Přejít na výpis diskuzí
Videa z NHL 13 slibují revoluční novinku. Co to asi bude?
16.5.2012 | Petr Poláček
47 příspěvků
-
Do hry strčí impact engine z FIFy, to je přeci jasné.
-
Že by konečně správně udělali kolizi hokejky s ostatními objekty?
-
Budou padat láhve z branek? *1*
-
-
už padaj *3*
-
-
No ja by som mega chcel aby prepracovali fyziku a animacie samotnych hracov.... Lebo tieto animacky co su tam, su uz niekedy fakt k smiechu. Je pravda ze ked to clovek hra, tak pri tom pohlade "z vrchu" to nie je az take zle... Ale pri replayoch a tak...nic moc. Proste taky nejaky fakt prepracovany model pohybu hracov a kolizni model ako ma Fifa... To by bola pecka :)...
-
Kvůli NHLku jsem koupil PS3 a vůbec toho nelituju, protože je tam spouty dalších her, které na PC nenajdu a když si něco chci zahrát na PC tak si to zahraju, ale stejně na to už není čas, takže celý rok vlastně vydržím pouze u NHL a momentálně 12ka je prostě parádní, nemám tomu co vytknout max. by mohli poladit brankáře ještě trochu a sem-tam AI u spoluhráčů a protihráčů, ale vůbec nemám tušení o tom, co by mohli ještě přinést tak moc revolučního, jako bylo to předtím. Možná by to chtělo ještě trošku větší vtahnutí do play-off atmosféry, přijde mi to moc stejné, zápasy v sezóně a zápasy v play-off akorát lidi mávají šátkem a to kdybych tam měl hrát by mě asi moc nenadchlo. Mohli by tam víc ukazovat statistiky, nebo nějaké jiné intra , vousy u hráčů.. myslím si, že v dnešní době už taková věc není problém. A NHL na PC, tomu už jsem přestal věřit v roce 2008, když vydávali pořád tu stejnou hru a prostě nikdo se nebouřil a většina lidí si to stejně ještě i koupila. Samozřejmě by to bylo super, protože jsem trošku úchyI na masky brankářů a výstroje, no a na PSku s tím nic nezmůžu, ale na pc by to byla jiná liga :)... musíme věřit
-
Jak víte že to nebude na PC? Hledal jsem všude a nikde jsem ještě nenašel na jaké to bude platformy. Ale stejně máte asi pravdu že to na PC nebude ale také náš můžou překvapit :)
-
Mam sice X360 a kazdy rok kupujem NHL ale nechapem preco to nespravia tak jak FIFU minulorocnu na PC. Myslim ze vo svete je hokej tak isto popularny, a ked mozu uz konecne aj FIFU robit tak nevidim dovod :( Ak by to vyslo na PC okamzite predavam Xko. Take addony do NHL hmm to by som slintal moc. *2*
-
-
hokej neni uplně stejne populární jak fotbal! v americe je popularni hodne ale v evrope uz moc ne. kazdej ho piratil a nebo o to nebyl zajem.. dobre jim tak. jeste ze to mame na xbox aspon :)
-
-
Koho to zajima, kdyz to ti tupci nejsou schopni udelat na PC ?
-
já chci nhl na pc, jednou za pár let by to udělat mohli
-
Snad se někdy dočkají i PCkáři.