Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Však uvidím jak sew ti bude líbit otvírání dveří otočením analogové páčky *14*
  • http://denisuca.com/wp-content/uploads/2011/12/suuure.jpg
  • Čeče, představ si, místy to má i příběh. *2* Ale vážně, příběh to má docela slušný a (aspoň ve druhém díle) celkem poutavě vyprávěný. Kdybych chtěl klišé a ještě nudné, dám si Doom III. *6*
  • Jestli v patchi nespravi to totalne zmrvene ovladaní kineze, tak se jim na nákup vykašlu
  • Chabý výmluvy. V tom případě si to doufám kupuješ, když píšeš že tě to baví a hrajes protože nebylo demo...
  • To není argument a dobře to víš! *10* Mě to taky dost mrzí, ale nehodlám kvůli tomu tu hru pirátit.
  • Když neni PC demo :/ :P
  • Cosi
    Ono tam o něco jde? *1*
  • uz 3 dny *1*
  • Já si ji taky zatím celkem užívám, je to dobrá hra, ale špatný dead space *1*
  • To uz je warez verze? To si ji teda uzijte *11* *11*
  • Souhlasim skoro se všim, ale na hru jsem se těšil a užívám si jí i přes nedostatky :)
  • Hraji to. Abych pravdu řekl, atmosféra je vynucovaná spíš nasílnýma lekačkama, inventář je nedoladěný a hra dost sklouzla k přehlídce wow-výbuch efektů. Lidští protivníci neuvěřitelně narušují atmosféru zmaru a bezradnosti, prootže z nějakého neznámeho důvodu na vás budou nabíhat ja necromorfové i když mají zbraně....a ktěm zbraním-máte univerzální zásobníky které pasují do všeho. Zatím dost mám dost rozpačitý pocit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit