Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cumpi3
    všichni dělají, jako by se 90% herního času lovili zvířata, přitom to byl jenom zlomek hry...a jít například na tygra, abych si něco vylepšil, mi vůbec nevadilo, ba naopak...ke všemu zvířata skvěle oživovala prostředí...přeci jen by bylo divný, kdyby tam žádná zvířata nebyli a nebo by vás nenapadl třeba právě zmiňovaný tygr a utekl...rostliny se taky sbírat nemuseli, nic takového...tyhle věci mi vůbec nevadily, nikdo mi to nějak pod nos necpal a daly se v klidu ignorovat...
  • Ten tygr má popruhy? Co...nejen jízda na pancežovém slonu ale i rajtování na tygrech?
  • Už podle otravování každou pi****nou tady na games to dostane minimálně 9/10 ...
    • cumpi3
      jako FC3, která dostala 8/10, vid? A to je pro mě dle mého naprosto adekvátní hodnocení
      • Ani ne, co na té hře bylo tak nadprůměrného? Nehledě na to, že hodně lidí štvalo to lovení, opakování a blbý příběh. Tak 6, nejvíc 7/10 taková hra.
        • nadprumerneho tam bylo to, ze to nebylo bezduchy koridorovy ho*no, ani h*vno bez duse jako FC2. Vyborna hratelnost, moznost delat taky neco jinyho, neco si vylepsovat, kochat se krajinou, apd. Boze proc si nadelil spouste lidem plesnivou cocku misto mozku.
        • Nahodou loveni pro upgrade vypaveni byl paradni napad. Doufam ze neco podobneho klidne i slozitejsiho bude ve FC4!!
  • To zas bude opakující se hromada hloupých úkolů / sbírání hovadin v pěkné grafice.
    • a co by si chtel? Kazdou hru muzes redukovat na takovouhle vetu, tudiz je potreba se trochu povznest.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit