Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hodně dobře zpracovaný video, začátek mě připomíná intro k prvnímu zaklínačoj
    • zaklinaČOJ ? Tak za to bych te na miste zabil. Nauc se mluvit prosimte
      • Abysi se neposraloj.
      • Ringwraith
        Ale notak, tohlo končení slov na "oj" bylo děsně cool před pár lety. Býval toho plnej GamePark. Ale asi to bývalo i jinde.
        • Amylee.Anderson
          To někdo používá jako fakt? Jednou to řekla naše učitelka na účetnictví a já se tomu strašně smála. Ale já se smála tomu, jak se přeřekla :D Vůbec by mě nenapadlo, že to někdo použije učelně
          • smejki
            Ano, používá se to hojně na Mladoboleslavsku.
            výběr z místních zvráceností:
            ...k panu Bartošoj
            ...sem to nabral radlicej
            ...mám dva bráchové a koupila jsem candáti

a podobný "oj" slýchávám i od Ostraváků, ale neodvažuji se tvrdit, že to je skutečně původní
            • SnakePlisken
              Taky jsem z Ostravy, ale tohle jsem taky v životě u nás neslyšel. Spíše od kolegů z guildy, kteří bydlí ve Východních Čechách.
            • smejki
              v tom případě se těch pár exemplářů, co znám, jen opičí
            • No nevím, jsem z Ostravy, ale to "oj" jsem ještě v životě neslyšel.
          • Ringwraith
            To bylo fakt dávno.

Hrával jsem Lineage 2 na Gameparku a jednu dobu na fóru lidi používali nicky ostatních, ale končili je na to "oj".
    • Black_Hand
      tak jasne, lukas :P. i kdyz ty zluty titulky vypadaly trochu amatersteji v porovnani se zbytkem.
  • Black_Hand
    nuz bylo to velmi fajn. diky smejkimu za skveleho tymoveho kolegu v hit the ice. posledni zapas byl absurdni, protoze 2 minuty bez golu tam za cely turnaj snad nebylo. ostatnim taky diky za fajn sobotu.

docela se divim, ze dorazila i alzbeta, kdyz bych se ji vubec nedivil, kdyby se od ctenaru games drzela na kilometry daleko.

a lukasi, todle je ta nova serie od red letter media, o ktery jsem ti rikal:
    http://redlettermedia.com/half-in-the-bag/whats-your-number-and-the-black-ninja/
    hlavne ta prvni polovina je obzvlaste vyzivna, a to nejenom kvuli te kritice.

ski or die? jdu si pustit soundtrack, nemuzu si pomoct :P. https://www.youtube.com/watch?v=JzfDOD4q0Kk ou jeee.
    • jo jo ten posledni zapas byl hodne luxusni, nejlepsi v celem turnaji
      • Black_Hand
        tys byl neskutecne soustredenej :P.
      • Overwatch
        Předposlední match taky ušel. Nebo který jsme to vlastně byli my :)
  • Inquisitor
    Taky jsem chtěl přijet, ale stará mi to zatrhla :D. Tak příště no, snad se jí do tý doby zbavim:)
    • Mno mě to zatrhla bohužel firma:(..musel jsem makat:(. Ale vypadá, že to byla super akce...
  • On se tam nikdo neporval?? To mi neříkejte *15*
  • Veskoslav
    Mrzí mě, že jsem nemohl dorazit....Ale bohužel spojení Ostrava - Praha a zpátky je katastrofální, navíc 307 jezdí docela debilně v pozdní hodiny:( Tak doufám, že Vám to vyšlo;)
    • ezechiel25-17
      Nápodobně, ale i tak mi nesedl termín. Pro příště navrhuju se domluvit i na nějaké neoficiální afterparty (přenocovat někde u piva) a ráno se vydat domů.
      • Veskoslav
        Jo to by bylo ideální:-D:)
      • afterparty byla sedli jsme na pivko a jidlo do hradu
        • ezechiel25-17
          Tak já myslel fakt nějakou noční natahovačku :) Ale na to v podstatě stačí 2, někdo další se najde :D
      • Divotvurce
        Taky mi nesedl termín, zrovna byl sraz sportovních aut v Brně.
        Jinak video parádní a vypadá to, že se akce fakt povedla.
  • V 1:00 je v pozadí u automatu Trolldiskuzní
    • Trol.diskuzni
      A jak si to tam krutě dávám, že? *3*
      • jindra.veliky
        to jsem spis ja, ne? *15*
  • Jojo,ten pan Poláček,to je prostě klasik *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit