit okolo sami, nebo se dáte k pirátům? Přece jenom space simy nejsou až tak rozšířené a z okolí to nikdo jiný nehraje, takže pokud by někdo šel aspoň do party nebo prostě jen tak jako POI, tak klidně hoďte echo na lukas.v@email.cz, ať se ve hře najdem. I když u mě záleží, jak dovolí mimino :))