Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Houdini

Dosť som sa obával, ako opadne táto pre mňa legendárna hra po toľkých rokoch vývoja. Povedzme si pravdu väčšinou je to v takýchto situáciách pohroma. Na Stalkera mám špeciálne spomienky aj vďaka Datastorovmu modpaku. žiadnen iný mód tak vo mne nezarezonoval, väčšinou hry nemódujem. Som zatiaľ príjemne šokovaný z nového Stalkera ako si zachoval tú atmosféru o ktorú tma vždy šlo. Keď pri prvej búrke na mne vyskočil pes tak som vedel, že som doma. Hneď som si spomenul na datastor mod pack. Naozaj veľká škoda, že sa toho nedožil Daty. R.I.P. česká moderska legenda. 

• Orgasmic

Jak se ten mod na Reshade instaluje? Ostatní módy z článku mají koncovku .pak a stačí je nahrát do složky Mods, ale ten Reshade má .ini a postup na stránkách nexus je nejasný.

• přesně toto..ja nevim tak pořad jsou to stvoření z masa a kostí a když jim vyšiju do hlavy tři kila železa tak by tam z ní normálně nic nezbylo, ale ejhle, tady je to jedno.. vlastně mě to fakt se..re. raději bych víc nepřátel, který ale můžu odpravit normálně, rychlejc, třeba bych si při tom i víc dával pozor.

• Veskoslav

Teď jsem jednoho potkal. Po 7 ranách šel dolů.....Ne není to sice veteran, pouze "normal". 

• honcka

Jinak pokud někdo nechce vyloženě neomezenou nosnost, tak existuje i mod, kde snižuje hmotnost na nulu pro náboje, lékárny a jídlo / chlast. Pak neztrácí zbytečně čas, přemýšlením, co může / nemůže sebrat.

• Jako všichni mutanti jsou jen houby na damage. Ty souboje pak paradoxně i nabourávají uveritelnost situaci. 

Kdyz souboj vypada tak, ze vystřílíš půl zásobníku, pak se musíš běžet schovat, opakuješ do zblbnutí až mutant konečně chcípne - a ty zjistíš ze jsi o tři zásobníky a sedm lékárniček lehci. 

• ALHAZRED

Škoda, že sa toho DATASTOR nedožil. Česť jeho pamiatke, a všetkym moderom, ktorí sa tomuto skvostu venujú...

• Například z Bloodsuckerů udělali oproti jedničce agro tanky co sežerou i třicet ran z brokovnice a data mining třeba odhalil, že obtížnost "veteran" omezuje damage  všech zbraní 0.75x. Není to úplně skvěle optimalizované a pokud někomu vyhovuje jinej styl hraní, byť pro někoho jednodušší,  ať si imho sáhne po modech, které mu tu hru zpříjemní. 

• Menší zdraví mutantů. Proč si rovnou neudělají nesmrtelnou postavu? :D 

• KIMCID

Když se někomu prostě nelíbí poměrně striktně omezené místo v batohu .Ano tady si mohli vývojáři dát práci a udělat ho jako v modu Anomaly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit