Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Tak to já to mám přesně obráceně. Přijde mi, že anglickej dabing je nejpovedenější a to hlavně v případě hlavního hrdiny. S českým dabingem Geralt mluvil jak robot.
  • Byla by to dobrá featurka,ALE W2 nemá takový rozsáhlý lokace, takže by to bylo zbytěčné a ještě k tomu drahé
  • Chybí tam záchody, proto je to špatná hra.
  • misho8723
    WB je distribútorom hry len v NA (Servná Amerika), inde vo svete Namco, ktoré dalo na mark. kampaň okolo 500 000 libier (týka sa to Xbox360 verzie hry) : Namco conjures up £500k The Witcher 2 campaign - http://www.mcvuk.com/news/read/namco-conjures-up-500k-the-witcher-2-campaign/093897
  • calwin
    tá čeština mi sedela ku geraltovi ako riť na šerbel narozdiel od tej angličtiny...
  • Stejně jako na koně.
  • Uvědomil jsem si jak moc v zaklínači chybí kůň:D
  • Overwatch
    Viz. ten disclaimer před videem....
  • CD projekt už není pod Namco ale pod WB
  • jo, ale na toto video proste ve hre nenarazis! *1*
  • Jakpak by ne ze Zaklínače 2. Všechny záběry tam jsou ze Zaklínače 2. Na začátku jak vyjde z té chatrče, tak to je v té rybářské osadě před Flotsamem a i ta jeskyně je z té samé lokace.
  • Ak to je video o zaklinacovi a nie z Witcher 2, tak to kocka asi nebola - mutanti videli potme. Ten elixir je tam len na to, aby bola atmosfera dungov spravne hutna ked ho nemas *3*
  • Ten utrejch bude kočka a možná... vlaštovka
  • Naopak mi prijde, ze Cd Projekt dela tu reklamni kampan chyste - ucinne, ale presto docela levne. Krom toho noveho intra a outra vlastne nic moc megalomanskeho neudelali (to intro ale bylo docela dost to se musi uznat). Je to podobny priklad jako u Skyrimu, kde Bethesda vydala par chytre udelanych traileru slozenych ciste ze zaberu primo ze hry a bylo to.
  • misho8723
    Skôr Namco pumpuje do marketingu pekné prachy - samotní CD Projekt Red by asi nemali takú marketingovú kampaň

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit