Přejít na výpis diskuzí
Video odkrývá bohaté možnosti tvorby postav v Bloodborne
5.2.2015 | Honza Konfršt
101 příspěvků
-
Stale dookola to iste, ved si to ps 4 kupte a zahrajte si to a ty co na to nemate tak kradnite hry z pc a nezaplnujte to tu vasimi krepymi dristami o niecom co este ani nevislo alebo niecom co ste ani nehrali, dnes je doba ze ps4hraci maju aj pc tak co tu riesite
-
No upřímně tohle bylo hrůza. Anime blbosti na hlavě a upřímně model postavy nic moc.
Ale co. Třeba to i tak bude dobrá hra.
Btw
To rozhodně nebyli bohatý možnosti. Sice lepší než "vyber postavu A či B" ale z pohledu dalších titulů nabízející úpravu hlavní postavy čistý průměr. -
-
tahle hra rozhodne neni o tom aby sis vytvarel 2 hodiny postavu jak nejakej uchylak, tudiz je to na jeji pomery bohate.
-
-
Ano kde jsou ty časy bohatých RPG kde člověk strávil i hodinu u vytváření postavy.
A o čem tady je tato hra? Zatím jen slyším o generovaných dungeonech. Což v překladu znamená že všechny budou naprosto stejné.
Hardcore obtížnost? Jistě. Spočívající ve faktu že hráč se musí jako cvičená opice naučit kdy má udělat kotoul. WOW. Zahraj si chlapče Baldur's Gate na nejtěžší obtížnost. To je hardcore obtížnost. To je obtížnost kdy musíš přemýšlet a jediná chyba znamená prohru. Ale nemusíš se stát cvičenou opicí. -
-
baldurs gate *1* to nemyslíš vázně, když chceš něco od Bioware, tak tam dej nightmare Dragon Age: Origins bez patche, to byla chuťovka, ale i tak si de původní Dark Souls udělat ještě těžší než Dragon Age, ale co bych ti vykládal :)))))))
-
-
Tak to pozor. Nightmare u DAO nebyl hardcore. Byl nespravedlivý. Vůbec neměl nic společného s UI protivníků ale jen s výdrží a s damage co parta dávala.
BG nastavení obtížností ve skutečnosti ovlivňovala spoustu věcí. Do schopností protivníků po inteligenci s jakou tyto schopnosti používali. Samozřejmě parta dostávala větší damage. Ale to bylo balancováno větším počtem zkušeností.
Mluvím o hardcore obtížnosti. Tedy něco co ti dá výzvu ale není to úmyslně nastavená tak aby to nešlo dohrát.
Ano DS jde udělat těžší. Nedělej kotouly. -
-
calamity ring ti asi něco neříka co? NG ti nic neříka. Ještě do teď si pamatuji, jak jsi se ztrapnil tím, že jsi to hrál DS s cheatama a godmodem *3* *1* *1* *1*
-
-
-
Ten generovanej dungeon má být tušim jenom jeden.
-
-
Opravdu? Pak tedy uznávám chybu. To může být zajímavé.
-
-
-
Proč tedy tuhle část hry prezentovali, to vytváření postavy, hlupáku? *13*
-
-
hlupáko to prezentuje IGN, ne FS, navíc je to všechno z Early buildu. ti pc-hlupáci. hrůza...
-
-
-
-
Teda nevím ale na dnešní poměry mě přijde ten editor jak z roku 2000...vím, že silná stránka té hry je jinde ale stejně. Je to škoda, zvlášť když to srovnám s jinými RPG. Trošku mě to připmíná hrůzy z editoru Mount and Blade nebo "umělohmotné barbie" z Neverwinternights 2.
-
-
tak ta hra je graficky zastaralá v mnoha ohledech, hrdinovo oblečení se třeba vůbec nešpiní od krve, i když na něj šplíchají desítky litrů, nejsou na něm vidět stopy zranění či zásahů, plášť se ani nezašpiní
-
-
chápu, že soubojový systém vypadá jak vypadá (blbě) protože se přizpůsobuje pravidlům hry, proto třeba úplně chybí fyzika a monstrum po zásahu nikdy neodletí, nebo mu třeba nepodrazíte nohy, hráči zkrátka potřebují mít pohyby monster nabiflované na milimetry dopředu a kdyby si tam potvory lítaly kam je fyzika zavane, už by se to nešlo tak naučit.. ale u takových kosmetických věcí, jako jsou třeba stopy po zásazích, to moc nechápu
-
-
Ale špiní se, už v DSII se oblečení nasáklo jedem a nějaký čas trvalo, než se zase vrátilo do normálu. A že monstrum po zásahu neodletí??? Moc koukáš na filmy... *7*
-
-
-
-
“Next-Gen“ *11*
-
PC-kolegové ukliďněme se. My máme Raven's Cry, čili není důvod tohle hejtovat. Máme o dost lepší hru, čili ať si hrají Bloodborne, my máme Raven's Cry.
-
-
Myslíš raven's cry ktorá je aj na PS4 a dostáva v priemere 50% ?:D
-
-
Its Obvious troll *3*
-
-
-
Ale tak musia dodrzat aj tento trademark souls serie, modely postav boli v kazdom jednom otrasne.
-
Jsem radši když, je tam daná nějaká výrazná postava s charakterem (jako třeba Kratos v GoW) než nějakej neutrální random manekýn..
-
Prý hardcore RPG *1* Jen jednu otázku: Kde jsou Dungeons and Dragons pravidla?
-
-
u dela v prdeli Dele..
-
-
nejsem del ale řeknu ti, že narozdíl od tebe má aspoň vkus na rpg, podle tebe musí být i Mordor a Assassin rpg
-
-
vkus a kdo ti řekl, že máš vkus? Maminka? Nenech se vysmát trolí chudinko...
-
-
přestaň GGG ty brňácká flundro
-
-
Nejsi ty náhodou ta guma Wallet Warrior?
-
-
-
-
-
-
Vytvoříme si postavu k obrazu svému, ale uvidíme hlavně 10000000ící animaci smrti... nevím podle mně je to tady celkem jedno je jak bude ten mučedník vypadat, když bude po většinu času mrtvý nebo zaprasený od krve své a svých nepřátel. Chápu jiné RPG - jo no RPG... tam to holt bez editoru nejde. Nikdo by nechtěl hrát za nějakého noname noumu co si sám nevytvoří a nedá mu i jméno. *12*
-
Můžete vypadat jako japonsky vyhlížející člověk s výraznou sexuální deviací, nebo jako korejsky vyhlížející člověk s výraznou sexuální deviací. Každopádně velmi bohatá nabídka úpravy postavy. Naštěstí na vzhledu v DS sérii mi nikdy nezáleželo - kdyby ano, musel bych být deviant (nebo asiat), abych si našel oblibu u takových postav. *4*
Modely postav jsou opět na velmi špatné úrovni. Copak se nic nenaučili? Proč je ta hra tak technicky zastaralá? V DS 1 ok, tam jsem to vzal. V DS2 už jsem si říkal, že by se na to možná mohli podívat a přesunout se do roku 2014-2015, protože kvalita jejich postav je tak někdy z roku 2005 přinejlepším. *7* -
-
Bože českej hnup promluvil. Copak nesplnují tyto postavy tvé homo choutky, protože ty jsi určitě na staré chlupaté opičky či co. Je mě uplně šumák jak postava bude vypadat. Beztak má na sobě zbroj, ale ty se asi s nima fotíš a pak dáváš na Facebůček, vid. Demence
-