Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus
    Obrovský těšung! Tuto edici mám předobjednanou od prvního dne vydání čili nějaký ten pátek už to opravdu bude :) a najednou je to tady za pár týdnů. Pořád tomu nemohu věřit. No tak ještě vydržet do oznámení sběratelské edice Zaklínače 3 (též mám předobjednávku už cirka rok) a budu klidnej a s hraním už ale opravdu končím! Vždyť mi táhne na dva a třicet, proboha! :) Ale to samé jsem si říkal před dvěma roky a najednou, kde se vzaly tu se vzaly, byl tu Watch Dogs, Zaklínač, Project: Eternity, Planescape 2: Tides of Numenera, Wasteland 2 a Amnesia: A Machine for Pigs... Po prvním System Shocku v '94 pro mně osobně nastaly naprosté herní žně. Prostě to teď nejde zabalit. tak neuvěřitelné kvantum vyloženě kvalitních a zajímavých her, to tu prostě podle mě nebylo. Ať už jde o AAA či indie záležitosti. Jen koukám, kolik se toho týdně urodí.
    • Taky se na hru těším (spolu s GTA V, které časem snad taky vyjde na PC, asi jediné dvě hry, co musím opravdu mít), i když já si ještě chvíli počkám, protože si to chci zahrát na PC a myslím, že můj současný hardware už by s touhle hrou mohl mít problémy (hlavně procesor).
      Každopádně k čemu končit definitivně s hraním? Jedna dvě hry ročně ti určitě nezaberou zase tolik času, ne? :-)
    • vonTossis
      Jo, to je konečně pozitivní názor. Ne pouze skuhrat, že nám každé studio servíruje jen samé sra.ky. Taky mám už nahráno takřka dvacet let a přesto mi přijde, že momentálně je velmi, ale opravdu velmi, silné období.
      • Corvus
        Přesně tak. To musí prostě vidět i ten největší pesimista. Jinak mě poměrně dost překvapují naprosto zcestné názory, že adventury jsou mrtvé (viz nedávno Dan Vávra v podcastu). Cože?! není týden, kdybych nečetl o nové či připravované adventuře. Není týden! Poslední tři roky to jede jak na běžícím pásu. Tohle mi drobet evokuje '90 léta, kdy všichni ti rádoby pisálci hlásali, že grunge zabil metal a že heavy metal už neexistuje... nesmysly :)
        • vonTossis
          A když o tom přemýšlím, tak spousta her z posledních let mi přichystala vůbec ty nejlepší herní zážitky a možná vůbec nejlepší zážitky, co se nějaké formy "umění" týče. Od Bioshocku, přes Deus Ex: HR, Assassins Creed, Mass Effect až třeba po nového Raymana. Opět se hraním bavím, a to jsem před pár lety myslel, že už mě hraní nikdy nebude lákat. :)
          • Corvus
            Pravda, pravda. U mě za vše hovoří vedle sebe sídlící ikonky System Shock\Deus Ex: HR nebo třeba Crusader: No Remorse\Shadowrun Returns či Broken Sword 1\Night of the Rabbits apod. Tím nemyslím, že zmíněné hry k sobě patří, jen tím chci ukázat, že co se kvality týče... proč ne? Podle mě jsou na stejné úrovni (minimálně).
            • Corvus
              Jo? Krabici v celoflánu z '94 roku se System Shockem v Tescu za 200,- v roce 2012? Jasně :))

Vyfoť mi krabici s detaily jako je rok vydání apod. Nebo nějaký stojan v Tescu, fakt by mě to zajímalo. Pošli na sepulcore@email.cz
            • mdkGT
              Fakt? Ja koupil System Shock za 2 stovky v tescu.
            • Corvus
              Ad Deus Ex: HR. Nemůžu jinak než absolutně souhlasit. Jedna z nej her z poslední doby a to píšu jako člověk, pro kterého je první System Shock a první Deus Ex modla. Apropo není to tak dávno, co jsem za původní System Shock (nerozbalený) utratil nehoráznou sumu na aukci :)
            • vonTossis
              Někdy mi připadá, že se lidi přestávají hraním bavit a hledají na všem nějaké smetí. Moc dobře si vybavuju, jak hodně lidí posílalo nový Deux Ex někam směrem k análu, přičemž je to prostě skvělá hra. Respektuji názor, že se to někomu nelíbí, ale někdy mě trochu vytáčí takové to srovnávání, že už to není jako starý Deus Ex. Není- první Deus Ex je úžasný. Tato hra byla jiná, ale to z ní automaticky nedělá hru špatnou. Je moderní, třeba i jednodušší, více jde hráčům na ruku, ale i tak je excelentní. Nemusím být pokaždé geroj a hrát ultra mega hardcore hru, aby se mi líbila :)
        • vonTossis
          Adventury prožívají takovou malou renesanci a je to jen dobře .. miluji adventury :)
          • Corvus
            Vedle RPG je to i můj srdcový žánr. Letos jsem si znovu prubnul Broken Swordy (klasické) a Syberie od mistra Sokala. Prostě nádhera! Musím napsat, že se mi poměrně dost líbí i Night of the Rabbits a docela zvažuji i novou Amnesii, i když si nevysloužila moc dobré hodnocení.
  • Pro mě je nejlepší edice ta digitální bez dalších krámu na který se bude prášit..
    • digitalni sberatelska edice to je jak sex pres internet *14* *11*
  • fetiš....ale tak každý máme svou úchylku
  • Jak originální *13*
    • Corvus
      Pravda, originálních věcí tam příliš není. Klasické edice (i když mě se líbí hodně). Mě osobně by se velice líbila sběratelská edice Zaklínače 3, kde by byla stolní hra Zaklínač, kterou evidentně CD Projekt chystá. To by byla originální bomba: stolní hra jako bonus k počítačové hře :)
      • Tak to bych si nechal líbit
  • Keyz
    To je zase krámů.
    Proč se pořád razí heslo čím více tím lépe.
    • Corvus
      No, tak z těch fyzických věcí tam toho zase "tolik" není (velké uvozovky, já jsem nadšen). Hodně toho bylo např. v Zaklínačovi 2. V každém případě na tom opravdu nevidím absolutně nic závadného. Rozhodně budu mít raději jako fanoušek, potažmo sběratel, na polici sošku, případně artbook (které vedle komiksů sbírám čili pro mě jednoznačně plus) než nový skin pro kulomet nebo trenky přes slipy +5 k charisma. Mě osobně tedy vyloženě se**** naopak digitální přidaná hodnota. Tuhle jsem zahlédl jako limitovku standardní edici hry a k tomu jednu misi navíc. TO je zlodějina (dle mého názoru). No a soundtrack? Paráda. k práci na PC poslouchám buď audioknihy nebo herní\filmové soundtracky, takže opět spokojenost. Nicméně nikomu nebrání pořídit si standardní edici hry, o kterou jde především a kde je obsahu tuny.
  • Já bych raději tu edici (teda nevím jestli bude,je) kšiltovka + ten "náhubník" :) je to epik a docela dárek, který je praktický a na zimu využitelný !!!!
  • Trisska
    Teda dost nudná prémiová edice. *6* Jakási ošklivá figurka, tu abych uklízela pokaždý když přijde nějaká návštěva. Soundtrack, artworky a mapa, to jako fakt někoho zajímá? Vždyť je to všechno přímo ve hře... Ať si radějc vemou příklad ze Zaklínače 2, jak má vypadat speciální edice. Snad jedině ta plechová krabička neni špatná, v tý bych si mohla nosit svačinu do školy. Jinak je to ale jen zbytečný harampádí, za který bych nedala ani floka. *7*
    • Hmm, třeba pro mě je soundtrack vždy dost silné lákadlo prostě proto, že na filmových a herních soundtracích ujíždím už téměř 15 let. Soundtrack k tomuto bych si nechal líbit, ale jelikož už v dnešní době nemám čas na hraní sandboxových her, WD si nechám ujít a soundtrack si seženu někde bokem (nebo případně koupím z Qobuz.com, kam UbiSoft často dává svou herní hudbu ke koupi v bezztrátovém formátu).
    • Corvus
      Proti gustu, až se ucho utrhne nebo jak to je ;)
      • vonTossis
        Není to náhodou: "Jak se do lesa volá, až se ucho utrhne?" :D
        • Corvus
          Člověče, já mám pocit, že to je Lepší Watch Dogs v kapse, než když se ucho utrhne :)
  • nedostatek soudnosti u lidi zapricinuje, ze se takove nesmysly vydavaji

kdyby ty penize radsi lidi poslali na charitu nebo hodili do kanalu, aspon by jim zbylo doma vic mista, vysledek stejny, dulezity jsou stejne nakonec jen ty gigabajty na steamu
    • Tobě jako malému rodiče asi nechtěli koupit všechno cos chtěl, že ano? A teď jsi socka bez peněz, co na nic nemá. Tak si teď vztek a trauma vyléváš na těch, co si kupují i tyhle blbosti, protože je prostě chtějí a líbí se jim. Ba co víc - mají na ně. To asi bolí.
    • Kdo si že rozhoduješ o tom, za co stojí utrácet a za co ne? Proč raději místo investice do PC a placení internetu nedáváš peníze na charitu?
      • jsem zdravy rozum, dobrou noc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit