Přejít na výpis diskuzí
Video z Battlefield 4 se chlubí novým Battlelogem
25.7.2013 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
mam dva monitory.. na jednom hraju na druhem battlelog.. ta ingame implementace je asi pro konzole, ze? takze to tak zustane..
-
Pochybuju, že to opravili.
-
Přesně... když se podívám na starý dobrý Supreme Commander (jo není to FPS, ale tady jde o princip), kde dva monitory byly využitý naprosto perfektně.
Jeden monitor bitva, druhej realtime mapa, takže měl člověk dokonalej přehled o všem co se kde šustne, teď to nevyužívá téměř žádná hra...
Už vůbec nechápu to honění statistik. Proč bych měl proboha někde na zastávce/v práci/kdekoliv sledovak jak se vylepšují/zhoršují staty mejch makarádů? To vážně někoho zajímá? -
To jde? :o
-
Mě u této hry, stejně jako u 3ky, zajímá pouze single.
-
Panebože a co se stane, když se mi vybije tablet?
No asi mi nezbyde než to dělat přímo ve hře. -
Na tabletu ne, ono to šlo normálně ve hře, tam je to kapku rychlejší a pohodlnější :) . Navíc mi z toho textu nedošlo, že jde o další tabletovou fíčuru, za což teda sorry.
-
Na tabletu? Co vzpomínám, tak v té době jsem je vídal jen ve Star Treku :)
-
"[...]zajímavý nápad ještě během zápasu projíždět jiné servery a následně se plynule přepnout, případně editovat loadout během respawnu, abyste mohli lépe regovat na nastalou situaci."
Prosím? Zajímavý nápad? Nebyl náhodou tenhle nápad realizovaný už v BF1942? -
Me by hlavne zajimalo, jestli bude stejne jako ve trojce ne-fungovat to, ze budu zabit, i kdyz uz budu "davno" za rohem. I pri nizkem pingu.
-
Tablet jako druhá obrazovka, ebudu si kupovat tablet když mám druhej monitor, ale na ten oni serou...