Přejít na výpis diskuzí
Video s úpravami postav připomíná, že začíná otevřeta beta Dooma
15.4.2016 | Aleš Smutný
104 příspěvků
-
Samotný koncept mi velmi připomíná HALO (no řekněme vypada to dost stejně). Nevidím jako ostatní problém v možnosti customization. Pokud někomu vadí měnění barev nikdo ho přece nenutí klidně si může nechat basic postavu a nic neměnit. Myslím si, že hrám kde je multiplayer rigidní a nelze si užívat diverzity už poměrně odzvonilo. Jo kdyby vás hra nutila si batikovat armor tak neřeknu ale tady ty kecy jsou fakt otřesné. Místo normálních argumentů k opravdu važným problémům hry tady řešíte barvičky .... Lidem se fakt nikdo nezavděčí.
-
Hrál to tu vůbec někdo? Mě se zdá, že ani ne.
-
Je to takový mix starého a nového. Celkem mě to baví, byť obyčejně na PvP moc nejsem.
-
jak keby vas niekto nutil tieto modifikacie a farbenie zbrojí ci zbraní pouzivat. Somari , budte radi ze to ma ten pravy oldschool multiplayer typu unreal a quake arena, ..to co vzdy kazdy chcel ,ale aj tak budete vkuse frflať . deti
-
-
michaliuz18 : prej pravej oldschool *1* .. tady nekdo spadl na hlavicku *15* ..ale jo aspon sem se zasmal .. takhle to dopada kdyz mladeznici dorostou a oldschool jsou pro ne hry z roku 2011 na kterych jako mali vyrostli *7* *1*
-
Jo a ještě to... To ti nějak zvedá ego když označuješ kritiky za děti?
-
Jenže ten oldskůl MP to právě nemá. Vypni to a dej si jedno pár kol v Q3A nebo UT. Pak řekni jestli je to stejný.
-
-
Multiplayer tragédie, uvidíme singl...
-
Snad ten SP bude lepší než tahle barevná hyperbolická ... s-r-a-nn-dá-rna!
-
Tak po par hodinach hrania, ma to taky oldskool nadych. Citit z toho trochu Q3A obcas je to aj zabavne ale to je tak vsetko. Potom nastupuju minimalne diskutabilne prvky az problemy.
Hned zo zaciatku, dlhe vyhladavnie hier a pripajanie sa hracov. Celkovo nechapem preco dnes uz nefunguje klasicky list serverov na z ktorych si vyberiem na ktory sa pripojim. Namiesto toho vymyslaju podobne hovadiny, ale budme radi ze nespravili web launcher v style BF3/BF4.
Loadout zbrani a celkovo moznost mat iba 2 je skor obmedzujuca. Da sa na to zvyknut a chapem ze to mozno spravili koli zjednoduseniu pre novych hracov, ale celkovo to skor poskodzuje atmosferu ako aj strategicke hranie. Toto je akcna arkada a nie realisticky sa tvariaca simulacia. Dalej vsetky tie upgrady a addony. Naco je to dobre ? Len rozne barlicky, nehovoriac ze hra miestami posobi dost trapne ked sa mi vsade ukazuju sipky ze kam mam ist a podobne. A casto je to aj dost chaoticke a matuce. Ucinnost zbrani je tak isto podivna (mozno to suvisi s addonmi alebo s hitboxami?). Po technickej stranke, 2 relativne male mapy, ziaden graficky uzas a ono to zabera 14GB ? WTF ?
Zaver, nieje to zle, obcas aj zabavne (aj ked napriklad to ctf je dost chaoticke a zmatocne) ale ta hra je tak zufalo neoriginalna a nezaujimava. Docela som zvedavy ake bude mat predaje. Vecsina ludi si to kupi asi koli menu a SP. Obavam sa ze MP, minimalne na PC po par mesiacoch zakape a ostane to hrat len par hracov.Z mojho pohladu premrhana sanca. -
A je u PS4 betaverze potřeba PS+ ??
-
-
Není potřeba
-
Lol, jen si zaplať za online ty scrubíku.
-
Ano
-
-
Brečet tady nad možností pouze dvou zbraní do mapy a srovnávat to s Unreal Tournamentem, kterej se poslední léta hraje v 90% na instagib (čili jedna zbraň), to z Vás nikoho posledních 10 let nesr*lo.
"A i to podělaný CSGO má víc zraní než tenhlecten Dúúm mámo, AKáčko a AWP ! " :))
Arenu a zbraně si můžete navolit jak chcete v map-editoru, který má být tahounem multiplayeru, tak snad to vývojaři nepokazí... -
Mate normalni rozliseni ?? Ja tam mam nastaveny uplně strašny a nejdete to změnit . Co s tim víte někdo?
-
-
To není rozlišením .. takhle to prostě bohužel vypadá .. všechno je neskutečně blízko .. a depth of field dělá rybí oko
-
zmenit jde uplne normalne v menu...
-