Přejít na výpis diskuzí
Video z Assassin's Creed III oslavuje novou technologii
2.8.2012 | Petr Poláček
31 příspěvků
-
Sláva. Poprvé je tu záběr, jak Connor masakruje také rebely v modrých uniformách *3*
... ale jinak mám místy pocit, že recitované proklamace jsou v rozporu s tím, co je vidět na obrazovce. -
Hra vypadá zajímave a poprvé v 2:49 vidím Connora bez kápi což taky přijemně překvapilo no buďmě rozumní AC3 je jedna z mála her co má vzestupnou tendenci a v nových dílech se toho dá "dělat" stále více.
-
Ze zacatku jsem byl skepticky asi jako vetsina hracu-ted uz se na hru opravdu tesim.Brotherhood i Revelations me velmi bavilo,engine je pekny a krasne bezi i na starsich strojich.Neverim ze by si Ubisoft nepohlidaj kvalitni vyvoj takove znacky jakou je dnes AC
-
Ja ako fanúšik AC série, a hlavne histórie sa na túto hru nesmierne teším. Vôbec mi nevadí, že sa bude odohrávať v Amerike. Konečne niečo nové... Niečo nové sa naučím. Graficky to vyzerá paráde. Dynamické striedanie počasia a ročného obdobia ma nesmierne potešili. Lodné bitky sú už len čerešničkou na torte. Nesmierne sa teším... *3*
-
AC/DC Highway to the Frontier...
Vcelku kaslu na posun v oblasti grafiky, ale na ty umely inteligenci nepratel by meli fakt zapracovat. Mrzi me, ze v tom videu ukazujou bitky 5 na jednoho, misto aby se soustredili na to, po cem se tahle herni serie jmenuje - Assassin ... stealth killy, ruzny plizeni a zaskodnictvi a ne, ze Te ta hra casto sama dostane do situace, kde Ti pokazi cely snazeni v animacce uprostred mise.
A nejhorsi potom je, ze i kdyz Te ta hra vyzradi, tak si das zastup nepratel s prstem (cepeli) v nose. Kdyz uz Ti to vnucujou, tak by to aspon mela bejt poradna vyzva a ne to, co to doposud bylo.
Jinak se na hru docela tesim. Zmena hrdiny, lokace a i casovy linky byla potreba jako sul.
Jen doufam, ze lov zvirat, lodicky a vedlejsi ukoly nebudou nuda po prvnim vyzkouseni.
Tuhle serii mam fakt rad, ale uz dost ztracela dech, hlavne v AC:R, takze *fingers crossed* ... OUCH, fuckin` blade, I always forget about it!! -
Velmi špatná a nudná tato hra je
-
-
http://1-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/m/image/1239/84/1239844947114.jpg
-
-
http://1-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/m/image/1239/84/1239844947114.jpg
-
-
-
Až teď jsem si všiml, že Connor už nebude mít ten přiblblej plášť přes jedno rameno jako měl Ezio, za což jsem ohromě rád. Taky jeho ohoz vypadá jednodušší a čistší alá Altair z AC I. Za sebe osobně tleskám a hrozně se na to těším, moje nejoblíbenější herní série dostane pořádný pokračování se spoustou nových věcí... Téma mi vůbec nevadí, ať je USA jaká chce, JÁ konkrétně s ní žádnej problém nemám, tak nevím, proč bych měl jako celá řada lidí okolo v diskuzi (bez urážky *3*) nadávat na patriotismus. Přeci jen je to pořádnej kus historie o kterým víme maximálně z hodin dějepisu, takže jsem rád, že se dozvím něco novýho, byť naroubovanej střet mezi assassíny a templáři moc historicky věrnej není *15* Obávám se snad jen aby to nebylo jako v ACB (R) - minimum příběhových misí a hafo "blbostí" okolo, byť mě bavily...
-
-
Takhle to má vypadat, konečně objektivní názor. Ne jako ostatní přispívající, že ?
Btw. klidně se uražte *3* je mi to jedno. *15*
-
-
PR kecy...
-
No já nevím... mně se to až zas tak moc nelíbilo... Jak tam běžela ta zvířata, tak to nebylo nic moc... a hlavně když je tam sníh! Boje mi připadají taky dost kýčovité... Přece jenom už není ono.
Ale ten naskriptovaný plynulý pohyb terénem byl pěkný *4*
Ale moc mi to graficky nějaký nový engine nepřipomíná...
Nechci vinu házet na konzole, ale tady jde vidět, že už to trošku brzdí *13*
Na dlouho slibovaný AAA titul mě to nepřišlo moc dokonalé. -
Assasins Creed s Frostbite 2.0 enginem by byly grafické orgie *14*