Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kompost

    zrovna u egosoftu treba pockat aspon rok po vydani. fesaci maju talent na to vypustit do sveta rozbitu hru ktoru mozu dlhodobo opravovat. asi nejaka forma sebemrzkacstva...

  • ok. Budu to sledovat. Díky 

  • Hidden

    Snad ve vsech predchozich verzich byla jednim z nejvetsich problemu vzdy strasliva hromada bugu a vzdy trvalo hodnou dobu, ze to Egosoft tak nejak zalatal. V soucasnem videu je videt, jak je minimalne po vizualni strance rada veci nedotazenych jako toporne animace, hodne "temporal" UI a vubec to cele pusobi tak nejak kostrbate. Sice graficka stranka veci  o herni kvalite nemusi zase tolik vypovidat, navic autori v tom samem videu tvrdi, ze do finale dojde ke zlepseni, ale vzhledem k tomu ze sami ji ted prohlasuji za alpha verzi a ze ji chteji za par mesicu vydat, tak silne pochybuju ze dojde k rapidnimu zlepseni. I s ohledem na (ne)kvalitu jejich predchozich releasu si nepredstavuju, ze takhle by mela vypadat bezproblemova a nezabugovana hra, ktera zakratko vyjde. Mozna jsem jen spatnym prorokem, ale obavam se, ze se historie bude opet opakovat... ale rad bych se zmylil.

  • uzivatel1982

    Vypadá to pěkně. Egosoft vždycky dělal hry nejvíc podobné manuálně ovládanému offline eve. Druhý díl jsem měl hodně rád. Rebirrh vydali v hroznem stavu a nakonec mě minul úplně ač lidi co u něj zůstali říkají, že se zlepšil. X universe byl vždycky vcelku komplexní, ale ne zrovna přívětivý a spoustu věcí člověk musel dohledávat i mimo hru někde na internetu. Snad neodradí lidi zase šíleným začátkem. Tyhle hře bych přál, aby se povedla. 

  • Můžete to prosím rozvést? - co bylo špatně? Po negativních recenzích X3, jsem před mnoha lety vynechal a už jsem ani po mnoha dlc a patchování nezkusil.. Do teď nevím, jestli to nebyla škoda.


    X-Wing, Wing Commander a pak hlavně Freelancer byly moje vstupenky do vesmíru.. 😍

    Dnes občas zapnu Elite a jednou za půl roku SC, abych zjistil, že už zase to  možná za 2 roky bude.. 😂


  • Ten Egosoft je fakt nepoucitelnej. Misto toho aby to vydali jako EA za nejakou rozumnou cenu a pak to treba jeste rok ladili do nejakyho rozumnyho stavu, tak to zase vydavaji za plnou palku jako hotovou odladenou hru. Tomu uz ale nikdo po zkusenostech z predchozich dilu neveri. Takze to zase zcela zbytecne posbira kupu negativnich recenzi a odpali to prodeje smerem k smesnejm cislum. Pritom to je skoda, protoze Egosoft je jedina firma, ktera tenhle typ her dela, a kdyz ma cas, tak i docela dobre.

  • Hidden

    Potencial ohromny, ale po shlednuti videa s prezentaci alpha stadia z toho couhala nedotazenost za kazdym rohem a tak mam znacne pochyby, ze pri terminu letosnich Vanoc bude hra v nejakem slusnem stavu. Kdyz pripocitam klasicke more chyb, na kterych si Egosoft snad zaklada, tak uvidime za rok jestli X4 bude stat po dlouhe dobe za uvahu nebo nikoliv.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit