Přejít na výpis diskuzí
Vetřelec v Alien: Isolation se chová tak, aby hráče nenechal v klidu
13.3.2014 | Ladislav Loukota
47 příspěvků
-
tak nejak se obavam, ze budto bude Alien naprosty hlupak nebo nabusena masina, pac programovat AI, ktera pokryje hafo moznosti reakci/chovani hrace je docela vyzva.....neco na zpusob Amazonu podstrkujicimu uzivateli zbozi jeste predtim, nez si on vlastne rozhodne, ze neco vubec chce koupit ....
-
http://www.youtube.com/watch?v=eR5jYeIMBKk
-
forever alone v akci
-
dobrá bola trojka, dvojka bola výborná a jednotka excelentná *3*
-
Jednicka mi prisla lepsi ale jinak s tebou v podstate souhlasim :D
-
Aby to nedopadlo jak jistá nejmenovaná hra s vetřelci která vyšla nedávno...
-
Moc atmosféry, moc strachu. Tohle hrát nebudu. *4*
-
Takovéto rozsudky ještě předtím než si tu hru člověk nebo vůbec někdo zahraje jsou nejlepší. *7*
-
AVP 2 - dokonalost a poslední dobrá fps s touhle tematikou
-
bude to fail už z podstaty, ten alien je retardovanej, neni mozny aby o mě nevěděl, kyž je o místnost vedle, to se muzu plizit jak chci, škoda slov, vyčkat, 6-7/10 a je klid...
-
oh wait, poslední dobrá vyšla před 13 lety... :(
-
Prostredie je super a už nepôsobí ani tak hrozne plastovo ako v prvých ukážkach. Len dúfam, že sa alien, bude pohybovať trochu prirodzenejšie a nie ako dôchodca na vychádzke ako v prvom gameplay videu.
-
Moc se mi líbí ukázané prostředí. Vyloženě z něj dýchá první Vetřelec. Jsem zvědav :)
-
To je fakt, taková hra tu ještě nebyla... oh wait
-
ja bych radši kdyby to udelali na zaklade dvojky, preci jen každy by si rad zastrilel
-
Prečo by to malo byť ťažké, stačí si spomenúť na Slendermana (toho prvého freeware, v lese) Jednoduchá úloha, nájsť 8 strán, néhodne rozhádzaných. Ak by dali otvorenú mapu na každú úroveň, tam nejaké banálne veci, ako nájsť pár súčiastok, spustiť nejaké prístroje atď. A do toho sa pohybuje votrelec, na ktorého trebárs ani nemusíš naraziť za celú hru, ale už to že vieš že tam je a je schopný ťa zabiť na jednu ranu by bolo určite atmosférické. Len to som asi idealista
-
I kdybyste našli fazole, vaše první myšlenka by byla 'uslyšel by Vetřelec, kdybych si usral?
-
AŤ UŽ TO BUDE !!!!!.
Give me Give me Give me.
Já už se nemůžu dočkat.
PRVNÍ VETŘELČÍ HRA KTERÁ MÁ BÝT TAK JAK MÁ.
Ale STOP, já mám pořád Colonial marines syndrom.
Hold, ty slova budou nahoře platit, až se ukáže recenze a kvalita (mrknu na Pewa)
Poté budu tak naštvanej že nebudu mít na to peníze.
Proč musí být život tak zlej *13* .
(musíte omluvit mé pravopisné chyby a prosím vás na ně neupozorňovat děkuji) -
Tak tak vecer, temny pokoj a sluchatka.
Pak mi zena polozi necekane ruku na rameno a ja se po$... -
Tak pokut to bude aspon vypadat jak v techto ukázkách tak ten strach určite najdu o to se nebojím spíš jak hra bude vypadat po zhotoveni a jak bude hratelná pokut to dopadne jak minule ten poslední díl tak to bude propadák...Ale nechtěl bych se opět sklamat i minule se mě ukázky líbyla pak to dopadlo jak to dopadlo. Ale jak říkám zatím zajimavé..Byla by škoda z vetřelca neudelat poradnou hru jakou bych si opravdu představoval..