Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "na druhej strane je to mozno viac vyrovnane pre vsetkych od zaciatku"

"Potom to nevyzera tak, ze nejake stastlivec zoberie silnu zbran a ownuje vsetkych naokolo.To bol asto problem v Q3A"

On to nebyl problém, protože rotace / timing respawnovaných zbraní byla součástí taktiky, takže to v pokročilejším hraní nebylo o nějakém šťastném picknutí zbraně, ale skillu. Takhle je to sice víc vyrovnané, ale snižuje to samozřejmě skill ceiling = nováček má větší šanci se do hry dostat.

"Mas dobry aim? Daj si sniperku (ak tam nieco tak je). Mas skill predvidat nepriatelov pohyb? Daj si raketomet."

Další zjednodušení (viz loadout v Quake Live). Dřív si musel umět všechny zbraně, protože každá byla dobrá pro jinou situaci a nešlo dost dobře hrát jen s jednou nebo dvěma. Jako šlo, ale ten, kdo měl nasbíráno víc zbraní byl vždy ve výhodě. Pokud stačí naskillovat jednu / dvě zbraně a dávat si je od začátku, tak je to daší snižování skill ceilingu, tj. cesta dnešních FPS.
    • *reakce na chujoslava*
  • priznavam se jsem starej.. tahle hra je strasna.. beta je tragedie z meho pohledu.. cele to jen podtrhuje nemoznost nastaven ultrawide rozliseni.. takze portace z konzole jako *chrochtor* jsem zklamanej moc.. a moc stastnej ze jsem nepredobjednal.. uvidim co singl.. multak je strasna nuda to snad jako starej quaker snad i radeji pujdu hrat unreal.. i posledni cod je zajimavejsi nez toto.. :(
  • Barvičky jsou to poslední. Loadout na začátku je stupidita. Ubírá to celou jednu obrovskou vrstvu taktiky / gameplaye. Už jenom to mít jen dvě zbraně. Tenhle typ sříleček byl vždy o tom mít plno zbraní. Navíc každou zcela unikátní hodící se na jinou situaci.

Singl možná bude fajn. Mulťák podle mě brzo zapadne. Přitom i kdyby udělali jen trochu jinej klon Q3A s nějakou invencí mohla to bejt pecka, která na dnešním trhu chybí.
    • Oni ty loadouty dali uz i do Quake Live. Holt mainstream, nechtej, aby byli novacci frustrovani, ze nic neseberou. Smutne. Fyzika pohybu taky naprd, maximalni FOV 110 je malo, udajne nebudou podporaovany zadne MODy. Ale stejne to budu hrat, bavi me to, jen jsem doufal v podstatne lepsi vysledek.
    • Tak je jasny ze vojak vic zbrani nez jednu neunese, protoze nema batoh tudiz i dve zbrane jsou moc. Ale bylo by fajn kdybys mohl sbirat zbrane po zabitych nepratelich. Nevim jestli taka funkce ve hre je.
      • Neunese víc zbraní...? Ehm tohle asi nebude realistická střílečka že jo? Nebo snad chceš říct, že revenant má na zádech dostatečně velkej zásobník na všechny ty rakety?

Ne tady mají být přesně v danej čas respawnující se zbraně jako to bylo vždycky. A každá má být dostatečně jiná. Brokárna je tady například extrémě slabá.

Jenže co čekat, když ve hře věnujou tolik práce customizaci a tanečkům. Primárně mi to nevadí, ale je na tom vidět co považují za důležité a do čeho cpou mandays.
        • revenant je vymyšlená bytost z pekla, aplikovat na nej realnou fyziku je blbost. ale když si vojak vytahne z vačku raketomet vypadá to blbe
      • :DD :D
  • Cista FreeToPlay hra
  • Krescz
    to radši ten novej UT
  • Mne to pride ako fre to play hra. Nestiahol by som si to ani zadarmo
  • Ale v nadpisu "otevřeta" je schválně???
    Mějte se fajn....
    • tady už se nic neřeší, namlátěj sem články copy paste z jinejch servrů a nazdar, blbejch nadpisu je tu hafo, blbejch clanku este vic
  • Loadout a barvičky na kosočtverec... Snad se alespoň SP povedl. Pre-alfa UTčka je lepší než tato beta.
  • na prvy pohlad mi to prislo ako mass effect
  • Asharak
    Halo: Parody on Doom

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit