Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Něco nového nám přece jen ukázali. Jak Connor masakruje vojáky vzbouřenců. *15*
  • MNě osobně se to moc nelibí. Grafika je jako byste přiblížíli Age of empires 3 co nejvic k povrchu. Ty okatý větve, kdy má každý stom 4 haluze ( ztoho 1 třčí vzhůru) , jsou ubohé. Na budovách to člověku nepřijde, ale ten strom je jeden skript za druhým. Umlátit 5 rytířů taky šlo, ale aby umlátil 5 vájáků s puškama, to už je na mě moc. Navíc jsem si všiml takové drobnosti, proč nosí stejný oděv v parným létě a v tuhý zime ( snad někde u polárního kruhu)? Na takovej trhák, jakým se assassin prezentuje, bych čekal mnohem víc
    • to víš, tak to dopadá když se série protahuje, kvůli vydělání co nejvíce peněz, mělo to skončit stereotypní jedničkou a byl by klid
      • Izmæl
        Už tvoje příspěvky nějakou dobu čtu, ale musim říct, že to trolování ti fakt nejde. *6*
      • Nahodou prvni dil byl nejlepsi(dohran 2x), ostatni dily sem ani nedohral
        • První díl byl pro mě asi nejhorší z celé série, vše co jsi dělal bylo to že jsi vyjel z Masyafu, infiltroval ses do města, zjístil informace o oběti, zašel do zdejší pobočky, dostal jsi povolení k zabití a zabil jsi svoji obět, pak jsi jel zpátky do Masyaf, kde jsi dostal další obět a tak dokola - 10 obětí - takhle stereotypní hru jsem nezažil, to hledání min má lepší příběh.
    • Ale prosim tě... *6*
  • Assasins Creed s Frostbite 2.0 enginem by byly grafické orgie *14*
  • Až teď jsem si všiml, že Connor už nebude mít ten přiblblej plášť přes jedno rameno jako měl Ezio, za což jsem ohromě rád. Taky jeho ohoz vypadá jednodušší a čistší alá Altair z AC I. Za sebe osobně tleskám a hrozně se na to těším, moje nejoblíbenější herní série dostane pořádný pokračování se spoustou nových věcí... Téma mi vůbec nevadí, ať je USA jaká chce, JÁ konkrétně s ní žádnej problém nemám, tak nevím, proč bych měl jako celá řada lidí okolo v diskuzi (bez urážky *3*) nadávat na patriotismus. Přeci jen je to pořádnej kus historie o kterým víme maximálně z hodin dějepisu, takže jsem rád, že se dozvím něco novýho, byť naroubovanej střet mezi assassíny a templáři moc historicky věrnej není *15* Obávám se snad jen aby to nebylo jako v ACB (R) - minimum příběhových misí a hafo "blbostí" okolo, byť mě bavily...
    • Takhle to má vypadat, konečně objektivní názor. Ne jako ostatní přispívající, že ?
      Btw. klidně se uražte *3* je mi to jedno. *15*
  • Dobré. Těším se.
  • A už to šroubujeme lidem do hlav, že technologicky pokročilá AI je taková, kdy se jednotky chovají jako slamění panáci na odpis ^_^

Jak EA, tak teď UBI, jedni jako druzí - "dívejte ovečky, otevřete ty vaše roztomilé uslintané držtičky a chvalte nás za to, co jste sice už dávno měli mít a bez velkého halasu, ale my vám to nedáme, budeme vás dál tahat na vařené nudli, necháme se za to od vás chválit a vy si to budete ještě užívat, děkovat nám a budete nám to znovu a znovu hezky poslušně žrát z ruky."

Těším se na projekt Warhorse, kde (alespoň zatím to tak don Dan prezentuje) hodlají konečně v AAA sféře opravdu posunout AI vpřed, a ne hráčům plivat do tváře a nechat se za to chválit.
    • Blue.Shark
      Tak doslovně bych to zase nebral...každý vývojář či společnost se kasá se svou pokročilou AI a až na pár výjimek (první F.E.A.R., na víc si nevzpomenu) je to pořád stejné, nebo jen mírně lepší. Tohle je prostě stejný případ.

Na Warhorse jsem ale taky zvědavý.
  • DavRed
    No já nevím... mně se to až zas tak moc nelíbilo... Jak tam běžela ta zvířata, tak to nebylo nic moc... a hlavně když je tam sníh! Boje mi připadají taky dost kýčovité... Přece jenom už není ono.
    Ale ten naskriptovaný plynulý pohyb terénem byl pěkný *4*
    Ale moc mi to graficky nějaký nový engine nepřipomíná...
    Nechci vinu házet na konzole, ale tady jde vidět, že už to trošku brzdí *13*
    Na dlouho slibovaný AAA titul mě to nepřišlo moc dokonalé.
  • Nons3nse
    Ja ako fanúšik AC série, a hlavne histórie sa na túto hru nesmierne teším. Vôbec mi nevadí, že sa bude odohrávať v Amerike. Konečne niečo nové... Niečo nové sa naučím. Graficky to vyzerá paráde. Dynamické striedanie počasia a ročného obdobia ma nesmierne potešili. Lodné bitky sú už len čerešničkou na torte. Nesmierne sa teším... *3*
  • Ze zacatku jsem byl skepticky asi jako vetsina hracu-ted uz se na hru opravdu tesim.Brotherhood i Revelations me velmi bavilo,engine je pekny a krasne bezi i na starsich strojich.Neverim ze by si Ubisoft nepohlidaj kvalitni vyvoj takove znacky jakou je dnes AC
  • BoB.2
    Pěkné ,moc pěkné uvažuju o Freedom Edition.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit