Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opět HATE. Opět jenom zasranej HATE. Forum na Games je plne opravdu toxickych lidi, notorickych stezovacu, ze je mi z toho smutno.
    • ovšem, tvůj příspěvek taky vysokou mírou hate-free sluníčkovosti zrovna neoplývá, není liž pravda? *5*
      • spíš bych řekl, že hejtuješ to že lidi hejtujou a tím si jen zvednul celkovou hladinu hejtu v této diskusi *1*
  • ... začínal jsem s Doomem ... Hereticem ... Dukem ...apod ... Quake a Unreal turnament ... ))) ale pánové ...toto ..))) to je opravdu o ničem ))) NEPOVEDLO SE! Schválně jsem si naistaloval Unreal Tournament z roku 2007 ... ))) hrál dvě hodiny ... a řekl jsem si, že jsem ušetřil 1000,- za Doom ...))) a taky, "jak někdo udělat takovou sračku?" ... ze Steamu mi to šlo do 30 minut ... a ze synem (30 let) jsme se shodli, že si počkáme na nový Unreal Tournament ))) HEZKÝ DEN VŠEM )))
  • je to pohoda beta je sice zabugovana a neoptimalizovana ale neni to finalni produkt ze to tu 90% ludi nechape
  • Máte chybu v nadpisu!
    • jako vždy...
  • To je tak plytka a detska strielacka nic pre mna
  • celkom nuda to je...hlavne to cele kazia demoni...v SP to pochpim ale v MP je to nuda a kazi to celu hru pre mna...po necelej hodine to slo z PC prec...uvidime co ponukne plna hra v MP
  • vydrzel jsem to hrat asi 20 minut a kamarad asi tak 10 min, tadle hra je jen další sragora v dnesnim multi hernim svete ve stylu CoD, BF, TF.... a s arénovou strileckou to nemá nic spolecneho, nejvic me dostal ten pohyb kdy mam pocit jako by postavy mely v kalhotách nakakano, ale co bych taky chtěl ja zamrzlej dedek, který chce jen cistou hratelnost, rikam to porad od Wolf ET nevysla zadna FPS co by stala zato snad se tomu trochu blizi Dirty Bomb, ale porad to není ono, uvidíme co prinese Overwatch
  • No tak si necvrknite, nikto vas nenuti si nic customizovat. Ja som hral asi pol hodinu uzavrenu betu (viac sa nedalo, pretoze mi to furt padalo do windowsu) a nahodou to je klasicky oldschool multak ala Quake alebo UT. Asi tak 5 minut som zomieral a nevedal vobec po com mam strielat, predsa len ked clovek v poslednych rokoch hral z FPS max rozne battlefieldy, PS2 a pod, je to dost sok vratit sa k takejto zbesilej akcii, ale potom uz to islo a citil som sa ako pred 10+ rokmi, ked sme s kamosmi mastili Q3 a UT. To s tymi 2 zbranami..to uz nie je take oldschool, na druhej strane je to mozno viac vyrovnane pre vsetkych od zaciatku. Mas dobry aim? Daj si sniperku (ak tam nieco tak je). Mas skill predvidat nepriatelov pohyb? Daj si raketomet. Potom to nevyzera tak, ze nejake stastlivec zoberie silnu zbran a ownuje vsetkych naokolo. To bol casto problem v Q3A, pokial ti slohli zbrane, mal si dost nevyhodu. Ale to je moj nazor.
    • Souhlas prvni 2 hry sem tezce nevedel ktera bije ,ale potom se do toho dostanes a uz se to da .Jedine co se me teda vubec nelibi a feeling ze hry posila uplne nekam na dno je ten trapnej voice anouncer .By me zajimalo kterej ko+ot vymyslel takovej hlas zlatej q3arena.
  • Když by se to nejmenovalo doom, tak to má v recenzi +-90/10 a všichni to chválí do nebes, jako každý nový call of duty.
    • 9*
  • Ja hraju na nejaky verzi Windows verze osum tecka jedna anglicka verze. Mam taky texturovaci akcelerator od Advanced Micro Devices. Tahle betademo verze je trochu moc moderni ale neni to Zahuba ani Trinity ale nemusime se zlobit. Osvezeni spolu s nerealnim turnamentem verze 2015 kterej je v socialni verzi zadarmo, jen musim konzumovat hodne kavy a jinejch drog abych mnel reflexy, to vite, uz nejsem mladej hoch.
    • kamarád je "celkem" skill v CSku, hulí nonstop, když hraje *1*
      • si predstav jak by mu to slo strizlivýmu....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit