Přejít na výpis diskuzí
Videa z The Division upozorňují na brzké vydání a speciální Nvidia efekty
2.3.2016 | Honza Konfršt
35 příspěvků
-
v bete bol iba malý výrez mapy, nefungoval crafting ani perky a chýbali rôzne questy ale áno je to celá hra.
-
Můžu se zeptat, jak je to s coopem? Mužu teda plnit singl mise s dalším hráčem a pak jít třeba do battlezóny pro lepší loot? Nebo je MP jen v battlezóně?
-
Beta neznamená vůbec nic. Beta je hotová hra, kde se dolaďují jen naprosté detaily. To už se ukázalo tolikrát, že mě udivuje, že se někdo ještě může na betu odvolávat. Dneska je alfa, to co dříve bývala beta.
Pamatuju si destiny, jak říkali, že je to jen beta a že hra bude úplně jiná a lepší. To samé elder scrolls online atd. Tyhle kecy neberu.
Hra dostane 7/10 max 8/10 s tím, že to má jistý potenciál, který se ale po letech nenaplní, protože potenciál rovná se u této hry jen DLC. -
Prostředí by se už měnit nemělo, možná to bude působit místy lepší místy horší grafika z důvodu rozdílnýho exteriéru, ale vpodstatě beta byla demo takže by hra měla zůstat taková jaká byla v bětě, aspoň teda po grafické stránce. Navíc ubi psal, že hw nároky plné hry a bety se neliší.
-
Uvidíme až to výjde, jaký bude downgrade... Mě se zdálo, že při druhé betě je všude daleko více bordelu.. A celkově mi to přišlo že to je víc postapo...
-
Však Ubi chce takové svoje Destiny na PC :)
Podstatně menší? Haha?
Hra je mdlá? Hrál jsi to vubec? Víš co znamená Beta? Haha? -
Nechápu, že řešíte grafiku. To není tak zásadní. Že je hra mdlá a očekávání jsou daleko za hranicema toho, jak hra bude vypadat po hratelnostní stránce, to je to zásadní. Kromě toho je hra podstatně menší, než se původně hovořilo. Je tu další Destiny.. Vsadím se s kýmkoli.
-
Za mě je grafika vpohodě i když všichni hrozně hejtujou na downgrade. Podlě mě jedna z nejlíp vydajacích her současnoti. Co sem četl na fan stránkách (thedivision.sk) tak bude v plné hře víc obsahu, vzácné itemy nebude tak jednoduché získat a end game by měl mít víc možností hraní a ne jenom MP dark zone. Navíc bude každej týden aktualizace, balancování a přidávání obsahu a eventů. Podlě mě to za ty prachy určitě stojí i kdyby to mělo po čase omrzet stereotypem (ale to je asi tak jako si ve střílečce stěžovat, že po 10 hodinách hrání pořád jenom střílím a nic jinýho se neděje :D). Hrál sem jak uzavřenou tak otevřenou betu a v té otevřené těch NPC byl daleko víc než v uzavřené a prý počet nepřátel, vendorů a ostatních NPC hodně nevýšili v plné hře oproti betě, kde jenom testovali funkčnost a stabilitu. Rozhodně v tom plánuju utopit pár víkendů *3*
-
Taky jsem váhal, ale když si vezmu kolik času jsem strávil v betě a kolik stojí hra, tak mi to v poměru cena / výkon vychází dost solidně, jelikož i kdyby se dostavil stereotyp, tak odhadem min. 50h utopím.
-
někde sem četl, že to líp běhá na AMD *1*
ps. na DDshitu to nebylo -
Jestli mas aspon jednoho kamose s kerym bys to hral tak je to vcelku jasna koupe.
-
Mám Sleeper Edici, tak je to jasná volba, věřím že to bude pecka *14*
-
*1* V Betě nebylo milion věcí, co bude v plné hře. Tak je to trochu předčasný hodnocení... V plné verzi bude všechno jinak, stačí číst novinky na fansite..
-
Stále váhám nad koupi. Hrál jsem betu. Není to špatné, ale připadámi, že se to brzo ohraje. Jak jste na tom vy ?
-
Tovale moc nezachrani tu prisernou repetitivnost, kterou trpela beta (hlavne v MP)