Přejít na výpis diskuzí
Víc než polovina Američanů hraje videohry, nejčastěji ty akční
25.8.2014 | Aleš Smutný
42 příspěvků
-
Co bys ji asi taky vyprávěl po tom, co jsi strávil celou noc u RapeLay. *1*
-
nojo a pritom to hovoríme ked chceme nejake NPC znehybnit aby sa neplietlo do boja. takze ziaden dav, ale len jednotlivca.
-
cc, to je jasný, cabrio, mám to na 206cc :))) co jinýho by to potom bylo :D
-
Mluvíš mi z duše. Člověk vydělává prachy, aby si mohl koupit, co chce, a když si to koupí, tak na to nemá čas, protože vydělává prachy, aby si mohl koupit, co chce *1* Tady něco není v pořádku.
-
S tou rodinkou je to velky omyl, nekteri dokonce rikaji, ze svatba = game over, ale opak je pravdou. Prave diky rodince hraju jako za mlada. Zena s ditetem jde kazdy den v devet vecer spat a v tu chvili zapinam kompl a parim mnohdy az do svitani. Zena je rada, ze nechodim po hospodach a dokonce mi kupuje hry. Podminka je, ze nesmim moc o tech hrach, resp. o zazitcich z her, moc mluvit, protoze ju to hrozne sere :D
-
Ale stejne jako čech tam ma vodárnu na hulení *5*
-
Crowd Control.
-
Jistě. Ideálně levné pivo plastovém obalu s velkým objemem a nátělník nejlépe mnoho dní nepraný.
*3* -
Právě. Skvěle se jím to dařím. Vždy jsem se u toho bavil i když to jasně přehání a generalizují. Proto říkám, že to dobře vybrali k tomu článku.
-
Nic nového, nic co by jsme netušily/nečekali kdyby někdo udělal průzkum českých a slovenských hráčů (hlavně v jakém rozmezí se hraje nejčastěji, jaké hry, popřípadě kolik dnů v týdnu jsou ochotni investovat... no a i možná takový hrubý náhled kolik peněz investují ročně... nepočítaje MMO F2P.)
-
to je jeho ségra *3*
-
Akorát ta baba mi tam nějak neštymuje . *1*
-
však GTA je opravdu povedená parodie na tyhle americký manýry, dělaj si z toho neskutečnou p*del, navíc mu Michael tu televizi stejně brzo roztříská *1* https://www.youtube.com/watch?v=rbkaz1gOzlM *12*
-
A jak by pak vypadal takovy typicky cesky hrac vypada jak? Natelnik, pivo a piratska kopie hry? :D
-
Ta fotka se k tomu opravu hodí. Americký hráč (gamepad, sladký nápoj a pizza z rychlého občerstvení)
*15* -
Hrál jsem vícero MP a MMO her. Byl členem hned několika guild, klanů, kinshipů atd. a náš věkový průměr tehdy byl 25+. Podle mě nic divného. Jen ženských bylo vždy hodně málo - asi tak 1/10.
-
To nejsou pařani. Jak říkal Lister : Pařba a flink chtějí celého člověka! *1*
-
Mě bude za pár týdnů 36 a pořád hraju, ale to bude asi tím, že nemám rodinku, takže mám většinu večerů volných. Ale je fakt, že už mě to nebaví tak jako dřív, dokonce jsem přešel z PC na konzole (PS3 i PS4) a hry si pečlivě vybírám.
-
no a? však už pár let taky nikdo neběhá venku s obručí kterou by poháněl klackem
-
Ano bude to tak..ale nie kvôli hraniu hier :))