Přejít na výpis diskuzí
Video o Beyond: Two Souls rozebírá rozdíly oproti Heavy Rain
6.10.2013 | Petr Poláček
57 příspěvků
-
No a zkus se nechat chytit v vlaku, nebo ji neposkytni štít kdyz projizdi zatarasem - aha to jsi asi myslel, takže se zkus nechat chytit když lezeš po tý "hoře"/zdi
-
Ani v jednom z příspěvku nikde nehodnotim hru. Asi neumíš číst. Jen říkám, že za tu cenu je interaktivní film drahej.
-
Já včera stáhl demo, zahrál, spadla mi čelist, zahrál znova jinak. Schválně, kdo máte demo, zkuste nechat hrdinku na tom mostě na holičkách. Uvidíte, co se stane. Tohle mě přesvědčilo.
-
Ne, ale kdyz jsi teda neviděl ani menu tak nehodnot hru ty lojzo
-
Proto nechápu jeho post...
-
Demo ... Vím že v dnešní době hráči dema už ani nečekají, ale k téhle hře je *3*
-
Robotron je pozer, bezne soudi rychle a bez znalosti veci.
-
To uz bylo i v Heavy Rain.
-
Tak já kvuli tobě vypláznu patnácset jen kvuli tomu, abych napsal do diskuse kritiku. Si asi upad *15*
-
Porovnej hry z launche ps3 s hrami z launche ps4. Samozrejme ze je narocne se naucit optimalizovat efektivne na konkretni hardware. A taky nejakou dobu trva, nez se pak vytvori tomu prislusna optimalizovana technologie. Nemuzes to cekat u launchovych titulu, ktere jsou z vetsi casti tvoreny bez znalosti hardware, na kterem pobezi, protoze se konzole rovnez vyviji a meni se prubezne jejich specifikace. Pockej si dva roky a uvidis.
-
Co kdyby sis to nejdřív zahrál a pak teprve přidával kritiku?
-
Hru mam jiz dohranou (review verze) a to proc nelze umrit ma svuj pribehovy duvod, jinak se pribeh da ovlivnit velkym mnozstvim rozhodnuti a muze skoncit nekolikero dosti odlisnymi konci.
Uz jenom to kraticke demo na PSN ma dva konce a dve sceny, ktere pri prvnim hrani proste neuvidite.Napoprve si clovek ani neuvedomi kolik rozhodnuti ma na dej vliv, to me doslo az pri druhem a tretim dohrani. -
Ta hra nema jakoby Game Over obrazovku, tudiz at udelas co udelas, bude to pokracovat dal tou či tou cestou... Ale nezavisle na hraci teda rozhodne nejede...
-
Ne, něco jako Příběhy kuchaře Svatopluka *2*
-
Něco jako CoD jo ?
-
Stejně když se tak dívám co všechno po tolika letech vyždímali z 512 RAM a dalších supr hardwaru :) tak mi ty nextgen hry přijdou směšné, vzhledem k hw co v tom je. To se ti vývojáři učí až časem z toho dostat víc, nebo se jim nechce nebo se řídí podle PC scény a snaží se s PC držet krok postupně nebo jak ?
-
Andrej na FB psal, že oproti Heavy Rain už Beyond je uplnej film, kterej jede i nezávisle na akci hráče a nejde tam ani umřít, takže film za 1500kč určitě nemá cenu kupovat *3*