Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Neboj se, tady budu smrdet hodne dlouho;). Casem jeste pridaji to staveni zakladen, hledani potravy a zabijeni zombiku.. to uz tam budu furt:D
  • Ronox
    To se k Vám kluci přidám :) chtělo by to udělat spíš stabilnější sestavu. Mám ještě jednoho, kterej by do toho určitě šel, ale ten bude zužován zkouškami na začátku takže až se Vám to vyklidní, tak bych byl pro.
  • Nic o zbytečném multiplayeru v primárně singleplayer hře? Hádám, že hype úspěšně úřaduje.
  • Miserius
    No, asi ctvrt roku jsem planoval neco podobnyho, kompletne se odstrihnout od sveta *2* , ale nedal jsem pár zkoušek napooprví a tak mam od 17.6 radu zkousek, tudiz zaparim az tak od prvniho cervence *13* - Jedine ze by mi hra prisla uz 14., tak budu moct projet singl za vikend, ale obchod mi psal ze sberatelsky vetsinou nemaj tak dopredu skladem, takze holt asi zaparim az v cervenci... Kazdopadne v cervenci budem moct zaparit, kdyz porad budes hrat *3*
  • God-of-War
    To mi rikej. Ja uz pomalu s**u magi v kostce. Tohle bude nejlepsi multak, jakej sem kdy hral. Az to vyjde, tak si beru volno, vypnu mobil,, zamknu se doma a niomu neotviram a budu vylezat jen vecer, za potravou. Ku*evsky si tesim.. To dame hned co-oo, ne?
  • Minekraft je stejne lepsu :D :D
  • Miserius
    Nemůžu se dočkat, ikdyž některý obrázky v galerii mě trošku děsí (a nemyslim Just Cause 2 zbloudilé obrázky)... Už Uncharted 3 multiplayer nebyl vyloženě propadák (nic prevratnyho taky ne) ale tady to vypadá promakaně...No nezbývá nám obyčejným hracum nic jineho nez 10 dni cekat :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit