Přejít na výpis diskuzí
Video s úpravami postav připomíná, že začíná otevřeta beta Dooma
15.4.2016 | Aleš Smutný
104 příspěvků
-
Mate normalni rozliseni ?? Ja tam mam nastaveny uplně strašny a nejdete to změnit . Co s tim víte někdo?
-
Keby sa to nevolalo doom, tak po tom ani pes nestekne
-
+super FOV *15*
-
Pokud jde ciste o scifi, lze si jednoduse predstavit podrazku z nanomaterialu, ktery zvysuje prilnavost.
Kdyz bys dokazal docasne lokalne zvysit gravitaci, mas podobnej efekt.
A tech vysvetleni jde samozrejme vymyslet mnohem vic.
Ale za to se nestyd. Clovek bezne inklinuje k tomu, brat za nesmysl veci, ktere jsou nad jeho chapani. :-P -
na prvy pohlad mi to prislo ako mass effect
-
Nevite jak funguje model zraneni? Treba poskozeni exoskeletonu by mohlo mit za nasledek zpomalenej pohyb a pod. Od strilecky ktera vychazi v roce 2016 bych cekal vic nez jen stav zivej/mrtvej
-
Tak je jasny ze vojak vic zbrani nez jednu neunese, protoze nema batoh tudiz i dve zbrane jsou moc. Ale bylo by fajn kdybys mohl sbirat zbrane po zabitych nepratelich. Nevim jestli taka funkce ve hre je.
-
30fps low bit rate no skill vid, super čéče....
-
jako vždy...
-
Není potřeba
-
Loadout a barvičky na kosočtverec... Snad se alespoň SP povedl. Pre-alfa UTčka je lepší než tato beta.
-
Proboha. Nepochopil jsi. Narážel jsem na to, že některé tebou kritizované prvky jsou i v jiných hrách, jenom ty o tom nevíš. A to je vše, klidně si piš, co chceš, ale vytýkat věci jako Taunt zrovna Doomovi mi přijde dost na palici.
Quake taunts: https://www.youtube.com/watch?v=T6de3nqBpFs -
Maxíku jdi hajat, zase jsi zapomněl psát slovensky.
-
Vysvětlíš mi zásadní rozdíl mezi arkádou a úplným nesmyslem? Dík.
-
Barvičky jsou to poslední. Loadout na začátku je stupidita. Ubírá to celou jednu obrovskou vrstvu taktiky / gameplaye. Už jenom to mít jen dvě zbraně. Tenhle typ sříleček byl vždy o tom mít plno zbraní. Navíc každou zcela unikátní hodící se na jinou situaci.
Singl možná bude fajn. Mulťák podle mě brzo zapadne. Přitom i kdyby udělali jen trochu jinej klon Q3A s nějakou invencí mohla to bejt pecka, která na dnešním trhu chybí. -
Ano a taky rozumim rozdil mezi simulaci, arkadou a uplnym nesmyslem. Proto taky resime v NFS jizdni model a v COD chovani zbrani (napr. recoil)
-
Exoskelet je neco podobneho jako by vojak sedel v aute. Tam mas taky brzdnou drahu, pokud se nachazis na povrchu planety kde je silna gravitace.
-
Samotný koncept mi velmi připomíná HALO (no řekněme vypada to dost stejně). Nevidím jako ostatní problém v možnosti customization. Pokud někomu vadí měnění barev nikdo ho přece nenutí klidně si může nechat basic postavu a nic neměnit. Myslím si, že hrám kde je multiplayer rigidní a nelze si užívat diverzity už poměrně odzvonilo. Jo kdyby vás hra nutila si batikovat armor tak neřeknu ale tady ty kecy jsou fakt otřesné. Místo normálních argumentů k opravdu važným problémům hry tady řešíte barvičky .... Lidem se fakt nikdo nezavděčí.
-
Mne to pride ako fre to play hra. Nestiahol by som si to ani zadarmo
-
Pán asi nechápe princip EXOSKELETU. Vememe-li vpodtaz exoskelety ze SCIFI ( ne ndes dosahnutých a v blízké budoucnosti dosažitelných, pak by měli nositeli zvýšit sílu, rychlost, reakce a samozřejmě ochrana.