Přejít na výpis diskuzí
Video a fotky z prvního srazu čtenářů Games.cz
8.5.2012 | Redakce Games.cz
85 příspěvků
-
hodně dobře zpracovaný video, začátek mě připomíná intro k prvnímu zaklínačoj
-
-
zaklinaČOJ ? Tak za to bych te na miste zabil. Nauc se mluvit prosimte
-
-
Abysi se neposraloj.
-
Ale notak, tohlo končení slov na "oj" bylo děsně cool před pár lety. Býval toho plnej GamePark. Ale asi to bývalo i jinde.
-
-
To někdo používá jako fakt? Jednou to řekla naše učitelka na účetnictví a já se tomu strašně smála. Ale já se smála tomu, jak se přeřekla :D Vůbec by mě nenapadlo, že to někdo použije učelně
-
-
Ano, používá se to hojně na Mladoboleslavsku.
výběr z místních zvráceností:
...k panu Bartošoj
...sem to nabral radlicej
...mám dva bráchové a koupila jsem candáti
a podobný "oj" slýchávám i od Ostraváků, ale neodvažuji se tvrdit, že to je skutečně původní -
-
Taky jsem z Ostravy, ale tohle jsem taky v životě u nás neslyšel. Spíše od kolegů z guildy, kteří bydlí ve Východních Čechách.
-
v tom případě se těch pár exemplářů, co znám, jen opičí
-
No nevím, jsem z Ostravy, ale to "oj" jsem ještě v životě neslyšel.
-
-
To bylo fakt dávno.
Hrával jsem Lineage 2 na Gameparku a jednu dobu na fóru lidi používali nicky ostatních, ale končili je na to "oj".
-
-
-
-
tak jasne, lukas :P. i kdyz ty zluty titulky vypadaly trochu amatersteji v porovnani se zbytkem.
-
-
nuz bylo to velmi fajn. diky smejkimu za skveleho tymoveho kolegu v hit the ice. posledni zapas byl absurdni, protoze 2 minuty bez golu tam za cely turnaj snad nebylo. ostatnim taky diky za fajn sobotu.
docela se divim, ze dorazila i alzbeta, kdyz bych se ji vubec nedivil, kdyby se od ctenaru games drzela na kilometry daleko.
a lukasi, todle je ta nova serie od red letter media, o ktery jsem ti rikal:
http://redlettermedia.com/half-in-the-bag/whats-your-number-and-the-black-ninja/
hlavne ta prvni polovina je obzvlaste vyzivna, a to nejenom kvuli te kritice.
ski or die? jdu si pustit soundtrack, nemuzu si pomoct :P. https://www.youtube.com/watch?v=JzfDOD4q0Kk ou jeee. -
-
jo jo ten posledni zapas byl hodne luxusni, nejlepsi v celem turnaji
-
-
tys byl neskutecne soustredenej :P.
-
-
Předposlední match taky ušel. Nebo který jsme to vlastně byli my :)
-
-
-
Taky jsem chtěl přijet, ale stará mi to zatrhla :D. Tak příště no, snad se jí do tý doby zbavim:)
-
-
Mno mě to zatrhla bohužel firma:(..musel jsem makat:(. Ale vypadá, že to byla super akce...
-
-
On se tam nikdo neporval?? To mi neříkejte *15*
-
Mrzí mě, že jsem nemohl dorazit....Ale bohužel spojení Ostrava - Praha a zpátky je katastrofální, navíc 307 jezdí docela debilně v pozdní hodiny:( Tak doufám, že Vám to vyšlo;)
-
-
Nápodobně, ale i tak mi nesedl termín. Pro příště navrhuju se domluvit i na nějaké neoficiální afterparty (přenocovat někde u piva) a ráno se vydat domů.
-
-
Jo to by bylo ideální:-D:)
-
afterparty byla sedli jsme na pivko a jidlo do hradu
-
-
Tak já myslel fakt nějakou noční natahovačku :) Ale na to v podstatě stačí 2, někdo další se najde :D
-
-
Taky mi nesedl termín, zrovna byl sraz sportovních aut v Brně.
Jinak video parádní a vypadá to, že se akce fakt povedla.
-
-
-
V 1:00 je v pozadí u automatu Trolldiskuzní
-
-
A jak si to tam krutě dávám, že? *3*
-
-
to jsem spis ja, ne? *15*
-
-