Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mam dva monitory.. na jednom hraju na druhem battlelog.. ta ingame implementace je asi pro konzole, ze? takze to tak zustane..
  • Pochybuju, že to opravili.
  • Přesně... když se podívám na starý dobrý Supreme Commander (jo není to FPS, ale tady jde o princip), kde dva monitory byly využitý naprosto perfektně.

Jeden monitor bitva, druhej realtime mapa, takže měl člověk dokonalej přehled o všem co se kde šustne, teď to nevyužívá téměř žádná hra...

Už vůbec nechápu to honění statistik. Proč bych měl proboha někde na zastávce/v práci/kdekoliv sledovak jak se vylepšují/zhoršují staty mejch makarádů? To vážně někoho zajímá?
  • To jde? :o
  • Mě u této hry, stejně jako u 3ky, zajímá pouze single.
  • Panebože a co se stane, když se mi vybije tablet?
    No asi mi nezbyde než to dělat přímo ve hře.
  • Na tabletu ne, ono to šlo normálně ve hře, tam je to kapku rychlejší a pohodlnější :) . Navíc mi z toho textu nedošlo, že jde o další tabletovou fíčuru, za což teda sorry.
  • ales.smutny
    Na tabletu? Co vzpomínám, tak v té době jsem je vídal jen ve Star Treku :)
  • "[...]zajímavý nápad ještě během zápasu projíždět jiné servery a následně se plynule přepnout, případně editovat loadout během respawnu, abyste mohli lépe regovat na nastalou situaci."

Prosím? Zajímavý nápad? Nebyl náhodou tenhle nápad realizovaný už v BF1942?
  • Me by hlavne zajimalo, jestli bude stejne jako ve trojce ne-fungovat to, ze budu zabit, i kdyz uz budu "davno" za rohem. I pri nizkem pingu.
  • Tablet jako druhá obrazovka, ebudu si kupovat tablet když mám druhej monitor, ale na ten oni serou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit