Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdeeneek
    Na narodnost taky ... kaslu - nebudu pouzivat to slovo, ktery jsi napsal ty ( mimochodem zvlastni, ze treba slovo pr**el do diskuze napsat nejde, ale m**at nevadi ;) )
  • Eh sorry, toto nebolo myslené vážne, nezobrazilo mi časť postu, ktorú som dal do tagov *9* Malo to byť zosmiešnenie užívateľa fd...

Ale inak na národnosť ti mrdám *3*
  • už padaj *3*
  • hokej neni uplně stejne populární jak fotbal! v americe je popularni hodne ale v evrope uz moc ne. kazdej ho piratil a nebo o to nebyl zajem.. dobre jim tak. jeste ze to mame na xbox aspon :)
  • Je fakt že si hráči moc podobní nejsou..stejný problém jako u fotbalu..profící z EA :)
  • Mám ti vysvětlovat smysl smajlíku za větou nebo na něj přijdeš sám? *1*
  • X360,gamertag viz nick tu,kdo chce rád si dám ;)
  • Jednou dospěješ ;)
    Po NHL 09 na PC, jsem se náhodně dostal ke konzolové "desítce" a byla to špička. Ne po prvním zápase ( jiný styl ovládání), ale stále to přiomínalo akrádičku,kterou jsme znali z PC. V NHL 11 přišel kolizní systém a fyzikální model, hra dostala uplně jiný nádech. Oproti minulým dílům 11ka neměla tlačítko pro zrychlení, vše tedy záviselo a dále pořád závisí na tom jak si s hráčem nabruslíte apod), dá se zrychlit promačkáváním levého analogu, ale zrychlení neni takové jako dříve (připomínající akceleraci po užití NO2 *3* ). NHL 12 vylepšila model fyziky,do hry se zapojili brankáři (provedení v plné hře stále beru za alpha verzi a očekávám její plnou fčnost v NHL 13), opět se lámou klacky,jejichž ostatky na ledě brání puku, či mění jeho směr, padaj helmy, tříští se skla a posouvají se branky...NHL 13 show yourself !
  • Presne taky mam flashnutej X-box a stahuju VSE origos jsem jeste nekoupil :-)) ty kupuju jen na Pc bo to je levnejsi a ma to vetsinou CZ lokalizaci...A prej ze se pirati hlavne na pc ja piratim JEN na konzoli :-))
  • zdeeneek
    Dalsi inteligent ze Slovenska. Vy tam nemate zadny herni weby, ze sem pise tolik slovenskych ctenaru ? Nic proti tomu, klidne sem piste, ale neskodilo by se aspon chovat slusne.
  • takže sis v posledních 3 letech nevšiml třeba těchto změn: golmani konecne soucasti hry, kontrola puku, nova dynamika stretu, lamani hokejek, zpomaleni hry, nove mody... A spousty drobnosti? Jestli sis toho nevsiml, tak bud NHL12 nehrajes, nebo si divny :)
  • nechápem prečo si nekúpiš na bazári za 100€ flashnutý xbox360 za 50centov kúpiš DVD-DL a nahodíš naň NHL a vyjde ťa to len 100,50€ zato nekúpiš ani low end grafickú kartu
  • Hraji aktuálně NHL12.
  • To by najprv museli pre PC robiť poriadne hry a nie homosexuálne porty z homosexuálnych konzolí pre homosexuálnych hráčov *2*
  • Shaker
    to bysme to hlavne museli chtit...
  • Mně přijde, že sem píšou lidi, co hrají akorát na PC, nebo spíš hráli, protože na PS3,Xboxu360 to prostě změny jsou a jsou znatelné a každý rok nelituju, že jsem do NHL šel. Bohužel na PC to bylo něco hrozného a ano asi by to byly změny tohoto stylu "můžete sestřelit brankáři flašku na 100 způsobů!". Jenže na konzolích je to prostě něco jiného a zatím nejde říct, že by tam udělali jen drobné změny, pokaždé je ta hra vymakaná a je tam něco nového, co Vás chytne. Někdy to třeba nejsou změny tak výrazné, ale čím víc hrajete tak tím se do toho dostanete a změn si všimnete a potom jsou rozdíly opravdu znatelné když si zahraju NHL 10 a NHL 12 na PSku, to je prostě nebe a dudy a když si zahraju NHL na PSku a NHL na PC..tak to je jak kdybych šel hrát hokej s klackem a šilcků místo lapačky a pak dostal kompletní výbavu a hrál bych někde na stadionu, prostě je to hrozně, ale hrozně velký rozdíl.
  • Zas tak častý to myslim neni - před play-off byly asi dva nebo tři updaty v jednom měsíci, jinak to v průměru bývá jednou do měsíce. Nic se ale nemění na tom, že to vcelku stačí.
  • Revoluční novinkou bude odebrání flašky brankáře. V příštím ročníku pak její vrácení. *4*
  • NHL se ale na PC nedělá kvůli pirátění, tam byly zhruba stejná čísla jako u jiných her. Problém byl v tom, že ta hra se prostě neprodávala, protože to bylo cca pět let úplně to samé, jen s mírně vylepšenou grafikou a další klon předchozího ročníku za stejné peníze prostě už nikdo nechtěl. Sportovní hry mají a vždycky mít budou mnohem vyšší prodeje na konzolích, proto se to rozhodli dělat jen pro ně, kde to má ještě trochu smyslu; dělat každoročně v podstatě totožnou hru za stejné peníze, to se pro PC prostě nevyplácí. To je pro tvou informaci, když už něco píšeš, měl bys znát nějaká fakta. Je klidně ale možné a pravděpodobné, že letos NHL na PC už vyjde. Jinak co se toho pirátství týče, tak to velmi rychle stoupá i u konzolí; za několik let to může být s PC zhruba na stejné úrovni.
  • Kocy
    Proč se NHL 09 na PC tak neprodávalo?
    Jednoduchá odpověď, protože to byla sra*ka... A navíc to bylo úplně samá hra jako NHL 06... Že se grafika a animace nezměnili by mi ani nevadilo... Ale inteligence AI? Od kdy se těžké obtížnosti říká "těžká" když v pohodě vyhraješ 30:0...
    Kdyby se EA Sports na to nevysralo, měli by skutečně hodně prodaných kopií!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit