Přejít na výpis diskuzí
Video představuje prémiovou DedSec edici Watch Dogs
11.9.2013 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
Tobě jako malému rodiče asi nechtěli koupit všechno cos chtěl, že ano? A teď jsi socka bez peněz, co na nic nemá. Tak si teď vztek a trauma vyléváš na těch, co si kupují i tyhle blbosti, protože je prostě chtějí a líbí se jim. Ba co víc - mají na ně. To asi bolí.
-
Hmm, třeba pro mě je soundtrack vždy dost silné lákadlo prostě proto, že na filmových a herních soundtracích ujíždím už téměř 15 let. Soundtrack k tomuto bych si nechal líbit, ale jelikož už v dnešní době nemám čas na hraní sandboxových her, WD si nechám ujít a soundtrack si seženu někde bokem (nebo případně koupím z Qobuz.com, kam UbiSoft často dává svou herní hudbu ke koupi v bezztrátovém formátu).
-
Já bych raději tu edici (teda nevím jestli bude,je) kšiltovka + ten "náhubník" :) je to epik a docela dárek, který je praktický a na zimu využitelný !!!!
-
Taky se na hru těším (spolu s GTA V, které časem snad taky vyjde na PC, asi jediné dvě hry, co musím opravdu mít), i když já si ještě chvíli počkám, protože si to chci zahrát na PC a myslím, že můj současný hardware už by s touhle hrou mohl mít problémy (hlavně procesor).
Každopádně k čemu končit definitivně s hraním? Jedna dvě hry ročně ti určitě nezaberou zase tolik času, ne? :-) -
Jo? Krabici v celoflánu z '94 roku se System Shockem v Tescu za 200,- v roce 2012? Jasně :))
Vyfoť mi krabici s detaily jako je rok vydání apod. Nebo nějaký stojan v Tescu, fakt by mě to zajímalo. Pošli na sepulcore@email.cz -
jsem zdravy rozum, dobrou noc
-
digitalni sberatelska edice to je jak sex pres internet *14* *11*
-
Fakt? Ja koupil System Shock za 2 stovky v tescu.
-
Kdo si že rozhoduješ o tom, za co stojí utrácet a za co ne? Proč raději místo investice do PC a placení internetu nedáváš peníze na charitu?
-
nedostatek soudnosti u lidi zapricinuje, ze se takove nesmysly vydavaji
kdyby ty penize radsi lidi poslali na charitu nebo hodili do kanalu, aspon by jim zbylo doma vic mista, vysledek stejny, dulezity jsou stejne nakonec jen ty gigabajty na steamu -
Tak to bych si nechal líbit
-
Ad Deus Ex: HR. Nemůžu jinak než absolutně souhlasit. Jedna z nej her z poslední doby a to píšu jako člověk, pro kterého je první System Shock a první Deus Ex modla. Apropo není to tak dávno, co jsem za původní System Shock (nerozbalený) utratil nehoráznou sumu na aukci :)
-
Člověče, já mám pocit, že to je Lepší Watch Dogs v kapse, než když se ucho utrhne :)
-
fetiš....ale tak každý máme svou úchylku
-
Někdy mi připadá, že se lidi přestávají hraním bavit a hledají na všem nějaké smetí. Moc dobře si vybavuju, jak hodně lidí posílalo nový Deux Ex někam směrem k análu, přičemž je to prostě skvělá hra. Respektuji názor, že se to někomu nelíbí, ale někdy mě trochu vytáčí takové to srovnávání, že už to není jako starý Deus Ex. Není- první Deus Ex je úžasný. Tato hra byla jiná, ale to z ní automaticky nedělá hru špatnou. Je moderní, třeba i jednodušší, více jde hráčům na ruku, ale i tak je excelentní. Nemusím být pokaždé geroj a hrát ultra mega hardcore hru, aby se mi líbila :)
-
Není to náhodou: "Jak se do lesa volá, až se ucho utrhne?" :D
-
Proti gustu, až se ucho utrhne nebo jak to je ;)
-
Pravda, pravda. U mě za vše hovoří vedle sebe sídlící ikonky System Shock\Deus Ex: HR nebo třeba Crusader: No Remorse\Shadowrun Returns či Broken Sword 1\Night of the Rabbits apod. Tím nemyslím, že zmíněné hry k sobě patří, jen tím chci ukázat, že co se kvality týče... proč ne? Podle mě jsou na stejné úrovni (minimálně).
-
Pro mě je nejlepší edice ta digitální bez dalších krámu na který se bude prášit..
-
Vedle RPG je to i můj srdcový žánr. Letos jsem si znovu prubnul Broken Swordy (klasické) a Syberie od mistra Sokala. Prostě nádhera! Musím napsat, že se mi poměrně dost líbí i Night of the Rabbits a docela zvažuji i novou Amnesii, i když si nevysloužila moc dobré hodnocení.