Přejít na výpis diskuzí
Vesmírný Star Citizen představuje stíhačku Hornet
23.10.2013 | Aleš Smutný
140 příspěvků
-
Toto píšem zo spadnutou sánkou, cem, cem, cem, cem!
Čas zabijem "X4". -
to Walltar:
Nevíš jak to bude se zničenýma loděma? Celkem mě irituje, že každá "zničená" loď prostě vybouchne a konec. Zrovna ve vesmíru bych řekl, že loď bude vyřazená z boje mnohem dřív než dojde k tak vážnýmu poškození aby explodovala.
I vzhledem k možnostem pohybu po vnitřku lodi se úplně nabízí, aby byla většina lodí jen vyřazena z boje a člověk by, pokud by to bylo možné, musel u stíhačky například otevřít kabinu a zvenku opravit třeba podporu života nebo hlavní motor třeba formou nějaké minihry. Klidně by se na to mohla navázat i živnost odtahovky. Samo že pokud by do tebe nepřítel dál pálil, tak by tě prostě rozsekal na maděru, ale radsi bych viděl bitevní pole plné vyřazených, s poškozeným generátorem energie nebo vzduch/pavilo vypouštějících lodí které si snaží zachránit život tím, že se plazí pryč z pole za nejblyžší asteroid aby mohly udělat alespoň základní opravy a zachránit si holý život. Pokud bys například neměl dost materiálu na základní opravu, mohl by sis přivolat odtahovku (klidně jiného hráče) nebo si stopnout taxikáře jen pro pilota, protože by oprava vyšla dráž, než nová loď a let ve skafandru k nejblyžší základně by byl smrtelně dlouhý.
Nevím jestli tohle ve hře je/není a zajímalo by mě, kam jim takovýhle nápady psát. Jejich fóra totiž nesleduju...zatím. -
-
Paráda.
1) Jasně že u stíhače se budeš snažit odbelhat někam stranou, případně se někam schovat. O to větší vzrůšo to ale bude. :)
2) a 3) nice
Backuju -
-
Jak to tak čtu tak si říkám je vůbec něco co ta hra nemá?
-
-
No tak třeba nemá velkého vypdavatele, který by jí šlapal na krk.
... Ale hlavně nemá žádnou hratelnou verzi, kde by tyhle věci ukázala, takže pořád jsou to jen cool nápady, které se třeba do hry nakonec nemusí dostat, i když jsou plánované.
Jo a kafe ti neuvaří.
-
-
-
Hra by měla mít celkem rozsáhly damage model ... a lodě budou mít modelované systémy i uvnitř lodě. Takže lidi ti klidně můžou vyřadit loď z boje ... stačí zničit manévrovací trysky, motor, generátor, zbraně, atd... Taky budeš mít možnost si ty systémy ve vesmíru opravit, u větších lodí to proavděpodobně půjde zevnitř, ale u stíhaše asi nebude zrovna praktické vysednout a jít si uprostřed boje opravovat poškozený motor.
A ten tvůj popis bojiště po boji je podle mě celkem přesný. Si myslím, že nějak tak to bude. A každá trošku organizovaná skupina se bude snažit nepřítele vyřadit (a pokud je to pirát tak zajmout, protože za živé se platí větší odměna). Plus z poškozené lodě se toho dá víc odmontovat a odvést, než z hromady kousků velikosti asi krabice vod bot.
Na to taky navazuje systém, kdy se na takovou poškozenou loď budeš moct nalodit (funguje jen u multiplayer lodí) a zabít, nebo zajmout posádku pěkné osobně. A potom si jejich loď opravit a odvézt. (oni sice můžou uplatnit pojistku a dostanou novou, ale ty si získal loď, která sice nejde pojistit, ale je zadarmo).
-
-
Akože vybrať milión dolárov za týždeň, to je kurefsky dobrý kšeft, som zvedavý, kam až sa to dostane *5*
-
-
Je to uz trochu manie,vzhledem k tomu ze jeste neexistuje zadny gameplay(nebo minimalne nebyl zverejneny). Ale take tomu fandim,i kdyz za sebe bych uvital nejake RPG prvky ve hre.
-
-
Jednoznacne skvelej marketing, oni to proste umi nalezite prodat, to je fakt! To ze mam doted v hangaru místo Aurory LN, Auroru MR je věc druha :) (upgrady se zatim v hangaru neprojevuji) ale tak zas pribylo akvarium a muzu se oblect do kozeny bundy :D Nicmene je to jeden z mala projektu kterym opravdu verim, ta kvalita je proste citit ze vseho *5*
-
-
Ja napríklad zásadne nekupujem hry pred vydaním a absolútnu väčšinu hier, ktoré mám som kúpil v akcií na Steame za 5-15€...
Ale do SC som tých cca 50€ vrazil, jednak ten projekt vyzerá fantasticky, ale zároveň sa zdá, že to majú pod kontrolou a tak sa to snáď neskončí pohromou, ako to u takých megalomanských projektoch občas býva... Hlavne ale celý ten projekt vo mne evokuje staré časy, keď PC hry ešte neboli taký obrovský biznis a vývoári ich robili vyslovene s láskou *4*
-
-
-
Pokud se nepletu tak od vcerejsi vecera do ted cca 600tisic :) naskakuje to strasne rychle.
-
-
Aby ne, když začíná penězovod ztrácet na síle, rychle předstaí novou stíhačku a ovečky začnou zase sypat :)
-
-
-
me by zajimalo, kde ve vesmiru skonci ty vystrelene a netrefene projektily :D
-
-
Osobně si myslím, že tam kde je přestane trackovat server. *5*
-
-
Aaa tys to skazil :)
-
-
I) Do něčeho narazí.
II) Časem je stáhne gravitace něčeho většího, popř. shoří v atmosféře atp.
III) Poletí si nerušeně vesmírem milion let, načež dorazí k planetě kde místní civilizace právě pronikla poprvé do vesmíru, a dá to jejich astronatuovi headshot. Suprsmůla. -
Hrál si Mass Effect? Myslím že ve dvojce je o tom taková poučná chvilka. Nikdo to neví a zasto let to může bejt klidně střecha baráku tvých dětí. :) Nebo letní sídlo intergalaktického tyrana co pak vyhlásí válku Zemi....jooo kdo ví. Nebo toprostě jenom žbluňkne do nějakýho vzdálenýho sluníčka.
-
-
Prostě někdo, někdy, někde bude mít zprasenej den *1*
-
-
-
Porad ma tahle stihacka vepredu ty dva vetraky? :D
-
-
Aby ti nebylo horko. *1*
Nikdo neví, ale hromada lidí ji kvůli tomu nesnáší (včetně mě). Ale jinak je to hydrogen scoop, bere to vodík z atmosféry, třeba plynného obra a ukládá ho to do nádrží na reaktivní palivo (a ano palivo bude ve hře) -
-
Jeste aby tam palivo nebylo.. to by tu hru mohli rovnou vyhodit :). Ale zpravidla se aspon treba u ELITE jednalo o palivo na dalkove lety. Pokud tam budou oba typy paliva nebo to bude brano jako jedno to nevim, je fakt ze jsem zatim linej si vsechny ty materialy precist. Asi kdybych se opravdu nudil, tak bych se na to vrhnul, a nebo az se to rozjede.. :P
-
-
Bude jen palivo na lítání v systému ... skoky mezi systémama palivo nevyžadují.
-
-
je preto nejaké vysvetlenie ? nedáva mi to zmysel.
-
-
ok, ja som si myslel, že si hráč môže jump point vytvoriť sám pomocou jd, z taktického hľadiska by to tak bolo lepšie.
-
Je to proto, protože na cestování mezi systémy nepotřebuješ reaktivní hmotu (palivo). Jump drive jen umožní lodi cestovat Jump Pointem (ty spojují systémy podobně jako gejty v EvE) a vevnitř jump pointu maximálně používáš reaktivní hmotu aby si v něm navigoval (pokud letíš neprozkoumaným JP poprvé a nikdo ještě nenahrál bezpečnou trasu), ale jinak žádné jiné palivo není potřeba.
-
-
-
-
Taky me napadlo ze by to mohlo byt nasavatko vodiku ale s tim plynnym obrem vam nevim... nemusela by ta lod na zpomaleni, nasati atmosfery a pote zase zrychleni sezrat vic paliva nez by z toho obra dokazala nacerpat?
Asi jsem moc hral KSP :D -
-
To nerieš, proste je v tom nejaké HI-TECH nasávatko *4*
-
-
Vsechny ty dokumenty a knizky o vesmiru a k tomu jeste hrani KSPecka me pripravili o vsechnu fantasii... je to proste v haji. Ja uz si vesmirnou strilecku asi jen tak neuziju :(
-
-
Ani mě nemluv ... já od KSP furt skřípu zubama. *1*
Ale člověk to musí vydržet, když si chce zahrát cool hru.
-
-
-
-
-
-
No lodka moc pekna o tom zadna, ale cena 140 USD a vys je opravdu mimo limit normalnich smrtelniku.
-
Hneď ako to vydajú, pôjdem si uloviť vesmírnu chobotnicu *5*
-
Je to nádhera, ale neuškodil by i nějaký článeček o novém X-Rebirt
-
-
Byl tu, tak před 2 nebo 3 dnama ... o tom novém traileru.
-
-
Vlastně tohle byl první trailer co jsem si ze Star Citizen pustil.. Představa že mám na hlavě Oculus Rift a smažím si to takovýmhle způsobem vesmírem mě dělá podívné mrazení v zátyklu (že by adrenalin?).
-
-
Boner alert!
-
-
"...Xenon P", "...paranis deimos" ;-) cokoliv co me chce sestrelit ;-)
-
-
rad litam v carrieru a po jumpu poletuji v m3, takze deimos je vyzva pro meho cerbera ;-) (cokoliv je vyzva, pro meho cerbera ;-D)
-
-
Já zase miluju svoji nádhernou M2 Osaku, kterou doplňuje 20ks M7 Yokohama. Spitfyry a Cutlassy už ani nespočítám *14* For The Sol! *
-
-
-
-
-
Takový druhý dotaz ví se něco bližšího o tom, jak bude fungovat FPS složka ve hře?
-
-
O FPS casti toho zatim nebylo moc receny, ale pujde krome klasickyho strileni nekde na planetach a stanicich i nekomu ukrast lod. Nejdriv budes muset se svoji lodi zrusit stity, motory, zbrane a mozna i vyradit jadro, aby z toho proste byl jen litajici srot a pak ji budes moct naboardovat, vystrilet posadku a je tvoje (pokud ji stihnes opravit nez dorazi posily). Jakej asi bude fps gameplay bych si osobne tipnul, ze ve stylu Crysis, bez nanoobleku.
-
-
No neříkal bych, že bez nanoobleku ... když Class 9 skafandr má být Mecha Suit. *1*
-
-
Kromě toho, že bude taktické a že bude i na některých planetách toho o FPS moc nevím.
-