Přejít na výpis diskuzí
Video shrnuje finále mistrovství světa v League of Legends
7.10.2013 | Aleš Smutný
84 příspěvků
-
Já ty borce stejně obdivuju, přes den prodávají u nás na tržnici, v noci trénují a mezitím si ještě najdou volný čas na nějaký šampionát. *8*
-
-
Hlavně maj na to školy :)
-
-
Tákže abych shrnul moje dojmy - turnaj byl excelentní, jen toto finále jsem čekal epičtější. První zklamání byla rychlost jakou to proběhlo, druhé zklamání bylo celkem trapné zakončení celé akce. Zdálo se mi, že Royalu se pokazilo vše co se pokazit dalo, vč. picků a banů. Kdyby mezi sebou ve finále stála Evropa a USA, myslím že by to bylo úplně o něčem jiném.
-
Kucí, nechte jim to. Zaslouží si to prootože jsou aktuálně prostě nejlepší! Je mi to naprosto jedno co je to za stát/rasu/cokoliv. Že mají lepší zázemí? Oni si to tak zařídili, v čechách máme lepší zázemí pro fotbal, který nám třeba pár korejců "závidí" (berte s nadsázkou) a který já třeba skoro nenávidím. RIOT by je v žádném případě neměl nějakým způsobem odlišovat. Osobně bych přivítal mít možnost hrát proti korejcům a naučit se jejich (vítězný) styl. To je jak mistrovství světa ve fotbalu bez Brazílie.
-
-
Plny souhlas, konecne rozumny nazor. My cesi chceme byt mistri ve vsem ;) ze to jednoduse nejde ale hloupy Honza napochopi ;-) Ale plivat bude ;-)
-
Jejich "vitezny styl" nespociva v nicem jinym, nez soustredenosti a nasazeni.
-
-
Tyjo, to jsem si chtěl zahrát DoTA 2 a místo toho jsem si zahrál LoL, člověku e ty hry nějak pletou. *12*
-
U D2 turnaje jsem ty zápasy celkem hltal, ale ač tohle vypadá dost podobně, tak se přiznávám - vůbec jsem se nechytal. Navíc souhlasím s Velkoslavem - ten komenář byl pro mé uši hodně nepříjemný.... Zůstavám u D2 - tam se mi i ta grafika líbí více.
-
-
Ono to jde jen tehdy, když si na to zvykneš, lol jsem vidělk taky jako nepřehlednou slátaninu ani nevím čeho a myslel jsem že je pořád lepší atmosféra W3, nakonec vyhrála schopnost přizpůsobení hry očím. To samé s Dotou 2, až po pár hrách mi dávala smysl i kouzlo, na streamech ji ale pořád vidím divně, a to je přesně proto, že ji nehraji *3*
-
-
Az budu velky, tak bych chtel mit tolik volnyho casu jako Veskoslav, abych mohl hejtovat na random hernim webu u clanku, ktery me stejne nezajimaj...
-
-
je to profik a je za to placenej
-
Takových trollů běhá po světě mraky...
-
-
No jakože finále hodně slabé, Season 2 byla o dost epičtější, jak hry tak všechno kolem. Ani ta kapela, písnička nebo co to mělo být na začátku za srandu, why RIOT :| whyyyyyyy! Nejlepší když komentátoři nadhazovali jaký to byl strašně hustý worlds final -_-
-
strašná konina .. popularitu to má jen díky tomu, že je to free to play a kopíruje to dotu 1.. nic víc, nic míň..
-
-
Mas recht, pokracovat v byznysu pod osvedcenou znackou je od autoru projev neskutecne blbosti;-)......
-
Ale má.
-
-
Pokud chtějí Riot alespoň trochu "napětí" v těchto turnajích, tak by měli zakázat přístup Asiatům(Nebo pro ně udělat nějaký specifický turnaj), jelikož s takovouhle vyhrává tým ve kterém je nejvíc asiatů, a který má největší průměrnou hmotnost.
-
-
Dyt jim to prej, dan za to je vysoky cholesterol, hrozba infarktu ve dvaceti a zku*veny asocialni zivot;-)
-
-
To si pleteš s lidma, co to přeháněj s internetovejma diskusema *3*
-
Naprosto se pleteš, v Asii jsou tihle profesionální hráči celebrity, mnoho z nich už tlustí nejsou, pravidelně cvičí. Zdravotní problémy mít můžou, např u SCII s rukama.
-
-
Nevim nesleduju to, lolko ani dotu nehraju. Vlastne me to vubec nezajima, jak vidis, byl to koment jen tak do vetru;-)
-
-
-
-
joo mít tak za každej veskoslavuv výblitek korunu. do konce života bych nemusel makat *14*