Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sr_Lobo
    Ano dát si na kvér růžový hvězdičky a pak k tomu ještě trsat... to je přesně to, proč fanoušci Dooma vždycky milovali *7*. Začínám mít fakt strach co z toho vyleze.
    • Nemusíš to dělat omg to je zase příspěvek. Teď si zahraju na The GGG: Nejraději by jste chtěli aby přestali dělat hry vůbec a hrát na 16bitých systémech to by se vám fakt líbilo. Všechny hry se přizpůsobují době která je a věř tomu nedělají to jen pro fanoušky DOOMa. Takže pokud ses konzerva tak si tohle nech pro sebe a zapni si Quake Live.
      Díky
      • Sr_Lobo
        Ano já nemusím kustomizovat, ale ostatní můžou.No a potom to právě vypadá tak, že běháš po mapě kde tečou potoky krve ještě větší, než když se na dívčím internátě synchronizujou periody a najednou proti tobě vyběhne růžová postavička s modrým raketometem http://postimg.org/image/aoy0i818n/ anebo igráček řízlej trasnformerem http://postimg.org/image/b00j1y3pn/ tak de atmosféra těžce do kytek.
    • Veskoslav
      Víš, že UT 2004 (pro mě osobně nejlepší díl série) má systém "trsání" taky? Nebo jsi už zapomněl a prostě budeme pičovat na cokoliv, co je u Dooma? Není to žádná novinka. Quake III to má taky např....
      • Sr_Lobo
        Kupodivu o tom nevim, protože mi takovyhle voloviny byly dycky volný,kort ve hře založený na rychlosti a postřehu. Nevim proč si hnet tak agresivní člověče. Já už mám předplaceno pěkně dlouho kvůli singlu. Doufal sem, že mulťák udělaj co nejjednodušší to pude, ale když sem si přečet o levelování a dvou zbraních v inventáři od začátku kola, tak sem začal tušit, že něco tady nevoní.
        • Veskoslav
          Proč agresivní? Protože prostě Ty hned nadáváš a ironicky poznamenáváš, ale přesto nevíš, že hry předchozí generace jako Quake a UT to měly. Proto tak agresivně. Protože mi prostě vadí, že lidi v době takových možností sehnání informací, tak na to kašlou a hned nadávají.
          • Sr_Lobo
            No ano ironicky poznamenávám na to, že upoutávát těmahle "featurama" mi přijde u takovéto hry jako volovina, ale chápu, že to ať řeknu cokoliv tobě to i tak bude vadit.
            • MalyZeli
              No, ja bych se vsadil ze kdyby udelali dooma uplne stejne jako prvniho, s dlouhou kampani,dobrej story, a hardcore fightama, pekne v novym kabatku, tak by udelali mnohem lip nez tady ten paskvil, hral sem mp asi 30 minut v bete, a je mi nabliti.
            • Veskoslav
              Proboha. Nepochopil jsi. Narážel jsem na to, že některé tebou kritizované prvky jsou i v jiných hrách, jenom ty o tom nevíš. A to je vše, klidně si piš, co chceš, ale vytýkat věci jako Taunt zrovna Doomovi mi přijde dost na palici.

Quake taunts: https://www.youtube.com/watch?v=T6de3nqBpFs
            • Máš doma vůbec moderní PC nebo si skončil na 386 ? Víš jaké je století? Víš, že si dnes nemůže nikdo dovolit vydat hru jako před lety ? Si člověk ?
  • nevím proč dali betu jen na dva dny, asi se bali že dýl by to lidi nebavilo. jinak by dali na ferovku betu až do vydani nebo jako bonus k preorderu
    • Dva dny, víkend, je úplně normální, trubko.
      • jen si zvykej na ustupky *2*, kdyz uz je klasika platit za neoznamene dlc k nevydane hre :D
  • Nechápem prečo v roku 2016 nespravia poriadnu fyziku. Vojak s tým brnenim váži povedzme 120 kilo a ked vyvinie taku rýchlosť tak to potom treba aj ubrzdit. Nemoze okamzite zastavit alebo zmenit smer pohybu (zotrvacnost). Zoberte si ako priklad šprintérov ako dlho im trvá za cieľom kým sa zastavia.
    • Pán asi nechápe princip EXOSKELETU. Vememe-li vpodtaz exoskelety ze SCIFI ( ne ndes dosahnutých a v blízké budoucnosti dosažitelných, pak by měli nositeli zvýšit sílu, rychlost, reakce a samozřejmě ochrana.
      • Exoskelet je neco podobneho jako by vojak sedel v aute. Tam mas taky brzdnou drahu, pokud se nachazis na povrchu planety kde je silna gravitace.
        • Pokud jde ciste o scifi, lze si jednoduse predstavit podrazku z nanomaterialu, ktery zvysuje prilnavost.
          Kdyz bys dokazal docasne lokalne zvysit gravitaci, mas podobnej efekt.
          A tech vysvetleni jde samozrejme vymyslet mnohem vic.

Ale za to se nestyd. Clovek bezne inklinuje k tomu, brat za nesmysl veci, ktere jsou nad jeho chapani. :-P
          • a jak vysvetliš že chybi prechodova animace mezi zmenou smeru postavy, proste se jen otočí na miste o 180 stupnu. to bude asi nejakej mikrowarp že?
            • Asi bych to vysvetlil chybejici animaci, nebo nezapojenym blendovanim. :-D
            • Aha pán je koukám herní znalec :) ... přečti si cos napsal a přemýšlej :)
            • animace tam asi nebude protože pridani dodatečne animace by zpomalilo hratelnost;
            • Kámo ty si hodně jetej mimoň. Je rozdíl mezi tím co řešíš .... a otačením postavy tam je animace a vzhledem k tomu že je teprve Beta tak se dá očekávat že to není vyladěné. Přemýšlej jantare než porodíš zase takovej kec.
          • proste hra ma odflaklou fyziku, to co pišeš jsou jen vymluvy
    • Rozumíš rozdílu mezi hrami a skutečností?
      • Ano a taky rozumim rozdil mezi simulaci, arkadou a uplnym nesmyslem. Proto taky resime v NFS jizdni model a v COD chovani zbrani (napr. recoil)
        • Veskoslav
          Maxíku jdi hajat, zase jsi zapomněl psát slovensky.
        • Vysvětlíš mi zásadní rozdíl mezi arkádou a úplným nesmyslem? Dík.
  • Nevite jak funguje model zraneni? Treba poskozeni exoskeletonu by mohlo mit za nasledek zpomalenej pohyb a pod. Od strilecky ktera vychazi v roce 2016 bych cekal vic nez jen stav zivej/mrtvej
    • Model reálného zranění v momentě kdy se tělo člověka setká s explodujícím granátem nebo projektilem velké ráže je "vyřazen z boje".
      Exoskeleton nemá za úkol chránit před zbraněmi.
      Možná bys neměl tolik hrát to Call Of Duty!!!
      • diky lidem jako ty se ty hry nikam neposouvaji
        • Ahoj bobane! Děkuji za reakci. Musím smutně konstatovat, že hry se opravdu neposouvají tempem, které bychom chtěli. Jsme bohužel nuceni vyjít vstříc nejširšímu počtu hráčů. A rozhodně bychom tam nechtěli mít ještě víc nesmyslů, které by jsi nechápal. Představ si, třeba rocket jump!!!
        • Veskoslav
          Maxíčku, baví Tě to ze sebe neustále dělat ťulpase?
          • argumenty by nebyly tomášku?
  • Wow, 1000 variací na chlápka v brnění, když to srovnám s postavama z Quake III jako oko na nožičkách Orb, s3xy Hunter, démonický Klesk nebo šalon mistr Xaero, případně i s UT jako ty různý variace na Skaarj predátoří ufony, robo tým, cyber pankàče v power armorech a tým úchyláků v latexu, působí toto poněkud chudě
  • Tak cela ta saskarna myslim odpovida dnesnim narokum mladych hracu kteří si budou přes multak dooma zvyšovat ego...pyco..doom..multak..sleduj jakou mam cool ruzovou bouchačku...ty kraaavo ta je bozi...tu chci...(krkne si do sluchátek zatímco je v dali slyset jeho matka at jde z kosem)
    • Dnešní nároky mladých hráčů? Já se teda nepovažuju za extra starýho hráče, ale i tak ten multiplayer podle mě stojí za h*vno...
    • No pokiaľ sa to hratelnosťou priblíži starému QIIIArena, tak mi je vcelku jedno či tam budú deti behať v ružovom alebo bledomodrom obleku.
      • Je to pomalý, žádný strafe jumping, žádný rocket jumps, zvuky stojej za starou belu, nikdy nevíš, kdo za tebou běží, zbraně jsou nevybalancované (což se snad časem nějak spravý). Má to hratelnost CSGO ... quaka to nepřipomíná v žádném případě.
        • Souhlasím. Tohle je možná tak pára na Q3A hovnem. Čekal jsem od toho mnohem víc ale po pár mapách to šlo z disku. .. :(
  • Keby sa to nevolalo doom, tak po tom ani pes nestekne
  • MalyZeli
    No tyvole, tak tohle je smutny... a pokud bude SP jen zbytecna 10 hodinovka a zbytek takovej chujovskej MP , tak je tohle naprosta zbytecnost, a flusnuti na znacku doom. *16* *16* *16*
  • hral som preblemy:

demon spawn celkom op radsej pockat kym prejde cas ak mate blby team.
    ziadny strafe jump wtf!!!!!
    cele to je pomale podla mna patrilo by sa to zrychlit ale to sa koli konzolistom nestane lebo by sa zgrcali asi.
    jet obeta ale mody muka.
    najvacsi problem vsak vidim v zbraniach a ich slabom alt fire ktore nemaju vobec velky vpliv na utilizaciu pri boji.
    stiahol som si epic games client kde je novy UT zadara v pre alphe.vyapada to kadejako este ale hratelnosti je bozska vsetko zachovali.a nie akotento splech,ktory vysiel s draw bordu v ID soft kancli.inac mam velke pochybnosti o celom doome.je to moj skryty titul na fail roka.
    • mne to prijde moc rýchle
      • nie, je to fakt pomale
  • Tohle je novej Doom ? Hahahahahahahahaha
    • nene chyba v nazvu ..tohle je toy story skrizenej s nakou moba srajdou *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit