Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál to tu vůbec někdo? Mě se zdá, že ani ne.
  • je to pohoda beta je sice zabugovana a neoptimalizovana ale neni to finalni produkt ze to tu 90% ludi nechape
  • Multiplayer tragédie, uvidíme singl...
  • priznavam se jsem starej.. tahle hra je strasna.. beta je tragedie z meho pohledu.. cele to jen podtrhuje nemoznost nastaven ultrawide rozliseni.. takze portace z konzole jako *chrochtor* jsem zklamanej moc.. a moc stastnej ze jsem nepredobjednal.. uvidim co singl.. multak je strasna nuda to snad jako starej quaker snad i radeji pujdu hrat unreal.. i posledni cod je zajimavejsi nez toto.. :(
  • nevím proč dali betu jen na dva dny, asi se bali že dýl by to lidi nebavilo. jinak by dali na ferovku betu až do vydani nebo jako bonus k preorderu
    • Dva dny, víkend, je úplně normální, trubko.
      • jen si zvykej na ustupky *2*, kdyz uz je klasika platit za neoznamene dlc k nevydane hre :D
  • Ja hraju na nejaky verzi Windows verze osum tecka jedna anglicka verze. Mam taky texturovaci akcelerator od Advanced Micro Devices. Tahle betademo verze je trochu moc moderni ale neni to Zahuba ani Trinity ale nemusime se zlobit. Osvezeni spolu s nerealnim turnamentem verze 2015 kterej je v socialni verzi zadarmo, jen musim konzumovat hodne kavy a jinejch drog abych mnel reflexy, to vite, uz nejsem mladej hoch.
    • kamarád je "celkem" skill v CSku, hulí nonstop, když hraje *1*
      • si predstav jak by mu to slo strizlivýmu....
  • Při hraní dostávám pocit, že producenti dali dev teamu za úkol udělat list 5ti nejuspěšnějších FPSek, z každé z nich vytáhnout nějakou unikátní vlastnost a pak to zamíchat do guláše v grafice DOOMa. Hra nemá nic vlastního snad až na převtělování do Démonů a i to mám spíš pocit, že ukradli z Heroes of the Storm. Sem velmi zvědavý, jak bude fungovat takovej DeathMatch, případně duel, pokud vůbec tyhle módy budou zpřístupněny, protože vše se až moc nabaluje okolo týmových her CSGO a CoD her (pouze dvě zbraně, které nejdou změnit, dokud nechcípnete a celý ten systém, kdy si musíte před hrou naprogramovat "Loadout" dvou zbraní z asi 10ti možných a pak mezi nimi přepínat, mi přijde stupidní. Proč si prostě po smrti nenavolit 2 libovolné zbraně rovnou???? Není nad to zkomplikovat jednoduché řešení, ač i tak bych s ním nesouhlasil. I takovej quake, ze kterého může Bethesda vycházet, má perfektně vybalancované zbraně a každá z nich se hodí do unikátní situace. Skill pak pochází z toho, jak moc jste zkušení a umíte mezi nimi přepínat vzhledem k dané situaci. Nehledě na famózní maximální damage, který raketomet dělá (55 přímý zásah), takže na zabití lehce opancéřovaného hráče potřebujete 3 přímé trefy raketou, což raketomet neskutečně gimpuje. Brokovnice + sniperka je momentálně nejsilnější kombo a všichni s tím okolo běhají (až na lamy).
  • Tak cela ta saskarna myslim odpovida dnesnim narokum mladych hracu kteří si budou přes multak dooma zvyšovat ego...pyco..doom..multak..sleduj jakou mam cool ruzovou bouchačku...ty kraaavo ta je bozi...tu chci...(krkne si do sluchátek zatímco je v dali slyset jeho matka at jde z kosem)
    • Dnešní nároky mladých hráčů? Já se teda nepovažuju za extra starýho hráče, ale i tak ten multiplayer podle mě stojí za h*vno...
    • No pokiaľ sa to hratelnosťou priblíži starému QIIIArena, tak mi je vcelku jedno či tam budú deti behať v ružovom alebo bledomodrom obleku.
      • Je to pomalý, žádný strafe jumping, žádný rocket jumps, zvuky stojej za starou belu, nikdy nevíš, kdo za tebou běží, zbraně jsou nevybalancované (což se snad časem nějak spravý). Má to hratelnost CSGO ... quaka to nepřipomíná v žádném případě.
        • Souhlasím. Tohle je možná tak pára na Q3A hovnem. Čekal jsem od toho mnohem víc ale po pár mapách to šlo z disku. .. :(
  • celkom nuda to je...hlavne to cele kazia demoni...v SP to pochpim ale v MP je to nuda a kazi to celu hru pre mna...po necelej hodine to slo z PC prec...uvidime co ponukne plna hra v MP
  • Je to takový mix starého a nového. Celkem mě to baví, byť obyčejně na PvP moc nejsem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit