Přejít na výpis diskuzí
Vetřelci žerou hráčům Aliens: Colonial Marines uložené pozice
18.2.2013 | Aleš Smutný
70 příspěvků
-
Just another bug-hunt
-
Hráči na Gearbox/SEGU. Gearbox udělá vyjádření díky kterýmu SEGA na Gearbox. Gearbox se bude bránit a tak to podá i on na SEGU. Nikdo tim nic nezíská. Místo toho by si mohli vysypat popel na hlavu a nastavit si přesčasy a doflákat tam kvalitní obsah co odebrali a pak udělat nějakou kolekci.
-
Jo s tím souhlasím. Přesně tohle jsem si říkali s kámošema po dohrání v coopu. Není to žádná goty, ale bavilo nás to. Krom souhlasu se tu nechci víc rozepisovat, tak jen zkopíruju pro znalce eng můj koment k tomu na raptru:
"So we finished campaing in coop with 2 other friends and we are satisfied. Yes it´s not goty, but we have a lot of fun. I really dont understand those really bad reviews. I know that early demos etc shows "nicer" stuff, but what the hell. We fight against damn aliens." -
Ale ona ta hra není úplně nejhorší... Je to úplně normální zcela dostačující průměrná střílečka na zabití času. Mé hraní Singlu mi trvalo na Ultimate Badass (nejtěžší obtížnost ve hře) asi zhruba 9 hodin a mohu říci, že jsem se celkem bavil. Tato hra pro mě rozhodně není propadák. Jak pro koho, že ANO ?! Já bych hře dal 7,5/10 i přes ty trapné Bugy a příběh. Grafiku neřeším, protože se mi zdá že není škaredá. Jsem dost vycvičený z grafické stránky COD, takže si myslím že to není strašné. Singleplayer je bohužel nedodělaný a mohli si dát ještě rok pohov, ale když už to je venku, tak co už.... Bohužel tahle hra možná některé fandy zklame, ale když se do hry nějak ponoříte zjistíte, že jste nehráli zase tak špatné průměrné FPSko... Mě třeba osobně více zklamal MoH: Warfighter než toto.. Aspoň doporučuji hru vyzkoušet. Co se týče Multiplayeru tak námitky nemám... Je to zábavné, ale časový limit je strašně krátký. MP dělá tuto hru hrou a zabaví na nějaký ten měsíc až možná rok, ale jinak vcelku opravdu dostačující hra. Jak jsem už psal - za mě 7,5/10 *3* .
-
má to cca 11 misí,je to krátký,ale kdyby to bylo delší tak už to ani nedohraju,zlatý původní AvP.Kdyby udělali půvdnímu AvP pořádnej facelift,a jinak by na nic nesahali(leveldesing,zbraně,nepřátele,prostě všechno) udělali by asi milionkrát líp.
-
Spis bohudik, ty trapny hlasky to jenom kazi..
-
K smichu je ta animace
-
proc sou slepi? vyskocili ze slepych obyvatel hadley's hope? nebo slepejch marinaku?
-
It's not a bug, it's a fea(s)ture!
-
ROFL. Tak to je dokonalý. *4*
-
Nevíte někdo kolik to má misí? Jsem v páté, prý je to krátké a chci to ze zvědavosti dohrát, když už jsem to stáhnul a nainstaloval. Ke hře jako takové se vyjadřovat nebudu, zklamání roku a Gearbox nebo kdo to dělal je u mě banda totálních idiotů a vživotě bych si od nich hru nekoupil.
-
sega na gearbox... to by sedlo lepe. ale ok, mas pravdu.
-
Ten GIF je hovadina, ti alieni jsou slepí, orientují se jen podle zvuku, hrál sem to, sakra, stačí se pohnout hlasitěji a běží za váma.
Když už si z té hry dělat srandu, tak má mnohem větší a horší kiksy, než věci, co docvaknou polointeligentní opici když si to zahraje. -
Sega to neměla pustit do prodeje
-
Ten v článku je bohužel bez titulků. http://www.abload.de/img/1360908772647fuo6n.gif
-
to spis gearbox....
-
stahnete to z prodeje,hraci jsou nas....v USA prijde brzo zaloba za podvod co se na nas dopustila sega.
-
odkaz je v článku žlutě a podtržený
-
*1*
-
Jj :)