Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky by me takove cekani stvalo zvlast kdyz mi nahodou vyslo na patek volno :-D.
    Mam predobjednano z xzone, kde davali nejake to DLC + gun club a navic nejake triko,to vse za 899 myslim, tak jsem do toho sel.

Jedine me obavy ohledne BL2 jsou,aby to nebylo zbytecne lehke. Strasne rad bych uvital moznost vetsi tezkosti uz pro prvni zahrani.
  • RazorProduction
    zase sa to zvrhne na pol roka prace z expenim *15* a zbieranim tich najlepsich gunu z hry,no co som zberatel *3* *4*
  • Připadá mi to že ve dvojce jsou postavy ještě víc orientovaný pro co-op. A hlavně mě žádná z těch postav nezaujala. To v jedničce Mordecai + Bloodwing jasná volba *14* *1* Nový jsi to ale rozhodně nekoupím.
  • Ethy
    Tak si na poštu zavolej a domluv se s nima ať ti to nechají na poště v městě kde to máš nejblíž, ne? Nebo aspoň já bych to tak udělal :). Ty další dva dny bych asi fakt nevydržel jak moc sem na tu hru natěšenej :D
  • rancor1223
    Pátek 21.9., jenže jen pokud bydlíš ve městech. Na vesničky se s*re a tam mi to přivezou zaručeně až v pondělí... (se štěstím v pátek odpoledne, kdy nebudu doma)
  • Podle toho, odkud máš ;)
  • Jsem moooc zvědavej kdy to přijde mně z Amazon.co.uk....
  • rancor1223
    Proč je tak zábavné Diablo? Protože tě táhne k získávání dalšího - lepšího - vybavení. "Ještě 5 minut, třeba konečně najdu novou sekeru s útokem +5" *1* Tohle je úplně stejný princip, jen aplikovaný na FPS. Ono to vlastně je moderní RPG. RPG prvky jsou lehce zjednodušené (ale ne tolik co ve 3. Diablu), ale jsou tam a hrají zásadní roli. Jediný rozdíl od Diabla je prostředí a pohled.
  • Kdyz uz to zminujes, tak bych byl urcite rad, kdyby byl BL2 o poznani tezsi nez prvni dil. Ten na prvni zahrati nebyl moc tezky.
  • 15k3
    No tento trailer se mě moc nelíbil... Vypadá to jako by to chtělo nalákat lidi z CoD... no nic ale na hru se pořád těším, až mi v pátek přijde...
  • Neni tam aukce a nonstop online..
  • N7N7
    Je to pařba, střílečka se spoustou zbraní, člověka táhne dál možnost najít lepší zbraně, do toho několik RPG prvků a vylepšení postavy, občas i nějaká ta sranda. Prostě takový mix žánrů, který ale nemusí sednout každému. Já jsem si pošmákl. *4*
  • rancor1223
    Ne, oficiální určitě ne. První Borderlands snad 2 roky po vydání nějakou fanouškovskou češtinu mělo.
  • Může mě někdo říct , čim je ta hra tak dobrá, jak se pise ?
  • Nevíte jestli bude mít hra českou lokalizaci?
  • N7N7
    Viděl jsem už lepší trailery na B2, tento mě příliš nezaujal. Nicméně to nic nemění na tom, že se na tuto pařbu kurevsky těším.
  • Ethy
    Proč až do pondělí? Má to přijít v pátek 21.ho, ne?
  • Coze? Bylo jich tam sotva 30 a ostatni jen v jiny barve
  • FPS hry uz tolik nehraju jako kdysi ale na tohle se tesim uz roky :) prvni dil nekolikrat dohran idealni mix nekolika zanru :)
  • Díky Jesusek a Propiska za obsáhlou odpověď. No asi zkusim tu jedničku,na us store je za 17 dolarů.Dík

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit