Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra vypadá zajímave a poprvé v 2:49 vidím Connora bez kápi což taky přijemně překvapilo no buďmě rozumní AC3 je jedna z mála her co má vzestupnou tendenci a v nových dílech se toho dá "dělat" stále více.
  • PR kecy...
  • AC/DC Highway to the Frontier...
    Vcelku kaslu na posun v oblasti grafiky, ale na ty umely inteligenci nepratel by meli fakt zapracovat. Mrzi me, ze v tom videu ukazujou bitky 5 na jednoho, misto aby se soustredili na to, po cem se tahle herni serie jmenuje - Assassin ... stealth killy, ruzny plizeni a zaskodnictvi a ne, ze Te ta hra casto sama dostane do situace, kde Ti pokazi cely snazeni v animacce uprostred mise.
    A nejhorsi potom je, ze i kdyz Te ta hra vyzradi, tak si das zastup nepratel s prstem (cepeli) v nose. Kdyz uz Ti to vnucujou, tak by to aspon mela bejt poradna vyzva a ne to, co to doposud bylo.
    Jinak se na hru docela tesim. Zmena hrdiny, lokace a i casovy linky byla potreba jako sul.
    Jen doufam, ze lov zvirat, lodicky a vedlejsi ukoly nebudou nuda po prvnim vyzkouseni.
    Tuhle serii mam fakt rad, ale uz dost ztracela dech, hlavne v AC:R, takze *fingers crossed* ... OUCH, fuckin` blade, I always forget about it!!
  • Velmi špatná a nudná tato hra je
    • http://1-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/m/image/1239/84/1239844947114.jpg
      • http://1-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/m/image/1239/84/1239844947114.jpg
  • Sláva. Poprvé je tu záběr, jak Connor masakruje také rebely v modrých uniformách *3*

... ale jinak mám místy pocit, že recitované proklamace jsou v rozporu s tím, co je vidět na obrazovce.
  • BoB.2
    Zajímalo by mě jestli tam bude verbovaní assasínu.
  • Jsem jediný komu to graficky připomíná call of duty? Asi je to tim xboxem aspon doufám
    • No mě sem tam spíš Skyrim. Nejhorší je oslavovat bitvy na vodě, která bude stejně ještě dlouho stejná jako všude jinde... (voda, takže to nebude vypadat zas tak cool, ale ty srcipty a AI pro lodě chválím, uvidí se jaká bude hratelnost no) *4*
    • Čo tam po grafike... pozri sa na tie nádherné pohyby postáv...
      • myslel jsem tim kvalitu vizualice
  • Takže přidali enginu turboboost pro práci s pamětí a nyní je možno dát do hry 2x víc animací/featur (lepších, náročnějších). Super!, ale nijak přelomové mi to nepřipadá *6* Akorát teď nebudou muset vývojáři tak moc osekávat polygony/kroky animace. GJ!
  • Call of Creed, kolikaty? sedmy? jo pardon to byly datadisky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit