Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Len aby si nebol potom sklamany, mozno to uz bude opatchovane :)
  • ano, řpesně tak...alieni sou slepí...hned jak se pohnete po vás jdou...ale když nahlas řvete do vysílačky na parťáky tak vás neslyší...FAKT SUPER :D :D
  • omg, ale tohle neměla být zcela dostačující průměrná střílečka...tohle jsou ALIENI....
  • Gordar
    Když na něco lidi nadávaj v takový míře, tak to špatné prostě je. Nikdy bych nekoupil hru na kterou se ztrhne taková vlna kritiky.
  • No ještě že to nebylo natočeno podle tvých postřehů *15* "radioaktivně vybuchují" *1*
  • Aliens samožřejmě slepý nejsou. Pouze jejich zrak nepatří mezi hlavní smysly které by využívaly. Nemají žádné viditelné oči. V prvním díle, byla jejich lebka lehce průhledná, kde byly vidět prázdné oční důlky lidského vzhledu (v dalších dílech byly prezentovány jiným stylem). Mají takzvané rybí oko, které bylo prezentováno v třetím díle. Jejich hlavní smysly jsou čich a pro nás nevnímatelné vibrace.
  • DecadentFilms
    Nejlepší prozatím byla ta devítková recenze, to bylo dosti smutné :)).
  • Lukyz
    Já jsem se na to tak strašně těšil! Nenechal jsem si to znechutit zdejšími diskuzemi a pustil se do toho - přeci proč ne, na AvP 2010 taky každý nadával a nebylo to přitom vůbec špatný *14*
    Už jen hlavní menu, hudba + zvuk, který zní při proklikávání položek mi tak připoměl zvuky matky - palubní počítač Nostroma a moje nadšení jen v blbym menu bylo na max! Po spuštění taky paráda! Hlavně konečně oddělenej motion-tracker a nutnost přepínat mezi ním a zbraní!
    Každopádně abych to zkrátil - než jsem prošel Sulaco tak jsem si uvědomoval všechny výtky co tady na diskuzích proběhli a bohužel jim přes počáteční nadšení musím dát za pravdu *13* Grafiku bych neřešil, ale příběh, NPC, animace, obtížnost, WY PCM a nepočítaně bugů.
    Přeskaklovali mi ingame cutscény a po kličkování mezi světlomety a hraní si na kočku a myš s APC jsem to naštvaně vypnul a fakt si kromě utracených peněz nevzpomenu na jedinou věc proč bych to měl znovu zapnout *7* Tohle je fakt škoda *9*
  • Sakrblé? No, každopádně tam prostě bouchla atomovka, proto je stav vetřelců takový jaký je :)
  • Tak tohle je s Blackopsem snad víc než srovnatelný, hodně moc bych váhal, která z těchle dvou to srala víc. Asi ACM, od Blackopsu jsem věděl, že mám čekat furt to stejný, takže mě i trochu překvapil, že se dobře hrál, tohle jen klamalo a zklamalo.
  • Sega měla gearbox rozšlapat za to, co jim za ty prachy vyrobili, za výrobu hry to padá všechno na gearbox (a fakt mě nezajímá, že to nechali vyrábět další studia, měli si to udělat a hlídat sami), ale do obchodů to musela pustit sega.
  • Nevím doprdele proč jsou slepý, ale podle hry to pochopím, že prostě se orientují jen podle tvých pohybů, mám se ptát na každou hovadinu v té hře? Orientují se prostě podle zvuku, ono se to nezdá, ale většinou to, co nemá oči, je prostě slepý. A proč nemá oči? Nevím, vetřelci neměli oči ani ve filmu. Jen zezačátku. Tam cosi měli v lebce. Tak asi při vyskakování moc spěchali. Tak se ptej, jak to vymysleli tam, proč nemá oči.
  • Jestli ti taková obyčejná a primitivní animace příjde k smíchu, pak se nedivím, proč se točej komedie jako podělaný babovřesky a podobný odpady.
  • Ehm žádná atomovka z orbitu poslaná nebyla. Byl to přetížený reaktor výrobníku atmosféry.

Jsi neviděl film?
  • Ano, nejspíš to bude revoluční nová obtížnost, kdy hru musíte dohrát na jeden zátah a když vás zabijou, začínáte od intra - kam se hrabe Director's Cut v prvním AvP. *3*
  • Naprostá pravda, sám jsem na to několikrát upozorňoval. Animace je vtipná, ale ten slepý vetřelec je tak udělaný záměrně. Jenže ti, co hru nehrají, tak o tom ví kulový *7*
  • Protože tam bouchla atomovka poslaná z orbitu, ty retarde. Jsi neviděl film? Většinu vetřelců to zahubilo, někteří přežili, ale orientují se jen podle zvuku a radioaktivně vybuchují.
  • Tak je grafika hluboce podprůměrná = žádná "scary" atmosféra se nedostavila ani omylem. Animace a AI podprůměrné = aby Alien se pohyboval jako zrychlená babička po mozkové mrtvici a ještě k tomu značkoval každý roh než si všimne že je mrtvej -> no comment. Střílení jakýchsi vojáčku uprostřed vetřelčí vřavy = podprůměrná story už od začátku -> no comment. Vývoj hry trval 6 let, a v kostce vypadá jako Alfa verze. No a ještě si za to jenom ptají malilinký litříček, aby jsme jim tu hru otestovali. Hele... spadl jsi z višně? Zažil sem různě zabugované hry, ale nevěřil sem, že zažiji něco jako druhé DNF. Ne v tak krátkém časovém úseku, a už vůbec ne od toho samého studia! ŘÍKÁM NE!!! Tahle hra si prostě nezaslouží ani špetku obhajoby, a vůbec ne chvály! Tahle hra je Hnůj! Multiplayer má kdejaká hra, a ta zábava jde od interakce s živými hráči! Je to jenom iluze, že se něco na té hře povedlo! Čiré odvádění pozornosti od toho, co se nepovedlo. Ksakru! Multiplayer her s zabíjením vetřelců v různých podobách, je v herní tématice mnoho! Táhle hra měla být úplně o něčem jiném! A popravdě, a upřimně... kdyby tam nebyli klasičtí vetřelci, a místo nich cokoliv jiného, prostě jiný pobíhající "shit". Všimli by jste si toho? Asi ne, protože už se to tam taky stalo. V podobě toho přerostlého triceratopse, a těch zbytku kolem. Tak... a takové kvality má hra, kde měla být pravá, vetřelčí, atmosféra. Nic z toho tam není. A co víc, je to příšerně zpracované! Milé dámy a pánové, vyberte zbytečnou tisícovku, vytřete si s ní svou pr*el, a pošlete ji GearBoxu... s tím, ať tu hru přestanou prodávat.
  • Radioaktivni_surikata
    Facelift? To by asi nebylo možný. Remake od podlahy? Možná, ale i tak by hodně lidí prskalo. Velká část hratelnosti starýho AvP totiž stojí na prázdnejch lokacích a koridorech. Dnes je všude spousta detailů, což dost ovlivňuje pohyb v prostředí, AI atd... Nechte původní AvP tam kde je a posuňte se dál. Bohužel Gearbox tentokrát evidentně zklamal. Dost sem se bavil nad Angry Joe Show review. Asi si to jednou koupím v nějaký velký slevě.
  • dalo sa to zahrať i akcia udržala ,viac ako black ops 2 čo som musel vypnut po hodine z toho hnusu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit