Přejít na výpis diskuzí
Video s úpravami postav připomíná, že začíná otevřeta beta Dooma
15.4.2016 | Aleš Smutný
104 příspěvků
-
Při hraní dostávám pocit, že producenti dali dev teamu za úkol udělat list 5ti nejuspěšnějších FPSek, z každé z nich vytáhnout nějakou unikátní vlastnost a pak to zamíchat do guláše v grafice DOOMa. Hra nemá nic vlastního snad až na převtělování do Démonů a i to mám spíš pocit, že ukradli z Heroes of the Storm. Sem velmi zvědavý, jak bude fungovat takovej DeathMatch, případně duel, pokud vůbec tyhle módy budou zpřístupněny, protože vše se až moc nabaluje okolo týmových her CSGO a CoD her (pouze dvě zbraně, které nejdou změnit, dokud nechcípnete a celý ten systém, kdy si musíte před hrou naprogramovat "Loadout" dvou zbraní z asi 10ti možných a pak mezi nimi přepínat, mi přijde stupidní. Proč si prostě po smrti nenavolit 2 libovolné zbraně rovnou???? Není nad to zkomplikovat jednoduché řešení, ač i tak bych s ním nesouhlasil. I takovej quake, ze kterého může Bethesda vycházet, má perfektně vybalancované zbraně a každá z nich se hodí do unikátní situace. Skill pak pochází z toho, jak moc jste zkušení a umíte mezi nimi přepínat vzhledem k dané situaci. Nehledě na famózní maximální damage, který raketomet dělá (55 přímý zásah), takže na zabití lehce opancéřovaného hráče potřebujete 3 přímé trefy raketou, což raketomet neskutečně gimpuje. Brokovnice + sniperka je momentálně nejsilnější kombo a všichni s tím okolo běhají (až na lamy).
-
Já už jsem si to dneska ráno zahral a vypadáto skvěle hlavně když se zmocním démonické runy *14* *14*
https://www.youtube.com/watch?v=kAWjdfegUYY -
-
Je tam i jiná zbraň než RPG. A taktika z metru raketou do ksichtu, kdy nepřítel letí na cucky a střelec nezraněn? WTF *11*
-
30fps low bit rate no skill vid, super čéče....
-
-
+super FOV *15*
-
-