Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K čemu je taková megatrapná a zbytečná akce dobrá? Tam taky někdo může přijít? K čemu to je? *12* *12* *12*
    • bobsh
      Vždycky mi přijde hrozně srandovní, když se někdo, kdo píše haterský názory do diskuzí na herním serveru ptá, k čemu je něco dobrý...
    • tak tvůj nick říká všechno, zřejmě jsi v pubertě a myslíš jen koulemi na to jedno jinak bys asi takové věci tady nepsal
      • Inquisitor
        To nic to je jenom JD
  • Ta slečna co hraje s Lukášem ja AmyLee?
    • bobsh
      Jestli myslíš Apačku, tak to určitě neni AmyLee *1*
      • A to je kdo?
        • https://www.google.cz/search?hl=cs&site=&source=hp&q=apacka
          • A to je kdo?
    • Amylee.Anderson
      Hhh, ne :D Já tam občas vykouknu jako creeper, nic víc.
      • Ach ano, už jsem tě tam zahléd v (00:30) odrazu Petrových zubů.
    • jindra.veliky
      lol *15* *15* *15*

AmyLee tipuju bud na 1:40 jak tam vykoukne ta hlava okulairnata anebo v 0:27 ta slecna ocotena zady ke kamere co je sirsi nez automat *15* *15*
  • jindra.veliky
    tak co rozdavali se autogramy a soustalo se s fanynkama? *8*
    • Ty na takový věci máš ještě času dost clapče *15*
  • deridon
    ty bláho Radek Friedrich.. nemáte někdo informace, jestli píše pro nějáký web či tak? já si ho pamatuju naposled z Levelu a hlavně z Level TV, pak už jsem ho něják nikde neviděl psát na internetu ani snad :\

jinak super videjko
    • měl by být pořád v Levelu
      • deridon
        no Level už jde mimo mě, škoda že nepíše tady.. mám ho vžitýho s partou Grygar, Bach, Dobrovský, Draken, Codr.. :)
  • MrSanta
    Hlavně to chce příště vybrat termín na který nebudu mít šichtu *1*. I když nevím, co bych tam dělal u těch automatovek. Já se vždycky spíš radši díval na někoho kdo to pořádně umí hrát, než abych hrál sám.
    • Amylee.Anderson
      Já tam zjistila, že jsem v tom strašný máčo, ale i tak to byla švanda :D
  • Hezké video. :) Jinak co se účasti týče, tak já jsem rozhodně pro podobnou komorní účast. :)
    • SnakePlisken
      Když jsem byl na nějakých podobných srazech, tak je méně lidí jednoznačně plus. Stihneš si s každým pokecat a má to lepší atmosféru. Když je tam plno lidí, tak to připomíná americkou středoškolskou house party, kde je sice plno, ale skoro nikoho neznáš a ani moc lidí za večer nepoznáš.
  • MidnighT91
    Tak strašně mě mrzí že jsem tam nemohl bejt, až se mi chce brečet... moc rád bych vás všechny poznal osobně, včetně Bětky ;) ale nevyšlo mi to, doufám že příště... Btw. video z akce mohlo být o hodinu delší...
  • dobry matro .. ;)
  • Amylee.Anderson
    Hezký video a hlavně hezkej den :) A jestli jste někdo četl JD tweet o trapně malý učasti, tak musim říct, že to spíš mělo svý kouzlo.
    • Kdo je kur*a ten JD tweet to je nějakej samozvanej recenzent nebo co?
      • má jen hypertrofovaný ego a chorobnou touhu rozdávat svý "správný" rozumy, podobnejch exotů je na netu hafo. Ostatně, Eurogamer stojí za vyliž a ani jeho tweetování to nezachrání.
      • Ringwraith
        http://twitter.com/#!/jaydeecz

Kdysi to vedl tady, teď na EuroGameru.
        • Grifus
          To uz neni mozny ze ty svy vyblitky mysli vazne. To musi byt nejaka jeho recese, jinak je to s nim opravdu spatne... *1*
        • smejki
          že vraj megapromo. To je vůl! Kaviárový tousty... *1*
    • Mopped
      Dejte mu už někdo přes držku.
      • staci mi jeho fotka na tom twitru. Co to je za debilka? Ho sere, ze to prodal nebo co?
        • smejki
          on něco vlastnil? O_o
    • Black_Hand
      tam byl jd? ne, jen koukal na video...
    • musel jsem ho odblokovat abych se na to podival.... Bože ten je tak trapnej!
    • Trol.diskuzni
      Zajímavé, jak moc mu záleží na tom, aby našel příležitost, jak se navézt do konkurenčního webu.. Nu což, zase si pár lidí uvědomí, jaký je to omezenec, a navíc tím dává najevo, že Games.cz rozhodně stojí za to číst (když to dělá on sám).

Disclaimer: JD sucks... and JD sucks once again.
      • SnakePlisken
        Já myslím, že to, jaký je omezenec už mluví samy za sebe jeho tweety. Jednou jsem na něco u Eurogameru reagoval a teď jsem si všiml, že mě zablokovali. Asi se jim (JDmu) nelíbí číst slušnou, věcnou a pravdivou kritiku. :)
        On je prostě skromnost a slušnost sama.
        • EG.cz je nejhorsi herni web v cesku. Docela memrzi, ze kazi jinak v celku dobre jmeno. Ale je aspon videt, ze kvalita neni ani tak o konceptu, jako o lidech.
  • Věštecký kurz asi není povinnou součástí školení redakce Games.cz, ale stejně se zeptám: pokud svět neskončí, bude se prosím příští rok podobná akce opakovat?

Nemohl jsem dorazit, protože mám zkouškové v magisterském studiu. A přitom mne to opravdu mrzí, mohla být legrace (a možná rána pěstí mezi oči za některé komenty ^_^)
    • kopíruji z FB: Mistr Bach se při loučení zmiňoval o září, ale to je spíš výhled než slib.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit