Přejít na výpis diskuzí
Videa z NHL 13 slibují revoluční novinku. Co to asi bude?
16.5.2012 | Petr Poláček
47 příspěvků
-
To byste to jako PCčkáři museli ale kupovat originál a ne krást.
-
Panebože, ať to udělaj na PC!
-
ty to bud nehrajes, nebo si slepy / hodne hloupy :)
-
Mam xbox, takzeme tyhle problemy me netrapi, ale jenom k tem soupiskam - neni potreba zadny pulrocni update, cca jednou tydne je vzdy update a nejde ani tak o prestupy (ale ty taky), ale predevsim zraneny hrace a zmeny v sestavach (lajnach). AI uz docela promakana je, stejne jako celkova hratelnost... Na cem bych zapracoval ja ted po tech trech letech herniho vyvoje, tak na animacich a celkovem prostredi, nejde mi ani tak o grafiku, jako spis vsechno kolem.
-
Zdravím hokejové nadšence, nechcete si zkrátit čas než NHLko skutečně vyjde hraním výborné online hokejové manažerské hry? - od slovenských tvůrců. Váš tým jen čeká na založení *1*
http://www.powerplaymanager.com/r205209
škoda že od 09 už nevychází na PC, velmi mi chybí... *9*
konzole nevlastním a naposled sem si zahrál 12ku u kamaráda a už je to fakt někde jinde, nedá se srovnat se starou 09kou. -
Hokej... To je tá hra, jak tam v telke chlapíci naháňajú na korčuliach takú čiernu bodku?
-
Tesim se, to je jasny.. Ty zmeny tam jsou obri, 09-10-11-12.. zatim se vzdycky vyplatilo koupit.. Ja ted hlavne doufam, ze trochu upravej fyziku brankaru, ktery, ackoliv jsou podstatne zivejsi, jsou porad dost neprijemnej prvek - utocnik dostane crosscheck a spadne na brankare -> automaticky 2 min za nedovoleny braneni golmana. A nektery nepekny bugy, co se tyce puku v tyckach apod.
jsem zvedavej, at se zadari :) -
a myslel som to tak ze by nevydavali kazdy rok celu hru, ale robili update pomocou DLC, to by mna osobne uspokojilo.
-
keby to tak dali na PC s nadupanou grafikou (myslim si ze by si ju PC hraci zasluzili za prasaciny ktore sa vykonavaji od roku 2005-2006 zakoncene nevydavanim hry na PC),volitelny PhysX ako bonus pre majitelov Nvidie(kde inde by sa fyzika zisla viac ako v sportovej hre), premakana AI, a napriklad aj spracovanie sampionatu atd. a ako DLC by som prijal polrocny upgrade supisky, olympijske hry a rozne veci ktore ludi nalakaju. To by sa mi splnil sen, a vobec by mi nevadilo v takomto pripade platit za DLC, ale ako sa hovori snivajte s nami :)
-
NHL 07 prinesla skill-stick. NHL 11 zase propracovany kolizni engine. Ale NHL 13, to bude opravdu revoluce.
Na zcela novem enginu, s mnohem lepsi grafikou, prepracovanou hratelnosti a s vyrazne realistictejsim pojetim. Vychazi exkluzivne pouze na PC, revoluce vypukne 14. zari 2012. EA Sports, It's in the game! :o))) -
vždit je to pořád stejné furt dokola a hlupáci jim to kupují jak u blbých oni jen trošku upraví hru jinak ji mají pořád stejnou a napíšou 2013 NHL a studia rýžují prachy a hlupáci co to kupují si myslí jakou novou hru nemají a přitom tak poslední 3-4 roky se ta hra už vůbec nemění jen pár drobných úprav které se stejně ani pořádně ve hře nevšimnete .Proč nezrobí nové animace při obdržení golu inkasování nebo při bitkách nebo rozmlouvání s rozhodčím nebo hromedné bitky proč ?? na takové drobnosti jako kličky a různé pič-oviny se můžu vysrat protože stejně jak si do toho zažraný tak si ani nevšimneš žes nakou kličku zrobil nebo jak si to zrobil , na to nepotřebuji kupovat novou hru za 1500kč co jsem ch-uj , to si spíš počkám až vyjdou nové generace konzoli snad tam to bude lepší to NHL vypadat a ne 5 let starou hru furt omývat pořád dokola s drobnýma upravama a jen přepíšou datum ze 12ctky na 13nctku a zaplatíš za to plnou palbu 1500kč na to já vám seSSru a jen hlupák to může kupovat to si lepší stáhnu z netu zadarmo a nebudu podporovat ty zloděje co tam udělají kosmetické upravy a řeknou jaké změny to nejsou a rýžují na tom miliardy ročně , naSSsrat jim .Pokud tam nezrobí pořádné změny tak si to můžou strčit do-řiti . *16*
-
Co takhle začít u obličejů hráčů, které se už x let nemění? Co takhle reálné masky a vybavení brankářů (toto bylo naposledy tuším v 02)? Co takhle držení protihráčovo hole? Osobně mě na PS3 NHL12 štve bug, kdy si hra nepamatuje mnou nastavenou strategii a taktiku jednotlivých lajn + zamrzání nebo zaseknutý loading v Be a GM
-
Mozna ze nema NHL takovy odbyt na PC jako kdysi ale povazte: pokud si NHL koupi fanousci hokeje v CR Nemecku Finsku Svedsku Rusku zkratka tam kde je hokej popularni tak mi nerikejte ze to nejsou velke trzby - Evrope sice stale prevazuje laska k PC a to je podle me dobre tak proc nekoho takto "odstavit" at si panove vezmou priklad z basketu od 2K
-
Do hry strčí impact engine z FIFy, to je přeci jasné.
-
Že by konečně správně udělali kolizi hokejky s ostatními objekty?
-
Tak novým způsobem no, ovládání hokejky jak ovládání šperháhu ve skyrimu. Špatná kombinace = hokejka v ... *4*
-
Budou padat láhve z branek? *1*
-
Hokejky sa lamu uz od NHL 11 :))
-
No ja by som mega chcel aby prepracovali fyziku a animacie samotnych hracov.... Lebo tieto animacky co su tam, su uz niekedy fakt k smiechu. Je pravda ze ked to clovek hra, tak pri tom pohlade "z vrchu" to nie je az take zle... Ale pri replayoch a tak...nic moc. Proste taky nejaky fakt prepracovany model pohybu hracov a kolizni model ako ma Fifa... To by bola pecka :)...
-
Kvůli NHLku jsem koupil PS3 a vůbec toho nelituju, protože je tam spouty dalších her, které na PC nenajdu a když si něco chci zahrát na PC tak si to zahraju, ale stejně na to už není čas, takže celý rok vlastně vydržím pouze u NHL a momentálně 12ka je prostě parádní, nemám tomu co vytknout max. by mohli poladit brankáře ještě trochu a sem-tam AI u spoluhráčů a protihráčů, ale vůbec nemám tušení o tom, co by mohli ještě přinést tak moc revolučního, jako bylo to předtím. Možná by to chtělo ještě trošku větší vtahnutí do play-off atmosféry, přijde mi to moc stejné, zápasy v sezóně a zápasy v play-off akorát lidi mávají šátkem a to kdybych tam měl hrát by mě asi moc nenadchlo. Mohli by tam víc ukazovat statistiky, nebo nějaké jiné intra , vousy u hráčů.. myslím si, že v dnešní době už taková věc není problém. A NHL na PC, tomu už jsem přestal věřit v roce 2008, když vydávali pořád tu stejnou hru a prostě nikdo se nebouřil a většina lidí si to stejně ještě i koupila. Samozřejmě by to bylo super, protože jsem trošku úchyI na masky brankářů a výstroje, no a na PSku s tím nic nezmůžu, ale na pc by to byla jiná liga :)... musíme věřit