Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a kedy budu dostupne vacsie lode v AC ? :)
    • walltar
      Někdy příští rok ... Sice námj už ukázali gameplay na constellation (hrozná kvalita) https://www.youtube.com/watch?v=08nlh_S0Vtk ale byl zatím takový barebone.
  • Jsem v žánru vesmírných simulátorů nováček (sypu si popel na hlavu) asi jsem musel tomuhle žánru dorůst, v současné době si ale náramně užívám Elite: Dangerous. U Star Citizen jsem ale poněkud skeptický v tom smyslu že ambice vývojařů mi přijdou až příliš velké, tím mám na mysli stovka "ručně" udělaných planet při vydání, s možností přistát na povrchu, kampaň o padesáti misích, FPS, plně vymodelované útroby lodí. Samozřejmě bych byl rád kdyby vyšla taková THE ULTIMATE VIDEO GAME, ale nemáte někdo nějaký zdroj kde Roberts popisuje jak bude vývoj postupovat, nějaký časový plán atd ?
    • walltar
      Tak ono to je s vývojem těžký .... každou část dělá někdo jinej. My jsme měli jeden harmonogram tady ... http://www.star-citizen.cz/forum/viewtopic.php?f=5&t=489

Ale přímo oficiální potvrzený postup vývoje neznáme.

Jinak s těma lokacema ... u planetární lokace počítej něco jako mapu v BF. Pár ulic s pár obchodama. https://www.youtube.com/watch?v=BeQfK9hrfDY&list=UUTeLqJq1mXUX5WWoNXLmOIA podívej se na tohle. Nebudou to žádné obří otevřené prostory.
      • Ja to pochopil tak ze hlavni lokace na planete budou vymodelovany rucne a zbytek planety se bude generovat proceduralne
        • walltar
          Procedurální generování planet je takový cíl po launchi hry. Při launchi budou procedurálně generované hlavně asteroidové pole.

Generování planet, nebo letů v atmosféře se taky nemusíme dočkat ... půjde o to jak si hra povede a jak bude vydělávat prodej kreditů.
      • No jsem zvědavej a díky
  • Keyz
    Btw koukám na značné vylepšené přehrávače. Již tam není HD -> a možnost volby rozlišení ale pouze tlačítko HD a tedy není jasné v čem to vlastně jede podle popisu. Asi aby se tolik nekecalo, že to jelo v 720p a tedy hůře jak originál.
    • Jack1947
      Konečně mi jedou videa alespon ve Flashi... takhle mi to vyhovuje. *3*
    • Mě spíš dostává ta vyskakovací reklama, která rovnou překrývá ovládací prvky přehrávače. To se opravdu jen tak nevidí.
      • Pilgrim66
        nevidí - adblock
    • Tak alespoň, že konečně jde ovládat hlasitost v režimu celé obrazovky :)
  • Pořád čekám až mi spadne brada a ono nic.
    • Budeš muset ještě počkat...

To co zatím vypustili do světa je v alfa fázi, projekt jako celek je spíš pre-alfa.

Já se osobně těším na konec 2015 - PU by mělo vejít do beta fáze a někdy na jaře 2016 by to mělo být "hotové" ( ale hodně věcí tam budou přidávat postupem času ).

Ale první dojmy z celku i člověk bude moct udělat už na začátku roku 2015 kdy bude vypuštěn první balík misí pro SQ42 ;-)
      • Tak k tem teminum pridej 10 let a mozna budes mit i pravdu ... kdyz i zakladni modul kterej slibovali ze bude pred vanocema delaj 3x dyl ...
        • Radšej 3x dlhšie, ale poriadne. Než nejakú nehratelnú verziu, ktorá len odradí *3*
          • 3xdyl = za 3x vetsi prachy = prachy dojdou a gameska zustane v nejakym tom alfa stadiu - vsechno nedodelany, rozdelany, nefunkcni a polofunkcni.

Vsichni ty fanboyove kolem totiz zcela zjevne zapomeli absolovat materinku, jinak by jim dochazelo, ze terminy se planujou prave a predevsim kvuli penezum. A pokud se termin nedodrzi, tak to znamena ve 100% pripadu, ze se nevydela nebo prodela.

Jak sem tu psal uz pri nejakym minulym oslavnym clanku, prachy maj tak mozna na 3-4 roky vyvoje, pak koncej. A pokud jim ROK zabral vyvoj jediny nepatrny soucasti hry ... Naprosto souhlasim s nazorem vejs, ze tohle ma potencila a zatim i vydatne nakroceno k naprostymu pohrbeni komunitniho financovani.
            • Chrisovo rozhodnutie o nedodrzani terminu vydania AC peniaze usetrilo.
              Neviem preco si myslis ze AC je nepatrna cast finalneho produktu. O tom co sa deje na backende nevieme vela.
              A praca ktora bola spravena pri vyvoji AC sa bude pouzivat dalej, ergo vyvoj sa zrychluje (znalosti, custom scripty, vyladene pipeline,...).
              Backeri musia verit, haterom to nikto nevysvetli, ale pravda je taka, ze pokial nemas pristup k celemu projektu mozes len hadat. ;)
      • Tak já nevím, když jsem viděl alphu Warhorse tak mě skoro ta brada spadla, tady se pořád natřásají, jak tu bude ve všem nejlepší a nějak to prostě nevidím. Snad jak píšeš beta bude stát za to...
        • tak to co ukazuji, je v podstate jen grafika, ale ono jde prevazne spis o ty jednotlive herni systemy...to z takoveho videa nepoznas
          • I grafiku mají zatím na "nízké" úrovni oproti tomu jak to bude vypadat při vydání ;-)
        • To nemůžeš srovnávat na KC:D se strašně moc těším a taky doufám že jim vše výjde, ale Star-citizen je asi "100x" větší projekt než KC:D.

To co si zatím u SC viděl jsou věci, na kterých pracovalo jen jedno studio.
          Další studio dělá na FPS modulu, další dělá čistě jen PU atd...teď to vypadá, že vývoj jde pomalu, ale až to na čem pracují odděleně dají dohromady a vypustí tak to bude něco ;-)
  • Dobře udělaný přechod z kosti/klacku na vesmírnou loď by byl hrozně fajn.

Ve Vesmírné Odyseji to zmršili (dobře, dobová technologie a kdesi cosi) a tady musí mocí mermo zrovna ta loď vyletět z hyperprostoru nebo co to je a v tom záblesku pro změnu nevidíme nic.
    • solomon.short
      jenze neni ta nejvetsi sila prave v imaginaci? *3*
  • Nemuzu si pomoct, ale cele RSI mi prijde jako zatim nejvetsi scam na hrace. Podle meho pujde o nejvetsi vybuch v historii kickstarteru/crowd-fundingu, ktery otrese zakadama tohoto ekonomickeho modelu. Kdyby cas, ktery venuji trailerum (tedy reklame na prilakani dalsich penez), radeji venovali hre, ve ktere toho zatim moc neni, udelali by lepe.
    • solomon.short
      haha alias pepa detected *1*
    • Boze vis kulovy a vynasis soudy omg
    • Ty do toho teda vidíš *1* *1* *1*
  • Doufám, že alespoň mé děti se dožijí vydání.
    • další troll...
      • Ani bych neřekl. Podle všeho jde o mamutí projekt, který jistě bude vydán jako "nehotový" a další a další obsah bude vydáván postupně. S takovým rozpočtem to ani není v lidských silách vydat to najednou v rozumném termínu tj výhledově rok 2015-2016.
        • walltar
          Asi jako každé MMO ... Každopádně vydání SC proběhne stylem že na stránce se objeví: Právě jsme spustili verzi 1.0 ... akorát v té době už poběží Persistent Universe aspoň půl roku.

Něco jako když Minecraft oznámil, že vydávají verzi 1.0 ... já už ho v té době ani nehrál. *1*
          • Az na ten detail ... ze kdyz srovnas minecraft, kde autor prisel s plne fukncni hrou, kterou slo hrat a on ji zacal prodavat, s tim, ze ji bude dal rosirovat, vs SC, kde si lidi kupujou slib, ze nekdy mozna neco ... navic v pripade toho minecraftu vychazeji nove verze dodnes (za stale tytez penize, ktere jsem zaplatil 1x).

Kdyz se ovsem podivas na SC, tak prvni bod na poradniku byl ... "soubojovy modul" (s tim, ze tzv "hangar" byl defakto soucasti kampane). Slibena doba vyvoje ... cca 3-4 mesice. Realita ... rok. Presto, ze vyvoj trval 3x dyl nez bylo naslibovano a nekolikere odklady, to na vysledku neni nijak zvlast videt - staci se podivat co stim kdo ma za problemy (plati predevsim pro ty "radsi pomalu a kvalitne ...").

Hele, pohledej po netu jak dopadla Romerovo Daikatana ... nekolik let se vsude psalo o tom, jak to bude bombastickej a prelomovej projekt, ze to bude uzasny a dokonaly ... a vysledek? Stalo to nekolikanasobek predpokladanyho rozpoctu a byl to naprostej propadak.

A vis proc si tohle myslim? Protoze podobne dopadaji vsechny projekty, kde se zacne megalomansky delat vsechno. Kdyby udelali pro zacatek nejakej pidivesmir, 2-3 lode, bez pristavani na planetach, bez interieru ... ale byla by to funkcni a bezici hra, tak bych byl ochoten rict, ze to vypada nadejne.
            Mimochodem, prave pro nekoncepcni kontinuelni dobastlovani ma taky vetsina MMO problemy - jak technicky, tak s hernima mechanikama. Konkretne trebas aktualne f2p nwn ... po nekolika "rozsirenich" je po f2p defakto veta, protoze za ingame menu zadny placeny veci nekoupis, neni jak ziskat onu placenou menu, protoze aukce je zcela nefunkcni, neb doslo k primo giganticky inflaci (vsechno se prodava za statisice a miliony) ... nebo trebas wot a pandy ... atd.
            • walltar
              Celkem jo ... já sem jen srovnával ten launch. Že proběhne něco podobného. Nebude to žádná obří akce jako u normálního spuštění, protože SC už v té době bude mít 2 roky provozu. V tom je ta paralela. Jinak nic jiného nesrovnávám.
            • wenceslaus
              Srovnávat to s Minecraftem je trochu nesmysl...
            • A ty jsi za tu hru zaplatil, ze te to tak trapi?
            • prestan uz konecne brecet,ze ti to mama nechce koupit...
            • Jo opet clovek ktery vi prd a vynasi rozumy omg , lidi nez neco placnete zjistete si nekdo o tom KDO to dela ? jak je to financovany ze hraci komunita financuje hru a za to voli co kde je a podili se na vyvoji TZV: FEEDBACK atd........ tohle je unikatni projekt z hlediska vyvoje spojeni HRACI VS VYVOJARI.
              A jsou to 4 hry v 1 atd.. uz me nebavi jak tady lidi vynaseji soudy nad necim o cem nemaji nejmensi paru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Místo té slohové práce sis měl něco o SC zjistit ( jak je to s vývojem, proč se AC tak opozdil atd. ), potom by tvůj příspěvek mohl brát někdo vážně.
  • Keyz
    Blbý, že je tohle i Elite zaměřeno hlavně na MP. U minulých her byl na PC příběh a šlo to hrát dlouze. Něco šlo i modifikovat a to zde nevím jak bude možné, když to je propojené se servery.

V MP jsou nadávky, hraní na score, vyhledávání chyb a další závody. To zde asi nebudu vyhledávat. Toho jsem si užil dost v MMORPG.
    • Elite jde i v singlu, jen je vyžadován internet. Taky ho můžeš hrát tak, že v "singlu" uvidíš nanejvíš svoje kamarády, které tam pustíš. Žádnej jinej člověk. Jen ty, kámošové a AI.
    • jak pise walltar, navic SC nebude klasicke MMO a i na hlavnim serveru muzes hrat hodne single zpusobem
    • walltar
      SC bude mít Singleplayer kampaň, která bude mít 50 misí + datadisky. Bude to plnohodnotná hra sama o sobě. Budeš si moct založit vlastní server, i když nebude tak rozsáhlý jako ten hlavní MMO server. A ten vlastní server si budeš moct modifikovat. Na takovým serveru můžeš hrát úplně sám. Co se nadávek týče, tak aby ti někdo mohl něco napsat, tak s tím musíš souhlasit, takže prostě jde jen o to neodkliknout upozornění.

Taky hráč a NPC nebude vůbec odlišený, takže dost často ani nepoznáš, jestli kolem tebe lítají hráči, nebo NPC.

V elite bude (a už tam teď je) přímo solo option, kdy se sice připojíš na server, ale kolem tebe v instancích potkáš jen NPC. Což se prakticky rovná singleplayer hraní.
      • "přímo solo option, kdy se sice připojíš na server"

jop, takze kdyz ti nekdo slapne na kabel, tak stejne jako v DIII chcipnes ...
        • walltar
          Sem se teď díval a prý má mít i plný offline, ale nepůjde přenášet postavy mezi online a offline hrou a v offline člověk nebude mít to chování ekonomiky a podobně které v online ovlivňují hráči.
  • Pilgrim66
    Tu doskakujici texturu v tom Murray Cup traileru (1:20) by si mohli priste pohlidat...
  • Teda, ten druhý trailer nic moc. Graficky pěkný, ale mohli si vymyslet něco svého a ne si "vypůjčit" Vesmírnou odyseu.
    • walltar
      Spíš vzdát hold úžasnému dílu, které ovlivnilo scifi tvorbu.
      • uzasne dilo ... 3 hodiny niceho, cela ta maskarada by sla zpakovat do 30 minut a vysledek by byl lepsi
        • Nechápu za co ty mínusy. 3h kde se skoro nic neděje. Kdybych místo toho koukal do zdi tak to vyjde nastejno. Ale intoušové nad tim ustříkávaj protože to má vyhipovanou pověst právě dalšíma intoušema kteří si myslej jak sou genialní když se dívaji na film kde si člověk musí půlku domyslet.
          • Pravda, nedeje. Žiadne asteroidy ničiace loď v epickej explózii, žiadne potvory žerúcu posádku, len reálna predstava o vesmírnom lete a reakcii palubného počítača *4*
            Aká je tvoja reálna predstava letu vesmírom? Samozrejme dnes natočiť taký film je blbosť

*3*
        • Uvedomuješ si, že je to film z roku 1968??
          • Uvedomujes si ze jen proto ze kazdej rika ze je to vyborne, neznamena ze je to vyborne a muzes mit na tu maskaradu svuj nazor? Ta vec se neda souvisle koukat. Potvrdi ti to kazdej koho nezajima nazor nakych csfd uchylu. Film je to hroznej a je mi jedno ze je to z roku 1968. Kdyz z toho vystrihnes 90% te praznoty tak to je trochu pouzitelne, jinak je to overrated zhovadilost.

zdroj: mam toho nakoukano a nastudovano urcite vic nez ty a 99% nymadnu z csfd
            • Taronyu
              To je tvoj názor. Tak ako môj názor je, že je to výborný film. Na CSFD sú ľudia rôzni, tak ako všade. A vôbec nechápem, čo s tým má CSFD, tam je na ten film tiež kopec kritiky. Nabudúce by si si mohol zistiť aspoň nejaké fakty a ubrať na arogantnosti.
            • walltar
              Ale víš ci je nejlepší? Napřed prohlásíš, že každý může mít vlastní názor a potom označíš ty co s tebou nesouhlasí za nýmandy. Já se nebudu hádat o tom jestli se ti film líbí, nebo ne ... pro mě to je velice dobrý film, podle mojí asi nejoblíbenější knížky.

A je mě jedno kolik kdo má nakoukané ... já filmy hodnotím podle svojeho dojmu a nemám potřebu urážet ty kteří se mnou nesdílejí názor.
            • Tvoj názor berem, ja osobne mám ten film rád aj bez sledovania CSFD *4*
              Len som chcel upozorniť, že chápanie vesmíru bolo v tej dobe na inej úrovni, len som to nechcel rozpisovať *4*
              Problém filmu bol ten, že znázorňoval reálnu predstavu cestovania vo vesmíre a umelej inteligencii a tým je geniálny *5*
          • kostejnesmrtelny
            Uvědomuješ si, že se bavíš s trollem?
    • vzheledem k povaze lodi se vesmirna odysea maximalne hodi,navic je tam spousta referenci,at uz treba mass effect,star trek atd...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit