Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DarkHawk
    Demo je luxusní, parádní RPG.
    • Kinet1c
      Chcel som byt protivny, chcel som nemat rad toto RPG, ale po zahrani dema, viem ze to bude velice dobre, az na to ze hlavny hrdina nehovori, ale to nehovori ani v skyrimu tak nie je problem, suboje su sice kus chaos, ale tam je to len asi o tom si zvyknut, grafika je nadherna a poziadavky uz teraz viem su PREHNANE :), rozbehate to na min 1280x720, na max detaily aj na starych strojoch a to myslim aj viac ako 5 rocnych, a ja osobne mam len 19" LCD takze tu je rozlisenie je len 1280x1024 ale behalo to plynulo, tak isto musim povedat, ze grafika, ano najprv som sa aj ja bal a hlavne stoho pramenila moja taka nedovera voci tejto hre, ze ta grafika skratka je ako vo WoW, ale NIE JE, kto tvrdi ze ano sa myli, ano je sice az priliz farebna, ale ani to tak nevadi, ba naopak, svet ako tam hyri farbami my nevadi, len nech to neprezenu vo full verzii lebo to bude, mozno az priliz, ked dungy budu ako vlastne iba tie 2 co boly v deme, tzn prvy skade unikas, kde si vstal z mrtvych :) a druhy co je uz vonku v prvej lokacii, tak tam clovek zisti, ze to az take pestrofarebne nie je a ze hra dokaze byt aj celkom temna, osobne preferujem viac RPG na bazi expov, tzn mam dobry pocit ked spravim nejaku ulohu a dostanem odmenu vo forme expov, pretoze si myslim, ze na vyssich urovniach su obcas len cisto peniaze (skyrim) kus na nic, skyrim som nedokoncil celkom este, prechadzam vsetko co sa da, ale viem povedat len tolko, na 56 urovni, mam tolko penazi, ze neviem co snimi, skratka za kazdy questik alebo quest dostanem IBA peniaze, ktore su na nic, v tejto pasazi hry, PODLA MNA, tak dufam, tu to bude mat vsetko zmysel, uz sa jej neviem dockat az my pride domov :)
      • MrSanta
        Ty woe, to je snad jedna věta *15*.
        Mě se KoA:R líbíl hned co ho poprvé předvedli. Jediné čeho jsem se obával, byl štít objevující se jenom v případě blokování. Na videu to vypadalo divně, ale když jsem to pak hrál, tak mi to ani nepřišlo. Do akčního stylu boje to zapadne náramně a nijak mě to nerušilo. Já kupuji hned při vydání. Teď se jenom rozhodnout od koho.
  • montatatana
    "nechtěli vytvořit další generickou fantasy hru s lehce zaměnitelným vzhledem"

wut? Vzdyt presne to udelali...
    • A s cim je vzhled Kingdoms zamenitelny?

Genericky svet to neni, vetsina mist je necim specificka. Porovnej si napriklad Morrowind a Oblivion. Morrowind mel skutecne zajimava mesta/mista na mape, Oblivion mel mesta jedno jako druhe. Tomu ja rikam genericky svet. Amalur naopak vypada, ze bude hodne zajimavy.
  • Tak mám za sebou dema Alamuru ze Steamu a z PSN. Grafika je jak z Overlorda I-II. No a něco vypadá ještě více neuměle, než v prvním Fable. Inventář je zjevně dělaný pro konzolové gamepady, pomocí spouští jím celkem v pohodě proplouváte, překlikávání v PC verzi už tak plynule nepůsobí. Příběh taky nic zvláštního so far... Výtvarné pojetí barvité, ale bez vkusu. Měly tempery, tak prostě obarvili celý ten fantasy biedermeier jak to jen šlo... *7*

A co je nejzábavnější, tvůrci se rozhodili udělat z limitek a sběratelek zlatý důl. Jsou jen pro USA/Kan. , silně limitovaný počet kusů a cenové rozpětí od 80-300 dolarů a jinde, než na jejich shopu to nekoupíte. Docela drzé chtít po lidech stovky dolarů za hru z ještě nezavedené série...

Co se mě týče, vidím Alamur na PC verzi za 249Kč v EA akci. *1*
    • Overlord měl moc dobrou grafiku a design levelů, mělo to svoje kouzlo, které vždycky zapůsobilo. *4*
      • Jo taky mám moc rád Overlorda a mám i ten díl na Wii, ALE to byla fraška (btw. ksichty lidí v Overlordovi mě ještě dnes občas děsí ze spaní), jenže Alamur měl být podle řečí vývojářů trochu jiná liga.
  • coz o to.. graficky mi tahle hra nevadi (i kdyz tim, ze se snazili odlisit a nechteli fotorealistickou grafiku, jen zakryvaji to, ze nemaji poradny grafiky, kteri by to zvladli), ale horsi je to ostatni.. hrozny animace, debilni ovladani, stupidni design rozhovoru..... takhle ne panove...
    • Taky mi není 12, abych byl nadšen z každého RPG co vyjde na světlo světa, dnes už ne. :D Na to je Alamur příliš velkou kompilací všeho možného, co jsme v RPG už viděli. Od Rolstona jsem čekal mnohem víc.
  • Dojmy z PC dema - jedna velka pohroma.
  • MrSanta
    Grafika mi přišla funkční, ten styl se mi zamlouvá. Demo je velká zábava, zatím 2 průchody a nahráno krásných 7 hodin podle Steamu. Krapet problémy s kamerou, UI taky ještě potřebuje doladit (hlavně klávesu na "Take all") a zamrzí absence namluvení hlavního hrdiny, jsem namlsán SW:TOR. To ale celkem chápu, udělat 8 verzí hrdiny by stálo majlant. Ještě mě mrzí, že to nemá něco na způsob kodexu. Já mám tyhle lore serepetičky celkem rád a toto mi tam chybí.
    Boj je perfektní. Záleží na schopnostech postavy i na schopnostech hráče samotného. Komba a speciální útoky mi dávají pocit pořádného hrdiny. Obzvláště "gilotina" mi učarovala *1*. Celkově mě demo přesvědčilo, že je toto hra pro mě a nákupu v den vydání už nic nestojí v cestě.
    • No Santo, nevěděl jsem, že ti ke štěstí stačí tak málo. Pak proč vycházejí takové desaturované, nedomrlé, prostě nic moc hry. Odpověď jsou hráči jako ty. *3*
      • MrSanta
        Málo? Nový velký svět, který bude zábava zkoumat, 6 frakcí s vlastním příběhem, hlavní příběh na cca 50 hodin a spousty dalších hodin mimo hlavní linii, přibližně 120 dungeonů, zajímavě působící akční boj, naprostá volnost ve vývoji charakteru, crafting. Já ti nevím, mě se to jako málo nezdá *3*
        Ale jak se říká, sto lidí, stu chutí. Já třeba zase nevidím nic zázračného na Diablu. Každému co ho baví. Já hry hraju pro zábavu a v KoA:R na mě čeká zábavy požehnaně. A o zábavě snad to hraní videoher je, ne?
      • Kinet1c
        hral si demo ? ked nie tak mlc, ked ano tak, boh zehnaj ze aj napriek takym ludom ako ty vide taketo kvalitne dielko
        • Ale samo, že hrál... Před 5ti a více lety by to možná byl nadprůměr, i když... ale dneska už je to těžký průměr. Nevidím na tom nic uchvacujícího. Drakensang, Zaklínač, TES, Fable i to TW má něco čím zaujme, ale Alamur ne.
          • Jeste si nenapsal co tomuhle RPG chybi proti tem tebou jmenovanym, doted je tvuj koment jen mlaceni prazde slamy. *2*
          • Drakensang zaujal podobnosti s BG, ale ani nahodou nedosahoval jeho kvalit. Zaklinac temnou atmosferou, ale nulova znovuhratelnost, ne moc dobry RPG system a system souboju hru srazi. TES zaujima uz nejakou dobu pouze grafikou (alespon me). Kdejaka sandboxova akcni hra toho nabidne vic. Fable podle me nezaujme nicim. Vlastne zaujme, clovek je pak zvedavy, jaka hovadina se z toho nakonec vyklube. a TW (2) zaujme az pri hrani, videa take nicim prilis nezaujala.

Ale podle dema Amaluru a vlastne i podle prvni videi, me Amalur zaujal. Soubojovy system ne nepodobny rubackam coz mi momentalne naprosto vyhovuje. RPG system je velmi slusny, pouziva skill tree jako napriklad Diablo a to je myslim presne to, co takove hre sedne. Ma zajimavy graficky design, je to otevrene RPG, ... Proste me Amalur zajima velmi.
            • Drakensang možná nedosahoval kvalit BG, ale rozhodně víc než kterákoliv jiná z toho období. Zaklínač rozhodně nulovou znovuhratelnost nemá, když můžeš úkoly řešit pokaždé jinak a má celkem 3 konce. Soubojový systém mi vyhovoval, ale chápu, že někomu ne. Fable má skvělý příběh, který je navíc úžasně odvyprávěný a ihned vtáhne, vhodnou grafiku, která nestárne, skvělou hudbu, 3 styly jak hru projít, spoustu interakce s okolím a určitě se ještě něco najde. To mi teda jako nic nepřijde..
          • Kinet1c
            hral som vsetky spominane a rozhodne ma amalur co ponuknut, vyzera to ze to bude asi v ludoch, niekto to bude milovat iny nenavidiet, a preto nemozes ludi sudit aky su, niekto ma rad ferrari iny lamborghiny, preto este ten ci onen clovek nie je horsi ci lepsi, niekto ma rad FPS iny RPG, niekto adventury iny strategie, kazdy sme iny typ ludi, dokonca su ludia co stale hraju WOW, takze vidis, aj hraci RPG mozu byt taky co maju radi urcite typy RPG, napr. ja v okoli poznam ludi, ze pre nich RPG znamena iba diablo a podobne tituly, napr. titan quest a tak, oni nic ine nechcu, pretoze ich to nebavy, keby toto RPG stalo za velke H, tak ver my ze by som si nedal tu namahu tu to nejak obhajovat, tato hra bude stat za to
            • myslím, že trošku kecáš, žes to všetko hrál... ad. alamur, prozradím ti malé tajemství: není třeba konzumovat každou nepovedenou blbost enem proto, že je to novej kus na trhu a nic jineho neni...
            • Naopak Risen 2 se mi strašně líbí kam směřuje. RPG ze světa pirátů, domorodců a inkvizice. Úplně vidím to dilema kam se přidat, protože už zjevně každá frakce nabídne úplně odlišný styl hraní a tím pádem obrovskou znovuhratelnost. Jedno z mála RPG, nebo taky možná jediné, kde postava na začátku neumí vůbec nic a postupem času si jí člověk formuje podle svých představ. Tomů říkám naprosté souznění s postavou a nejlepší způsob jak si k ní vytvořit vztah. Hry od Piraňí jsou moje nejoblíbenější.
            • No asi máš pravdu, rozhodně ti nebudu nutit svůj pohled. Já Alamur nakonec stejně koupím, poněvadž tolik RPG zas není, ale plnou cenou je nepotěším, plnou cenu jedině na Risen 2! *2* Byť se mi taky nezdá, kam to směrují.
  • takováhle blbost vyjde na PC... a Dark Souls - nic *16*
  • BoB.2
    Nema někdo info jak to vypadá s češtinou prej se na ni pracuje ale nic jsem nenašel .diky
  • no hlavne at tam maji zachody a stropy at nejsou zelezobetonovy bloky protoze jinak to nema cenu ani hrat :))))))
    • Takove perfekcionisty urcite nehledej u lidi od Skyrimu. *5*
  • Paul_cz
    Osobně tenhle komiks wow-like styl nemusím...přijde mi to hnusný. Zaklínač nebo Skyrim mi sednou mnohem víc, lépe mě do sebe vtáhnou.
    • Kinet1c
      nie je to tak, nema to grafiku v style wow, viem hral som wow, nie je to hnusne, a ked ti to nijak nesadne je jednoduche co by si mal robit, ignorovat tuto hru a venovat sa inej
      • Paul_cz
        Hrál jsem wow i demo Reckoning a ten styl mi přijde hodně podobný, prostě takový komiks..a nelíbí se mi ani jedno, i v Torchlightu nebo Fable se mi to zajídá.
        Hru pravděpodobně ignorovat opravdu budu, protože se tento rok chystá cca 14 jiných her jež mě opravdu zajímají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit