Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uzivatel1982

    Vypadá to pěkně. Egosoft vždycky dělal hry nejvíc podobné manuálně ovládanému offline eve. Druhý díl jsem měl hodně rád. Rebirrh vydali v hroznem stavu a nakonec mě minul úplně ač lidi co u něj zůstali říkají, že se zlepšil. X universe byl vždycky vcelku komplexní, ale ne zrovna přívětivý a spoustu věcí člověk musel dohledávat i mimo hru někde na internetu. Snad neodradí lidi zase šíleným začátkem. Tyhle hře bych přál, aby se povedla. 

  • Ten Egosoft je fakt nepoucitelnej. Misto toho aby to vydali jako EA za nejakou rozumnou cenu a pak to treba jeste rok ladili do nejakyho rozumnyho stavu, tak to zase vydavaji za plnou palku jako hotovou odladenou hru. Tomu uz ale nikdo po zkusenostech z predchozich dilu neveri. Takze to zase zcela zbytecne posbira kupu negativnich recenzi a odpali to prodeje smerem k smesnejm cislum. Pritom to je skoda, protoze Egosoft je jedina firma, ktera tenhle typ her dela, a kdyz ma cas, tak i docela dobre.

  • Hidden

    Potencial ohromny, ale po shlednuti videa s prezentaci alpha stadia z toho couhala nedotazenost za kazdym rohem a tak mam znacne pochyby, ze pri terminu letosnich Vanoc bude hra v nejakem slusnem stavu. Kdyz pripocitam klasicke more chyb, na kterych si Egosoft snad zaklada, tak uvidime za rok jestli X4 bude stat po dlouhe dobe za uvahu nebo nikoliv.

    • Můžete to prosím rozvést? - co bylo špatně? Po negativních recenzích X3, jsem před mnoha lety vynechal a už jsem ani po mnoha dlc a patchování nezkusil.. Do teď nevím, jestli to nebyla škoda.


      X-Wing, Wing Commander a pak hlavně Freelancer byly moje vstupenky do vesmíru.. 😍

      Dnes občas zapnu Elite a jednou za půl roku SC, abych zjistil, že už zase to  možná za 2 roky bude.. 😂


      • Hidden

        Snad ve vsech predchozich verzich byla jednim z nejvetsich problemu vzdy strasliva hromada bugu a vzdy trvalo hodnou dobu, ze to Egosoft tak nejak zalatal. V soucasnem videu je videt, jak je minimalne po vizualni strance rada veci nedotazenych jako toporne animace, hodne "temporal" UI a vubec to cele pusobi tak nejak kostrbate. Sice graficka stranka veci  o herni kvalite nemusi zase tolik vypovidat, navic autori v tom samem videu tvrdi, ze do finale dojde ke zlepseni, ale vzhledem k tomu ze sami ji ted prohlasuji za alpha verzi a ze ji chteji za par mesicu vydat, tak silne pochybuju ze dojde k rapidnimu zlepseni. I s ohledem na (ne)kvalitu jejich predchozich releasu si nepredstavuju, ze takhle by mela vypadat bezproblemova a nezabugovana hra, ktera zakratko vyjde. Mozna jsem jen spatnym prorokem, ale obavam se, ze se historie bude opet opakovat... ale rad bych se zmylil.

        • Kompost

          zrovna u egosoftu treba pockat aspon rok po vydani. fesaci maju talent na to vypustit do sveta rozbitu hru ktoru mozu dlhodobo opravovat. asi nejaka forma sebemrzkacstva...

        • ok. Budu to sledovat. Díky 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit