Přejít na výpis diskuzí
Video o Beyond: Two Souls rozebírá rozdíly oproti Heavy Rain
6.10.2013 | Petr Poláček
57 příspěvků
-
Motorku bere někde v lese ne? Most, kde ji chráníš štítem, aby to tou motorkou projela.
-
Jsem na tom podobne. Me jeste laka navic serie Uncharted.
-
Heavy Rain, Beyond two souls, Last of us a možná i Killzone 3. 4 tituly kvůli kterým přemýšlím nad koupí PS3.
-
Grafika super, hratelnostně podobné, ale jiné, než Heavy Rain. Počkám si, až ta cena bude poloviční. Čeština je super.
Mám u té grafiky snad jen problém s těma mrtvolnýma grimasama. Na to, že to má být skoro film, mohli už autoři použít nějakou pokročilejší technologii na ty xichty. -
no v Heavy Rain možná, tohle je trošku něco jiného, byť základ tam je pořád stejný.
-
Zalezi jak to bude udelany, pokud bude pulka prace pro CIA a pulka utek pred vladou tak by to mohlo mit slusnej spád...
-
Nesel poznat rozdil mezi filmem a hrou? Tak to mas asi neco s ocima.
Nechapej me spatne, ta hra vypada hezky, zejmena pokud vezmeme v potaz, na jak starym hw to jede. Ale k filmu to ma porad hodne daleko a to i v te scene, kterou zminujes. -
Tady je celé video s titulky: http://www.youtube.com/watch?v=nQ7kpebq3l8
-
Mě teda demo moc nepřesvědčilo.
Pátrání po oregami vyrahovi mi přišlo zajímavější než utíkat před americkou vládou...... -
Taky kouknu pak na youtube. Zážitek stejnej a zadarmo :)
-
pockam, az ten film hodi nekdo na yt *5*
-
Hmm, demo jsem dohrál jen jednou, ale vypadá to, že minimálně ještě jeden playthrough (spíš více *1* ) asi bude v pořádku.
-
Jednoduse troluje, netusi vubec o cem pise. To neni tak tezke pochopit.
-
Jestli jde nejak failnout kradez motorky, tak to asi bude stejny jako kdyz te uviděj na tý skále... Ale je to fakt pekny... Na to ze tohle je nejvic proflaknuta scenka kterou ukazujou uz od prvnich obrazku ze hry, tak me stejne prekvapila
-
Mozna neumim cist, ale ty neumis psat kdyz az ve 4. postu jsi vysvetlil tvuj prvni... Nikdo te nenuti to kupovat, ocividne to stejne neni pro tebe...
Me fascinuje ze jeden clovek napise tweet o 140 znacích a ty hned lezes po webu a pises do diskuzi jak je to interaktivni film a nema cenu si ho kupovat... Ovečko -
U všech situací, až na ten vlak, jsem dělal vše automaticky jak hra říkala, ale díky za tip, budu to demo muset ještě párkrát zkusit
-
Hrál jsem demo, nějak extra mě to sice nechytlo, ale za jednu věc už teď mají QD respekt a sice za to, jak nádherně hra na takhle starým hw vypadá. Když jsem utíkal lesem, tak nešel poznat rozdíl mezi filmem a hrou.
Ale jak píše Robotlololo, za 1500,- opravdu né. -
Říkám, že neumíš číst. Andrej Anastasov je pro mě ve hrách autorita a z jeho pár řádku co o hře napíše, se často dozvim víc, než z oficiálních recenzí. Nejsem pirát, abych se rozhodoval po dohrání hry, jestli mi za to stála, protože mě to nic nestojí. To se musim rozhodnout ještě než ji koupim. A Beyond určitě nekoupim.
-
Myslíš most kde jí chráníš štítem nebo most kde bere motorku?
-
Hned pises kuli nejakyho typkovi z Twitteru ze to ani nema cenu kupovat, kdyz je to film... Takze si nechas cokoliv nakecat, kdyz nemas svuj vlastni nazor? V tom pripade se koukni na jiny tweety ktery to zas chvali