Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Tak strašně mě mrzí že jsem tam nemohl bejt, až se mi chce brečet... moc rád bych vás všechny poznal osobně, včetně Bětky ;) ale nevyšlo mi to, doufám že příště... Btw. video z akce mohlo být o hodinu delší...
  • ezechiel25-17
    Tak já myslel fakt nějakou noční natahovačku :) Ale na to v podstatě stačí 2, někdo další se najde :D
  • Black_Hand
    tys byl neskutecne soustredenej :P.
  • dobry matro .. ;)
  • kopíruji z FB: Mistr Bach se při loučení zmiňoval o září, ale to je spíš výhled než slib.
  • musel jsem ho odblokovat abych se na to podival.... Bože ten je tak trapnej!
  • Overwatch
    Předposlední match taky ušel. Nebo který jsme to vlastně byli my :)
  • Trol.diskuzni
    Zajímavé, jak moc mu záleží na tom, aby našel příležitost, jak se navézt do konkurenčního webu.. Nu což, zase si pár lidí uvědomí, jaký je to omezenec, a navíc tím dává najevo, že Games.cz rozhodně stojí za to číst (když to dělá on sám).

Disclaimer: JD sucks... and JD sucks once again.
  • Amylee.Anderson
    Hezký video a hlavně hezkej den :) A jestli jste někdo četl JD tweet o trapně malý učasti, tak musim říct, že to spíš mělo svý kouzlo.
  • Veskoslav
    Jo to by bylo ideální:-D:)
  • Věštecký kurz asi není povinnou součástí školení redakce Games.cz, ale stejně se zeptám: pokud svět neskončí, bude se prosím příští rok podobná akce opakovat?

Nemohl jsem dorazit, protože mám zkouškové v magisterském studiu. A přitom mne to opravdu mrzí, mohla být legrace (a možná rána pěstí mezi oči za některé komenty ^_^)
  • jo jo ten posledni zapas byl hodne luxusni, nejlepsi v celem turnaji
  • afterparty byla sedli jsme na pivko a jidlo do hradu
  • Mno mě to zatrhla bohužel firma:(..musel jsem makat:(. Ale vypadá, že to byla super akce...
  • Black_Hand
    tak jasne, lukas :P. i kdyz ty zluty titulky vypadaly trochu amatersteji v porovnani se zbytkem.
  • hodně dobře zpracovaný video, začátek mě připomíná intro k prvnímu zaklínačoj
  • Black_Hand
    nuz bylo to velmi fajn. diky smejkimu za skveleho tymoveho kolegu v hit the ice. posledni zapas byl absurdni, protoze 2 minuty bez golu tam za cely turnaj snad nebylo. ostatnim taky diky za fajn sobotu.

docela se divim, ze dorazila i alzbeta, kdyz bych se ji vubec nedivil, kdyby se od ctenaru games drzela na kilometry daleko.

a lukasi, todle je ta nova serie od red letter media, o ktery jsem ti rikal:
    http://redlettermedia.com/half-in-the-bag/whats-your-number-and-the-black-ninja/
    hlavne ta prvni polovina je obzvlaste vyzivna, a to nejenom kvuli te kritice.

ski or die? jdu si pustit soundtrack, nemuzu si pomoct :P. https://www.youtube.com/watch?v=JzfDOD4q0Kk ou jeee.
  • Divotvurce
    Taky mi nesedl termín, zrovna byl sraz sportovních aut v Brně.
    Jinak video parádní a vypadá to, že se akce fakt povedla.
  • Inquisitor
    Taky jsem chtěl přijet, ale stará mi to zatrhla :D. Tak příště no, snad se jí do tý doby zbavim:)
  • ezechiel25-17
    Nápodobně, ale i tak mi nesedl termín. Pro příště navrhuju se domluvit i na nějaké neoficiální afterparty (přenocovat někde u piva) a ráno se vydat domů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit